iSecure-Me
Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:03
Αν έχεις προσέξει στο Cydia υπάρχει από πολλές εφαρμογές το Patch για να ενεργοποιήσεις και τα "in app purchase!".
Οι τρόποι είναι άλλοι για περιοριστεί η πειρατεία (τουλάχιστον στο iOS) αλλά "δεν αφήνει η Apple" τους Devs να τους κάνουν πράξη.Οι Devs καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Ad
Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:05
Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:07
Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:20
Ένα παράδειγμα ας πούμε για να μην σε βάλω στην διαδικασία να ψάχνεις είναι τα in app purchase του Attari όπως και από μια ακόμα εφαρμογή τo Hipstamatic..
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 28/07/2011 - 20:21
Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:26
Έψαξα και δε βρήκα καμία εφαρμογή. Ωστώσο υπάρχουν πολλά παιδιά που διαβάζουν και θέλουν να μάθουν.
Για πες τέτοιες εφαρμογές....;;;
Δημοσίευση 28/07/2011 - 20:36
Σχετικά με της εφαρμογές σου απάντησα με 2 παραδείγματα.
Δημοσίευση 28/07/2011 - 21:40
Εγώ προσωπικά η μόνη σωστή εφαρμογή που έχω δει, εκτός των τραπεζών, είναι το iMedicines.
Εγώ ο ίδιος είμαι που έκραξα τον dev και του την είπα για την υψηλή τιμή που τη χρέωνε ΠΡΙΝ το update. Μετά το update είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και είναι προς τιμή του...τί έκανα; την αγόρασα τότε!
Να 'σαι καλά.
Το θέμα είναι οτι ξέρω από προσωπικό μου φίλο που είναι γιατρός που είδε Νοσοκομειακούς Γιατρούς να έχουν το iMedicines σπασμένο.
Και με ενοχλεί γιατί δεν ζητάει η εφαρμογή τρελά λεφτά να πω ρε γμτ, μπορεί να ζορίζεται να τα δώσει...
Μιλάμε για 8 Ευρώ.
Τέλος πάντως, ανοίγουμε τεράστια κουβέντα και εδώ και θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
Δεν ξέρω αν τα καταφέρω, αλλά θα δούμε στην επόμενη έκδοση τι θα γίνει...
Δημοσίευση 16/09/2011 - 19:16
Δημοσίευση 16/09/2011 - 19:56
Στην εφαρμογη μου, ο χρησης δημιουργει τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να κρυπτογραφήσει όλες τις πληροφορίες στην εφαρμογη. Ο κωδικός πρόσβασης δεν αποθηκεύεται στην εφαρμογη, μόνο ένα hash του να υπολογίζεται και να χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογη, με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί κανείς να καθορίσει το αρχικό κωδικό πρόσβασης ή να κλέβουν το hash και να αποκρυπτογραφήσει τις πληροφορίες.
Και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι με προσβαλετε. Αντ 'αυτού προτιμώ ερωτήματα όπως αυτά για να βοηθήσω να εξηγήσω σε χρήστες τι παίρνουν.
Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες:
SHA-1 χρησιμοποιείται ως hashing αλγόριθμος
AES-192bit χρησιμοποιείται για όλες τις κρυπτογράφησης.
Δημοσίευση 16/09/2011 - 20:04
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, πολυ κατατοπιστικη και ειλικρινης και αυτο ειναι που σεβομαι παρα πολυ... Θα την δοκιμασω, θα κανω και ενα review για να σας βοηθησω στο appstore και μακαρι να με βολεψει, παντως φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια...Με λίγα λόγια, ναι. Ένας προγραμματιστής μπορεί να κλέψει πληροφορίες από την εφαρμογη, εάν το επιθυμούν. Ωστόσο, με μια ανάλυση της κυκλοφορίας μπορεί κανείς να δει αν η εφαρμογή αποστέλλει οποιαδήποτε πληροφορία.
Στην εφαρμογη μου, ο χρησης δημιουργει τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να κρυπτογραφήσει όλες τις πληροφορίες στην εφαρμογη. Ο κωδικός πρόσβασης δεν αποθηκεύεται στην εφαρμογη, μόνο ένα hash του να υπολογίζεται και να χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογη, με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί κανείς να καθορίσει το αρχικό κωδικό πρόσβασης ή να κλέβουν το hash και να αποκρυπτογραφήσει τις πληροφορίες.
Και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι με προσβαλετε. Αντ 'αυτού προτιμώ ερωτήματα όπως αυτά για να βοηθήσω να εξηγήσω σε χρήστες τι παίρνουν.
Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες:
SHA-1 χρησιμοποιείται ως hashing αλγόριθμος
AES-192bit χρησιμοποιείται για όλες τις κρυπτογράφησης.
Δημοσίευση 16/09/2011 - 20:07
Ας ελπίσουμε ότι η εφαρμογή που βοηθά με τις ανάγκες σας.
Δημοσίευση 12/10/2011 - 17:13
http://bit.ly/isecuremelite
Δημοσίευση 12/10/2011 - 17:18
Κατά την γνώμη μου, είναι πολύ πολύχρωμη και πάντα προτιμώ κάτι πιο μινιμαλιστικό στις εφαρμογές. Γνώμες είναι αυτές βέβαια, γούστα. Γενικά βλέπω πολλές ελληνικές εφαρμογές με άσχημο GUI και είναι ο μόνος λόγος που πολλές φορές προτιμώ μια ξένη εφαρμογή.
Δημοσίευση 12/10/2011 - 17:27
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες