Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

iSecure-Me

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
46 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:03

Ούτε αυτό είναι λύση..Και εκει ο Cracker έχει τον τρόπο να κάνει το δικό του.Η πειρατεία καλώς η κακός σε κανένα χώρο δεν λείπει.Είτε ει ναι για την iPhone κοινότητα είτε αφορά την Adnroid κοινότητα είτε οποιαδήποτε "ψηφιακή" κοινότητα.

Αν έχεις προσέξει στο Cydia υπάρχει από πολλές εφαρμογές το Patch για να ενεργοποιήσεις και τα "in app purchase!".

Οι τρόποι είναι άλλοι για περιοριστεί η πειρατεία (τουλάχιστον στο iOS) αλλά "δεν αφήνει η Apple" τους Devs να τους κάνουν πράξη.Οι Devs καταλαβαίνουν τι εννοώ.

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:05

thanasis χωρίς να ξέρω πολλά για τον τομέα, δεν έχω δει ούτε μία εφαρμογή από αυτές που περιγράφω να είναι jailbroken. Αν θέλεις να γίνεις πειστικότερος, δώσε παραδείγματα εφαρμογών...

#33   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:07

Κανένα Promo-Code για Vulnerability Researching? :P

#34   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:20

Δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να γίνω πειστικότερος σε κανέναν Researcher.Παρ'όλα αυτά κανε μια αναζήτηση για αυτό που σου είπα στον μεγαλύτερο πληροφοριοδότη.Το Google.

Ένα παράδειγμα ας πούμε για να μην σε βάλω στην διαδικασία να ψάχνεις είναι τα in app purchase του Attari όπως και από μια ακόμα εφαρμογή τo Hipstamatic..

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 28/07/2011 - 20:21

ezgif_com_crop_2.gif

#35   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:26

Εντάξει έλεος! Δε θέλεις να γίνεις πειστικότερος. Αν ήταν να ψάχνουμε όλοι το Google όταν συζητάμε τότε αυτό ούτε συζήτηση είναι αλλά θέτεται και σε αναξιοπιστία ή λειτουργικότητα και η χρησιμότητα του forum.

Έψαξα και δε βρήκα καμία εφαρμογή. Ωστώσο υπάρχουν πολλά παιδιά που διαβάζουν και θέλουν να μάθουν.

Για πες τέτοιες εφαρμογές....;;;

#36   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:36

Σου απάντησα στο ύφος που μου το έθεσες. Αν το παρεξήγησα σου ζητώ συγνώμη αλλά θεώρησα προσβλητική την θέση σου " Αν θέλεις να γίνει πειστικότερος " απέναντι μου δεδομένου ότι δεν έχω δώσει δικαίωμα αμφισβήτησης και ιδίως σε μέλη που με γνωρίζουν αρκετό καιρό όπως εσύ.Τον όρο/έννοια της χρησιμότητας της κοινότητας σε διαβεβαιώ ότι τον γνωρίζω πολύ καλά.

Σχετικά με της εφαρμογές σου απάντησα με 2 παραδείγματα.

ezgif_com_crop_2.gif

#37   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα
  • Twitter:@LefterisHaritou
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 28/07/2011 - 21:40

Εγώ προσωπικά η μόνη σωστή εφαρμογή που έχω δει, εκτός των τραπεζών, είναι το iMedicines.

Εγώ ο ίδιος είμαι που έκραξα τον dev και του την είπα για την υψηλή τιμή που τη χρέωνε ΠΡΙΝ το update. Μετά το update είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και είναι προς τιμή του...τί έκανα; την αγόρασα τότε!

Να 'σαι καλά.
Το θέμα είναι οτι ξέρω από προσωπικό μου φίλο που είναι γιατρός που είδε Νοσοκομειακούς Γιατρούς να έχουν το iMedicines σπασμένο.
Και με ενοχλεί γιατί δεν ζητάει η εφαρμογή τρελά λεφτά να πω ρε γμτ, μπορεί να ζορίζεται να τα δώσει...

Μιλάμε για 8 Ευρώ.

Τέλος πάντως, ανοίγουμε τεράστια κουβέντα και εδώ και θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
Δεν ξέρω αν τα καταφέρω, αλλά θα δούμε στην επόμενη έκδοση τι θα γίνει... ::)

#38   tsoliassoftware

tsoliassoftware

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/09/2011 - 18:57

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για το Σαββατοκύριακο

iSecureMe

Εαν αρεσει, αφηστε review.

