Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

JailbreakMe 3.0 Released for iOS 4.3.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
675 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 07/07/2011 - 07:56

Καλημερα συναδελφοι χθες περιπου τετοια ωρα ηρθε το πολυποθητο :lol:
Μετα απο 1 μερα με jailbroken ipad2 εχω να πω οτι χωρις το jb ειναι μιση ταμπλετα!
Βεβαια το ιδιο ισχυει και για το iphone αλλα αυτα τα ξερουμε :P
Τελος παντων , εμενα μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι! Με το installous δεν ασχοληθηκα ακομα μιας και γινετε χαμος πιστευω, αλλα το cydia τετοια ωρα που κοιμουντε οι americans παει σφαιρα! Και το ipad2 σε σσυκριση με το 4αρι μου ειναι πολυ πιο γρηγορο!
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 07/07/2011 - 08:10

Επιτέλους ολοκληρώθηκε το ipad.Μετά από μια μέρα σε JB όλα λειτουργούν κανονικά. Το instalous δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα μιας και προτιμώ να αγοράζω τις εφαρμογές αλλά θα δοκιμάσω και θα σας π´ω.
Παραθέτω tweaks που δοκίμασα και λειτουργούν άψογα

Mywi
Lockinfo
SBsettings
Winterboard
Retinapad
Splitmail
Swirlysms

Sent from my iPad using Tapatalk

#348   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/07/2011 - 08:23

Kάνε hard reset το ίδιο είναι και δες αν το έχεις μέσα αλλιώς ξανά δοκίμασε θα στο περάσει..

τελικα ουτε με hard reset εγινε ,παλη ξεκιναει να κανει instal και εξαφανιζετε το εικονιδιο 8)

Τελευταία επεξεργασία από: japan, 07/07/2011 - 08:23

#349   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 551 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/07/2011 - 08:25

Ολοκληρωθηκε το JB σε iPad 2 3G 32GB με iOS 4.3.3, οπως ανεφερα και σε αλλο forum, ολα καλα, χωρις προβληματα, το πιο ευκολο JB ever, εκτος απο τα παρακατω, τα οποια μπορει να εχουν και μπορει να μην εχουν σχεση με το JB :
α. Δεν υπαρχει πουθενα η εφαρμογη / εικονιδιο της μανισιας εφαρμογης του καιρου.
β. Δεν μπορω να εγκαταστησω το repo http://sinfuliphonerepo.com/.
γ. Δεν δουλευει το package fullforce, κρασαρει. Αυτα προς το παρον.
Επανερχομαι με οτιδηποτε νεοτερο.

Τελευταία επεξεργασία από: ktsak, 07/07/2011 - 08:26

#350   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/07/2011 - 08:32

Καλημέρα σε όλους! Παιδιά, προσπαθώ να κάνω update στο iPad 2 32GB 3G από 4.3.1 σε 4.3.3 και μου βγάζει στο iTunes σφάλμα 3194. Είναι το τελευταίο iTunes και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει. Επίσης άκουσα ότι μόνο σε απλό WiFi παίζει το JB επί του παρόντος.. ισχύει? Thanx guys!

#351   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2011 - 08:38

Ολοκληρωθηκε το JB σε iPad 2 3G 32GB με iOS 4.3.3, οπως ανεφερα και σε αλλο forum, ολα καλα, χωρις προβληματα, το πιο ευκολο JB ever, εκτος απο τα παρακατω, τα οποια μπορει να εχουν και μπορει να μην εχουν σχεση με το JB :
α. Δεν υπαρχει πουθενα η εφαρμογη / εικονιδιο της μανισιας εφαρμογης του καιρου.
β. Δεν μπορω να εγκαταστησω το repo http://sinfuliphonerepo.com/.
γ. Δεν δουλευει το package fullforce, κρασαρει. Αυτα προς το παρον.
Επανερχομαι με οτιδηποτε νεοτερο.

Οπότε παίζει και σε 3G....ωραία τότε, μένει να πάω σε 4.3.3... απλά ρώτησα αν παίζει σε 3G... κατά τα άλλα φαίνεται σταθερό??

#352   gkp

gkp

iPH User

• PipPip
  • 195 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/07/2011 - 08:43

Καλημέρα σε όλους! Παιδιά, προσπαθώ να κάνω update στο iPad 2 32GB 3G από 4.3.1 σε 4.3.3 και μου βγάζει στο iTunes σφάλμα 3194. Είναι το τελευταίο iTunes και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει. Επίσης άκουσα ότι μόνο σε απλό WiFi παίζει το JB επί του παρόντος.. ισχύει? Thanx guys!

Πρέπει να αλλάξεις το αρχείο host και να κάνεις διαγραφή ότι λέει gs.apple.com αλλά ψάξε λιγάκι στο φόρουμ υπάρχει.
Επίσης το jb γίνεται κανονικά σε όλες τις συσκευές αλλά και πάλι μάλλον δεν διάβασες καθόλου πιο πίσω τι γράφουμε

#353   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2011 - 08:48

Πρέπει να αλλάξεις το αρχείο host και να κάνεις διαγραφή ότι λέει gs.apple.com αλλά ψάξε λιγάκι στο φόρουμ υπάρχει.
Επίσης το jb γίνεται κανονικά σε όλες τις συσκευές αλλά και πάλι μάλλον δεν διάβασες καθόλου πιο πίσω τι γράφουμε

Έχουν γραφεί πάρα πολλά για το θέμα και δεν πρόλαβα, ζητώ συγνώμη....ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω και θα το βρω

#354   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 07/07/2011 - 09:02

Ούτε σήμερα μπορω να κάνω εγκατάσταση το cydia. Τι να πω δεν ξέρω τι γίνεται. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

#355   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/07/2011 - 09:04

Ούτε σήμερα μπορω να κάνω εγκατάσταση το cydia. Τι να πω δεν ξέρω τι γίνεται. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

και εγω μια απο τα ιδια!

#356   trcoff

trcoff

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2011 - 09:16

και εγω μια απο τα ιδια!

Me too. Απο χθες δοκιμάζω συνέχεια σε iPhone 4, το Cydia εμφανίζεται και μετα εξαφανίζεται. Θα δοκιμάσω μερικές φορές ακόμα ως το μεσημέρι που θα παω σπίτι και μετά θα το κάνω jb με το PwnageTool 4.3.3 να τελειώνω ::)

#357   maxsto

maxsto

iPH User

• 153 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2011 - 09:19

Όπως σας υποσχέθηκα και χθες , videaki απο jailbreak σε ipad2 wifi με 4.3
Δεν δοκιμάζει και κανείς άλλος με 4.3 να μας πει?

Sent from my iPhone using Tapatalk

#358   kenboo

kenboo

iPH newbie

• 87 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/07/2011 - 09:58

Καλημερα σας.εχθες εκανα κανονικα το jb σε ipad2 και ολα οκ μεσα απο την σελιδα jailbrakeme.com.Παω να το κανω και σε iphone 4 με ιος 4,3,3 μου βγαζει το cydia παταω install.Ξεκιναει να το φορτονει και στα μισα σταματαει και χανετε το εικονίδιο του cydia.Αν μπορειτε και ξερετε κατι περιμενω την βοηθεια σας,Να στε καλα.

#359   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 07/07/2011 - 10:04

Καλημερα σας.εχθες εκανα κανονικα το jb σε ipad2 και ολα οκ μεσα απο την σελιδα jailbrakeme.com.Παω να το κανω και σε iphone 4 με ιος 4,3,3 μου βγαζει το cydia παταω install.Ξεκιναει να το φορτονει και στα μισα σταματαει και χανετε το εικονίδιο του cydia.Αν μπορειτε και ξερετε κατι περιμενω την βοηθεια σας,Να στε καλα.
Έχουμε και άλλοι το ίδιο πρόβλημα λένε Ότι έχουν φωρτωσει οι servers. Τώρα τι να πω εσυ ´ες Ότι έκανες σε iPad στο iPhone πως και δεν γινεται?

#360   kenboo

kenboo

iPH newbie

• 87 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/07/2011 - 10:10

και στο ipad2 εγινε με την πρωτη χωρις κανενα προβλημα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες