Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 15/01/2014 - 18:55
[Οδηγός] Περί εγγύησης και service του iPhone
Δημοσίευση 15/01/2014 - 18:52
Ad
Δημοσίευση 15/01/2014 - 18:56
Δεν ξέρω γιατί παλιά ήταν μέχρι 5ετιας υποχρεωτικά η παροχή κάλυψης, είχαν πέσει κ πρόστιμα σχετικά, πχ hp σε φωτοτυπικό, αλλά δεν ξέρω αν άλλαξε κάτιΣίγουρα καλύπτονται αν είναι εντός...Στοκ θα υπάρχει..
Δημοσίευση 15/01/2014 - 19:09
Θα σου το αντικαταστήσουν με αντίστοιχης αξίας, δηλαδή με το μοντέλο που το αντικατέστησε.. Μεχρι εκεί... δηλαδή το 3gs με 4αρι..
Δημοσίευση 16/01/2014 - 15:13
Σχετικο νομιζω με το θεμα
αμα γινει αντικατασταση συσκευης και μου δωσουν ανακατασκευασμενο μπορω να μην το δεχτω αφου βαση εγγυησης συσκευες που δεν φτιαχνονται πρεπει να αντικαθισουνται με καινουργιες?
Δημοσίευση 16/01/2014 - 15:17
Που το χεις δει γραμμένο αυτοΣχετικο νομιζω με το θεμα
αμα γινει αντικατασταση συσκευης και μου δωσουν ανακατασκευασμενο μπορω να μην το δεχτω αφου βαση εγγυησης συσκευες που δεν φτιαχνονται πρεπει να αντικαθισουνται με καινουργιες?
Δημοσίευση 08/03/2014 - 02:13
Εστειλα και γω το 5 αρι μου που παρουσιαζει προβλημα στην vodafon που το αγορασα και μου ειπαν οτι μετα απο ελεγχο που εκανε ο τεχνικος το κινητο δεν επισκευαζεται και μου προτειναν να παρω ανακατασκευασμενο στην τιμη τον 260 ευρω περιπου(260,60 μου ειπε η κοπελα που μιλουσε)με πηραν 3 φορες τηλεφωνο και μου ειπαν το ιδιο πραγμα.Ασφαλως και αντεδρασα λεγωντας οτι δεν με ενδιαφερει η προσφορα.Να αναφερω οτι το τηλεφωνο ειναι αγορασμενω 1-2-2013 και ασφαλως οπως λεει η εταρεια ειναι εκτος εγγυησης....Με ενοχλησε το γεγονος οτι δεν μου μιλησε τεχνικος και οτι μου ζητησαν αν θελω να παρω αλλη συσκευη με τα χρηματα που ανεφερα.
Πειτε μου τι να κανω; Μιας και δεν μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα.
Δημοσίευση 08/03/2014 - 02:21
Όλοι αυτοί πατάνε στην άγνοια του κόσμου. Δυστυχώς. Μη τους δώσεις ούτε ευρώ.
Η εγγύηση είναι 2ετής βάσει νόμου και ασ'τους να λένε ο,τι θέλουν.
http://www.apple.com...hone-greek.html
Για τις αγορές που πραγματοποιούνται από καταναλωτές στην Ελλάδα και την Κύπρο, η περίοδος για την έγερση απαιτήσεων που σχετίζονται με ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης είναι 2 έτη από την ημερομηνία παράδοσης. Αυτές οι απαιτήσεις υπόκεινται στις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από την τοπική νομοθεσία.
Απο το κατάστημα θα πας, οχι τηλεφωνικά. Μπροστά σε πελάτες τους.
Αν συνεχίζουν τα δικά τους, μιλάς με Συνήγορο του Καταναλωτή, ακόμα και με το Support της Apple εδώ να ανοίξεις Case iD.
Δημοσίευση 08/03/2014 - 02:30
Όλοι αυτοί πατάνε στην άγνοια του κόσμου. Δυστυχώς. Μη τους δώσεις ούτε ευρώ.
Η εγγύηση είναι 2ετής βάσει νόμου και ασ'τους να λένε ο,τι θέλουν.
http://www.apple.com...hone-greek.html
Απο το κατάστημα θα πας, οχι τηλεφωνικά. Μπροστά σε πελάτες τους.
Αν συνεχίζουν τα δικά τους, μιλάς με Συνήγορο του Καταναλωτή, ακόμα και με το Support της Apple εδώ να ανοίξεις Case iD.
Να σαι καλα ρε Νικολα.Το καταστημα δεν μου φταει σε κατι.Ειμαι απο επαρχεια.Και οπως ξερεις το κινητο πηγε ΑΘΗΝΑ και μου ειπαν τηλεφωνικα οτι ειναι ΜΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟ...και οτι ειναι εκτος εγγυησης!Τους ειπα οτι δεν μπορω να δωσω 1000 ευρω συνολικα για ενα τηλεφωνο σε 1 χρονο και 2 μηνες.Και μου απαντησαν αν θελω να μου το επιστρεψουν.Ε Λ Ε Ο Σ.
Να ρωτησω και κατι ακομα; Βρηκα μια εταιρια που κανει επισκευες σε τετοιου ειδους τηλεφωνα και μαλιστα σε προσιτες τιμες.Ειναι ρισκο να το στειλω;
Δημοσίευση 08/03/2014 - 02:34
Να σαι καλα ρε Νικολα.Το καταστημα δεν μου φταει σε κατι.Ειμαι απο επαρχεια.Και οπως ξερεις το κινητο πηγε ΑΘΗΝΑ και μου ειπαν τηλεφωνικα οτι ειναι ΜΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟ...και οτι ειναι εκτος εγγυησης!Τους ειπα οτι δεν μπορω να δωσω 1000 ευρω συνολικα για ενα τηλεφωνο σε 1 χρονο και 2 μηνες.Και μου απαντησαν αν θελω να μου το επιστρεψουν.Ε Λ Ε Ο Σ.
Να ρωτησω και κατι ακομα; Βρηκα μια εταιρια που κανει επισκευες σε τετοιου ειδους τηλεφωνα και μαλιστα σε προσιτες τιμες.Ειναι ρισκο να το στειλω;
Καλά πες τους.. Όπως σου 'πα, καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή και μαζί ανοίγεις αν θες και Case iD.
Απο τη στιγμή που έχεις εγγύηση, μη πληρώσεις πουθενά και σε κανέναν.. Τόσο απλά..
Δημοσίευση 08/03/2014 - 02:42
Καλά πες τους.. Όπως σου 'πα, καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή και μαζί ανοίγεις αν θες και Case iD.
Απο τη στιγμή που έχεις εγγύηση, μη πληρώσεις πουθενά και σε κανέναν.. Τόσο απλά..
Να σαι καλα!!!Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ με το γεγονος.Με ενοχλησε η απαραδεκτη συμπεριφορα τους.Εδωσα ενα ολοκληρο μηνιατικο για να το αγορασω (!!!) και παροτι το προσεχω σαν τα ματια μου μου ετυχε αυτο...
Δημοσίευση 08/03/2014 - 23:26
Απλα δεν φορτιζει.Το δοκιμασα με τρεις διαφορετικους φορτιστες.Αν και οταν το ζοριζα λιγο (το βυσμα που κουμπωνει στο τητλεφωνο)φορτιζε κανονικα.Ψαχνωντας βρηκα μια σελιδα που αντικαθηστα με γνησια αναταλακτικα τα προβληματικα και στην δικη μου περιπτωση το κοστος ειναι 49 ευρω και χωρις τα μεταφορικα μιας και ειναι δωρεαν απο την εταιρια που αναλαμβανει την επισκευη δινωντας μαλιστα και εγγυηση για 5 χρονια.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες