Η Apple είναι και επίσημα η ιδιοκτήτρια των domain iPhone4.com και WhiteiPhone.com, τα οποία πλέον οδηγούν στις σελίδες iPhone του apple.com.
Ένας απλός Whois έλεγχος των παραπάνω domain αποκαλύπτει ως ιδιοκτήτη την Apple μέσω της MarkMonitor που είναι γνωστό ότι αναλαμβάνει αυτές τις δουλειές εκ μέρους της εταιρείας.
Για να δούμε πότε θα αγοράσει το iPhone5.com (
Τα iPhone4.com και WhiteiPhone.com ανήκουν στην Apple
Από
sepsis
, 14/07/2011 09:35
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Ad
Δημοσίευση 14/07/2011 - 10:59
Να ρωτήσω κάτι για να καταλάβω. Αυτή τη στιγμή το domain iphone5.com φαίνεται ότι χρησιμοποιείται. Πώς θα το αγοράσει η Apple; Απευθείας σα να αγόραζε ένα κενό domain ή από τον τωρινό κάτοχο, έναντι (αδράς φαντάζομαι) αμοιβής;
Δημοσίευση 14/07/2011 - 11:35
Και τι πάει να πεί είναι trademark, όσο αναφορά το web; Με το ίδιο σκεπτικό και το iPhonehellas είναι "παράνομο". Αν είναι αγορασμένο από Αμερικανό και εμπίπτει στο δικό τους νομοθετικό πλαίσιο ΟΚ ίσως να γίνεται αυτό αν και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό, αν είναι όμως από κάποιον άλλο θα πληρώσει για να το αποκτήσει μια χαρά.
Δημοσίευση 14/07/2011 - 14:28
καλά ρε παιδιά εγώ έχω αγορασμένο το www.getmicrosoftskype.com & www.getskypemicrosoft.com μπορεί να πάω πίσω από τα σίδερα η κάποια ημέρα να μην ξέρω που να τα βάλω $$$$$$$
Δημοσίευση 14/07/2011 - 14:39
συμφωνώαν είναι όμως από κάποιον άλλο θα πληρώσει για να το αποκτήσει μια χαρά.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες