Αντίθετα με την "μάχη" στις κονσόλες (PS 3 που πάτωσε λόγο του ότι δεν δέχεται hacks ενώ xbox 360 και Wii που κάνουν περίπατο) πιστεύω πως το iPhone ακόμη και χωρίς jailbrake θα έχει την ίδια ανταπόκριση στον κόσμο όσο και με το να δεχόταν JB.
Γιατί τι έκανε το JB, έδινε ελευθερία σε διάφορες λειτουργίες (settings) που τις έκοβε η Apple ή δεν τις πρόσθετε επιδεικτικά στο λειτουργικό της.
Με το IOS 5 πλέον το χάσμα μειώθηκε αρκετά...σχεδόν μόνο το free BT και η αναφορά παράδοσης μένει . Οπότε ποιος ο λόγος πλέον να κάνεις JB? Θα μου πεις τα Cracked Apps απλά όταν πας για JB μόνο για τα Apps χάνετε η ιδεολογία του "JB = Settings" και πας στην "JB = Cracked Apps" οπού εκεί θα αλλάξουν τα πράγματα και ίσως το JB γίνει παράνομο μιας και τώρα είναι νόμιμο...
το στησιμο συσκευης που κανεις με το j/b δυστυχως ακομα δεν το προσφερει η apple(μην με ρωτησεις τι εννοεις, διοτι ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα και δεν θα τελειωσουμε ποτε) .Oπως ειπες παραπανω για την sony ,φοβαμαι πως θα παθει τα ιδια και η apple αμα το μπλοκαρει .
Εγω ενα θα σου πω ας μην βγει και το j/b στο ipad2 και θα δεις η συσκευες που θα πιασουν .
Αποψη μου ολα αυτα ,μην παρεξηγηθω και δεν μιλαω για crack εφαρμογες .Εχω j/b και δεν εχω crack εφαρμογη .
Κορυφαιο το iphone αλλα για μενα χωρις j/b δεν............