#39   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/09/2011 - 19:16

Εγω θα ηθελα να κανω μια γενικη ερωτηση για την εφαρμογη και εγενικα για εφαρμογες τετοιου ειδους.. Υπαρχει καμια πιθανοτητα μεσα απο την εφαρμογη να διαρευοιυν τα στοιχεια που εχουμε εισαγει? μηπως μπορει να γινει κατι τετοιο και επιτηδες απο τον dev που φτιαχνει την εφαρμογη? δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη και δεν θελω να προσβαλω, απλα αναρωτιεμαι τι ασφαλεια εχουν τα δεδομενα μας, γενικα αποφευγω να χρησιμοποιω τετοιες εφαρμογες και θα ηθελα να μπορω να φυλαω ολους τους κωδικους μου μαζι στο τηλεφωνο μου και οχι σε χαρτακια γυρω γυρω στο γραφειο μου, αλλα μπορω να το εμπιστευτω?

#40   tsoliassoftware

tsoliassoftware

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2011 - 19:56

Με λίγα λόγια, ναι. Ένας προγραμματιστής μπορεί να κλέψει πληροφορίες από την εφαρμογη, εάν το επιθυμούν. Ωστόσο, με μια ανάλυση της κυκλοφορίας μπορεί κανείς να δει αν η εφαρμογή αποστέλλει οποιαδήποτε πληροφορία.

Στην εφαρμογη μου, ο χρησης δημιουργει τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να κρυπτογραφήσει όλες τις πληροφορίες στην εφαρμογη. Ο κωδικός πρόσβασης δεν αποθηκεύεται στην εφαρμογη, μόνο ένα hash του να υπολογίζεται και να χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογη, με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί κανείς να καθορίσει το αρχικό κωδικό πρόσβασης ή να κλέβουν το hash και να αποκρυπτογραφήσει τις πληροφορίες.

Και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι με προσβαλετε. Αντ 'αυτού προτιμώ ερωτήματα όπως αυτά για να βοηθήσω να εξηγήσω σε χρήστες τι παίρνουν.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες:
SHA-1 χρησιμοποιείται ως hashing αλγόριθμος
AES-192bit χρησιμοποιείται για όλες τις κρυπτογράφησης.

#41   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/09/2011 - 20:04

Με λίγα λόγια, ναι. Ένας προγραμματιστής μπορεί να κλέψει πληροφορίες από την εφαρμογη, εάν το επιθυμούν. Ωστόσο, με μια ανάλυση της κυκλοφορίας μπορεί κανείς να δει αν η εφαρμογή αποστέλλει οποιαδήποτε πληροφορία.

Στην εφαρμογη μου, ο χρησης δημιουργει τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να κρυπτογραφήσει όλες τις πληροφορίες στην εφαρμογη. Ο κωδικός πρόσβασης δεν αποθηκεύεται στην εφαρμογη, μόνο ένα hash του να υπολογίζεται και να χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογη, με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί κανείς να καθορίσει το αρχικό κωδικό πρόσβασης ή να κλέβουν το hash και να αποκρυπτογραφήσει τις πληροφορίες.

Και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι με προσβαλετε. Αντ 'αυτού προτιμώ ερωτήματα όπως αυτά για να βοηθήσω να εξηγήσω σε χρήστες τι παίρνουν.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες:
SHA-1 χρησιμοποιείται ως hashing αλγόριθμος
AES-192bit χρησιμοποιείται για όλες τις κρυπτογράφησης.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, πολυ κατατοπιστικη και ειλικρινης και αυτο ειναι που σεβομαι παρα πολυ... Θα την δοκιμασω, θα κανω και ενα review για να σας βοηθησω στο appstore και μακαρι να με βολεψει, παντως φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια...

#42   tsoliassoftware

tsoliassoftware

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2011 - 20:07

Σας ευχαριστώ. Προσπαθώ να είναι διαφανείς σχετικά με τις εφαρμογές μου. Δεν θέλω άλλους να αισθάνονται ανασφαλείς και αβέβαιοι για τις εφαρμογές μου.

Ας ελπίσουμε ότι η εφαρμογή που βοηθά με τις ανάγκες σας.

#43   tsoliassoftware

tsoliassoftware

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 17:13

Έχουμε τώρα μια έκδοση της εφαρμογής lite για εκείνους που θα ήθελαν να το δοκιμάσουν.

http://bit.ly/isecuremelite

::)

#44   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 12/10/2011 - 17:18

Συγχαρητήρια για την εφαρμογή σας και την δουλειά σας. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η χρησιμοποίηση του DropBox!
Κατά την γνώμη μου, είναι πολύ πολύχρωμη και πάντα προτιμώ κάτι πιο μινιμαλιστικό στις εφαρμογές. Γνώμες είναι αυτές βέβαια, γούστα. Γενικά βλέπω πολλές ελληνικές εφαρμογές με άσχημο GUI και είναι ο μόνος λόγος που πολλές φορές προτιμώ μια ξένη εφαρμογή.

#45   tsoliassoftware

tsoliassoftware

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 17:27

Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Τα καθεστώς χρώματα επιλέχθηκαν επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις η ασφάλεια θεωρείται ως σκοτεινή. Ήθελα να αλλάξει αυτή την εντύπωση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες