Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

JailbreakMe 3.0 Released for iOS 4.3.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
675 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   ELAS

ELAS

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/07/2011 - 22:56

Λοιπόν... λύση στο πρόβλημα μου είναι:
1. reset το iphone και εγκατάσταση στο iTunes ξανά
2. restore backup
3. και μετά κανονικά ότι λέει ο οδηγός για το jailbreak...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   BetaMen

BetaMen

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2011 - 04:10

Έκανα και εγώ jb σε iPad 2 και είναι όλα καλά
Τώρα όσο αναφορά την μπαταρία , δεν ξέρω τι να πω , θα δούμε
Προς το παρών δεν παρατήρησα να τελιωνει γρήγορα

#483   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/07/2011 - 05:57

Παιδιά σας παρακαλώ μια ερώτηση:αν κάνω το iPad2 jailbreak και κλείσω την τρύπα με το PDF patcher 2 είμαι απο κάπου αλλού εκτεθειμένος;το λέω γιατί το iPad το χρησιμοποιώ σαν το βασικό μου υπολογιστή και κάνω και αγορές με πιστωτική καρτα με αυτο.

Παιδια αν ξέρει κάποιος ας απαντησει παρακαλω

#484   Jin

Jin

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2011 - 07:09

Παιδια αν ξέρει κάποιος ας απαντησει παρακαλω

Όπως έχουμε ξανα πεί καλό θα ήταν να μπεί το patch γιατί κλείνει την τρύπα που χρησιμοποίησε o comex. Είναι για την ασφάλεια του ipad.

Btw o comex πρίν λίγο twittare πως αύριο θα υπάρξει update στο cydia για το πρόβλημα με το camera connection kit.

#485   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 08/07/2011 - 08:29

Btw o comex πρίν λίγο twittare πως αύριο θα υπάρξει update στο cydia για το πρόβλημα με το camera connection kit.

Καλά κόντεψε να τρελαθώ, μόλις εχτές αγόρασα τον σκληρό δίσκο για το iPad 2 και το βράδυ μετά το jb σταμάτησε να τον διαβάζει, η πληροφορία σου με ησύχασε γιατί δεν ήξερα τι συνέβενε.

Άσχετο αλλά το Celeste δουλεύει στο iPad 2 κανονικά ; Εμένα με έβαζε σε safe mode και νομίζω πως μόλις το έβγαλα σταμάτησε .

#486   bravelover

bravelover

iPH Enthousiast

• 412 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2011 - 09:16

Το φιξ που θα βγάλει για το jb μπορώ να το περάσω απο πάνω χώρις να σβήστη κάτι;

#487   esja

esja

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/07/2011 - 09:41

καλημέρα σε όλους εννοώ έκανα το update σε 4.3.3
παο στο jailbreakeme.com και δεν μπορώ να πατήσω το free κουμπί προσπάθησα πολλές φορες αλλα τίποτα τι να κάνω?
iphone4,

#488   Jin

Jin

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2011 - 09:47

Το φιξ που θα βγάλει για το jb μπορώ να το περάσω απο πάνω χώρις να σβήστη κάτι;

Θα είναι σαν Update μέσα στο cydia.
Όπως κάνουμε τα updates για τα tweaks κλπ..

#489   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2011 - 10:34

Καλά κόντεψε να τρελαθώ, μόλις εχτές αγόρασα τον σκληρό δίσκο για το iPad 2 και το βράδυ μετά το jb σταμάτησε να τον διαβάζει, η πληροφορία σου με ησύχασε γιατί δεν ήξερα τι συνέβενε.

Άσχετο αλλά το Celeste δουλεύει στο iPad 2 κανονικά ; Εμένα με έβαζε σε safe mode και νομίζω πως μόλις το έβγαλα σταμάτησε .

Με sd κάρτα εννοείς θα του περνάς Ταινίες κλπ μέσα;

#490   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2011 - 10:37

Όπως έχουμε ξανα πεί καλό θα ήταν να μπεί το patch γιατί κλείνει την τρύπα που χρησιμοποίησε o comex. Είναι για την ασφάλεια του ipad.

Ευχαριστώ Jin εννοείται ότι θα περάσω το PDF patcher μέσα,απλώς ρώτησα αν ξέρετε αν είμαι και απο κάπου αλλού εκτεθειμένος λόγω ότι το χρησιμοποιώ το iPad και για αγορές με πιστωτική

#491   Jin

Jin

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2011 - 11:08

Και μενα που ειναι 3G δεν εχει την εφαρμογη καιρου. Οποτε δεν ειναι αυτο. Κατι αλλο παιζει.
Καποιος αλος καμια ιδεα?

Μόλις έφτιαξα το πρόβλημα που είχα στο lockinfo για το weather.

Πας πρώτα σε αυτή τη σελίδα Click Here θα βάλεις την πόλη που θές και μετά θα κάνεις copy τον κωδικό που σου δίνει στο τέλος του link στο address bar. πχ.(GRXX0004)

Μετά θα πάς σε αυτή τη σελίδα Click Here και θα κάνεις την ίδια διαδικασία. Στο τέλος του link στο address bar θα σου έχει έναν αριθμό. πχ.(946738)

Διαδικασία στο Ipad:
Settings > LockInfo > Plugins > Lock Weather > Weather Settings > Advanced και θα βάλεις τον παρακάτω κωδικό για Αθήνα.
GRXX0004|946738

Είδα πως είσαι από Θεσσαλονίκη οπότε ο κωδικός που χρειάζεσαι είναι GRXX0019|963291 :)

Τελευταία επεξεργασία από: Jin, 08/07/2011 - 11:16

#492   vasso

vasso

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 08/07/2011 - 12:51

Καλημέρα, προσπαθούσα από χτες να κάνω το jailbreak αλλά χανόταν το εικονίδιο του cydia όταν ξεκινούσε το installation. Προσπάθησα να κάνω reboot, clear cache, cookies και history πολλές φορές αλλά τίποτα. Τελικά έκανα restore πριν λίγο και τα κατάφερα! Αν βοηθάει να σας πω ότι έκανα restore και όταν έφτασε στο σημείο που ρώτησε αν θα κάνω restore from backup, έκανα unplug το κινητό από το itunes, πέρασα το cydia (από το jailbreakme.com) και μετά το ξαναέκανα plug και πάτησα ‘restore from backup’. Έβαλα και το PDF Patcher 2 και όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά!

#493   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα
  • GameCenter:saefro

Δημοσίευση 08/07/2011 - 14:10

Καλημέρα, προσπαθούσα από χτες να κάνω το jailbreak αλλά χανόταν το εικονίδιο του cydia όταν ξεκινούσε το installation. Προσπάθησα να κάνω reboot, clear cache, cookies και history πολλές φορές αλλά τίποτα. Τελικά έκανα restore πριν λίγο και τα κατάφερα! Αν βοηθάει να σας πω ότι έκανα restore και όταν έφτασε στο σημείο που ρώτησε αν θα κάνω restore from backup, έκανα unplug το κινητό από το itunes, πέρασα το cydia (από το jailbreakme.com) και μετά το ξαναέκανα plug και πάτησα ‘restore from backup’. Έβαλα και το PDF Patcher 2 και όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά!

Eμενα το pdf patcher 2 δεν μου το βγαζει καν στο cydia....

#494   sakis007

sakis007

iPH Contributor

• 1.899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:sakis007

Δημοσίευση 08/07/2011 - 14:26

ipad 2 jb με το γνωστο τροπο, και μου εβγαλε αυτο μολις το πλαγκαρα στο i-tunes, να το κανω? τι λετε?

του εβαλα σημερα την καρτα ,αυτο λετε να θελει μονο αναβαθμηση?

Τελευταία επεξεργασία από: sakis007, 08/07/2011 - 14:27

#495   gkp

gkp

iPH User

• PipPip
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2011 - 14:30

Καντο αυτο μην το φοβασαι.

Εινο για το δικτυο

Ad

Ad