Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

[Οδηγός] Περί εγγύησης και service του iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
156 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   nmamag

nmamag

iPH User

• 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 04/06/2014 - 15:58

Iphone 5 αγορασμενο σαν συσκευη 2/11/2012 απο καταστημα της wind στον Πειραια

Παρουσιασε προβλημα με το που εκανα update στην ios7 .

Εκλεινε οταν εφτανε η μπαταρια στο 20 %

το πηγα στην WIND  17/3/2014 με την αποδειξη και το χαρτι http://www.apple.com...utory-warranty/

και παρελαβα 14/4/2014 το τηλεφωνο αντικαταστασης χωρις καμια επιβαρυνση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/06/2014 - 16:33

Iphone 5 αγορασμενο σαν συσκευη 2/11/2012 απο καταστημα της wind στον Πειραια

Παρουσιασε προβλημα με το που εκανα update στην ios7 .

Εκλεινε οταν εφτανε η μπαταρια στο 20 %

το πηγα στην WIND  17/3/2014 με την αποδειξη και το χαρτι http://www.apple.com...utory-warranty/

και παρελαβα 14/4/2014 το τηλεφωνο αντικαταστασης χωρις καμια επιβαρυνση

Χωρίς ''μα-μου'' ???

#138   mitsostar

mitsostar

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 04/06/2014 - 19:38

Παιδιά, σήμερα ήρθε ένας φίλος από το σπίτι και τσέκαρα με το φακό το δικό του και το δικό μου... και στο δικό μου τον αισθητήρα στα ακουστικά δεν τον έβλεπα καθόλου η αλήθεια είναι, και τελικά τον άλλο αισθητήρα στην κάτω υποδοχή τον είδα να κοκκινίζει, οπότε τσάμπα τόσος χαμός και εσάς σας έπρηξα τσάμπα... σκέφτομαι να το πάω κάπου έξω για φτιάξιμο να τελειώνω.. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και την υποστήριξη. Έχετε να προτείνεται κάποιον (εγγυημένο αποτέλεσμα και ευπρόσδεκτο αν είναι και φθηνός!) να μου το φτιάξει; Αν για λόγους μη διαφήμισης δεν θέλετε να το δημοσιεύσετε, στείλτε μου πμ! Μιλάμε πάντα για Αθήνα και προτιμότερο προς κέντρο. Ευχαριστώ

#139   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 04/06/2014 - 19:50

Και η παράνοια συνεχίζεται... πήρα τηλ στην apple, μου είπαν ότι άνοιξαν θέμα (μου έδωσαν και το case number), αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω, και πως θα πρέπει να το ψάξω με τη wind.

Πήρα λοιπόν στη wind, και μου είπαν πως θα το αναφέρουν στο service τους, και αν χρειαστεί να το τσεκάρουν ξανά, θα μου απαντήσουν μέχρι την πέμπτη. Για να το τσεκάρουν θα πρέπει να τους παραδώσω ξανά το κινητό και πλέον έχουμε 3 ενδεχόμενα

α) να μου το ξαναβγάλουν προβληματικό, κτλ κτλ και επιστροφή ανεπισκεύαστο ξανά σε 2 μήνες παρά...

β) να μου το ξαναβγάλουν προβληματικό, αφού γίνει ο έλεγχος και όντως δεν φτιάχνεται από το service, και να ζητήσω αντικατάσταση με τα κλασικά 260 κάτι ευρώ! και παραλαβή νέας συσκευής σε 30 εργάσιμες!!! (αποκλείεται να το κάνω!)

γ) να μου το φτιάξουν ή να απαιτείται αντικατάσταση και ξανά παραλαβή νέας συσκευής σε 30 εργάσιμες μετά τον έλεγχο κλπ κλπ.

Το οποίο σημαίνει πρακτικά 2,5 μήνες! μέχρι την επιστροφή της επισκευασμένης ή νέας συσκευής, ή 1,5 μήνα ανεπισκεύαστο! Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει... δηλαδή συνολικά να μείνω 5 μήνες χωρίς το κινητό (ήδη έχω μείνει 2) και χωρίς να έχω σίγουρη λύση!

Βοήθειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνώμη αν φανώ "κακός" , αλλά ήσουν ήδη 2 μήνες χωρίς κινητό και ακόμη "ψάχνεσαι" εδώ; Βρες έναν δικηγόρο φίλε μου να αρχίσει να τους μιλάει ΑΥΤΟΣ απευθείας. Φιλικά σου το λέω χωρίς καμία δόση ειρωνείας ή κάτι άλλο.

#140   mitsostar

mitsostar

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 04/06/2014 - 20:13

Συγγνώμη αν φανώ "κακός" , αλλά ήσουν ήδη 2 μήνες χωρίς κινητό και ακόμη "ψάχνεσαι" εδώ; Βρες έναν δικηγόρο φίλε μου να αρχίσει να τους μιλάει ΑΥΤΟΣ απευθείας. Φιλικά σου το λέω χωρίς καμία δόση ειρωνείας ή κάτι άλλο.

Ρε αδερφέ συμφωνώ μαζί σου... αλλά αξίζει; ήμουν απίστευτα εκνευρισμένος! και ήμουν έτοιμος να το κάνω, αλλά απάντησέ μου ειλικρινά.. θα βάλω δικηγόρο, πόσα θα μου πάρει; θα μπορέσει να κερδίσει τη δίκη απέναντι είτε σε δικηγόρους της apple είτε της wind; έστω οτι κερδίσω τη δίκη, πότε θα εκδικαστεί; πάγια τακτική των μεγάλων εταιρειών οι αναβολές, δλδ μιλάμε για χρόνια μετά! και τι θα πάρω πίσω; θα πάρω την αξία του κινητού μου τότε; δλδ 150 ευρώ :P, την αξία του κινητού μου σήμερα που θα τους κάνω αγωγή; δλδ 300 ευρώ; ή την αξία του κινητού μου όταν ήταν καινούριο (αποκλείεται!); δλδ 700 ευρώ (πόσο έκανε...). όποιο και από τα τρία ποσά και να πάρω, το δικηγόρο (έξοδα κλπ) δεν τα βγάζω και συν τοις άλλοις ότι δεν θα πρέπει να επισκευάσω το κινητό μόνος μου (δεν θα πρέπει να το ανοίξω)... άρα επιπλέον έξοδα για να πάρω καινούριο κινητό! 

Κατανοώ τι λες, και τι με συμβουλεύουν και οι άλλοι, αλλά πρακτικά (ηθικά δεν το συζητάμε!!!) δεν έχω να κερδίσω κάτι!

#141   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 09/06/2014 - 06:08

Να δώ τώρα τι θα βρουν να πουν..

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1402286808.589176.jpg   79,31KB   27 λήψεις

#142   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 09/06/2014 - 13:10

Ρε αδερφέ συμφωνώ μαζί σου... αλλά αξίζει; ήμουν απίστευτα εκνευρισμένος! και ήμουν έτοιμος να το κάνω, αλλά απάντησέ μου ειλικρινά.. θα βάλω δικηγόρο, πόσα θα μου πάρει; θα μπορέσει να κερδίσει τη δίκη απέναντι είτε σε δικηγόρους της apple είτε της wind; έστω οτι κερδίσω τη δίκη, πότε θα εκδικαστεί; πάγια τακτική των μεγάλων εταιρειών οι αναβολές, δλδ μιλάμε για χρόνια μετά! και τι θα πάρω πίσω; θα πάρω την αξία του κινητού μου τότε; δλδ 150 ευρώ :P, την αξία του κινητού μου σήμερα που θα τους κάνω αγωγή; δλδ 300 ευρώ; ή την αξία του κινητού μου όταν ήταν καινούριο (αποκλείεται!); δλδ 700 ευρώ (πόσο έκανε...). όποιο και από τα τρία ποσά και να πάρω, το δικηγόρο (έξοδα κλπ) δεν τα βγάζω και συν τοις άλλοις ότι δεν θα πρέπει να επισκευάσω το κινητό μόνος μου (δεν θα πρέπει να το ανοίξω)... άρα επιπλέον έξοδα για να πάρω καινούριο κινητό! 

Κατανοώ τι λες, και τι με συμβουλεύουν και οι άλλοι, αλλά πρακτικά (ηθικά δεν το συζητάμε!!!) δεν έχω να κερδίσω κάτι!

Καταρχάς δικηγόρος είμαι.Κοίταξε, δικηγόροι της apple δεν πρόκειται να έρθουν..Αυτό με τους δικηγόρους της Wind δεν το καταλαβαίνω, δλδ εννοώ μη φοβάσαι. 

Δε σε συμβουλεύω να πας δικαστικά. Η συμβουλή μου είναι να βάλεις φίλο σου δικηγόρο να τους μιλήσει. Αν κάποιος πάει δικαστικά , ποτέ δε ζητάει μόνο την αξία του κινητού, υπαρχει και ηθική βλάβη. Το θέμα δεν είναι αυτό. Προφανώς αγνοείς , πως έχοντας μείνει 2 μήνες χωρίς κινητό (όταν δεν υπάρχει έλλειψη ), από μόνο του αρκεί να καταγγείλεις τη σύμβαση πώλησης. Πριν καν δλδ μπεις σε θέμα εγγύησης. Αφετέρου, είχαν υποχρέωση να σου δώσουν κινητό να κάνεις τη δουλειά σου. Εσύ αποφασίζεις όπως και να ' χει. Και όχι για να εξηγούμαι , δεν ψάχνω να σε κάνω πελάτη μου .

#143   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 18/07/2014 - 10:02

Παίδες μου είπαν από Cosmote ότι κινητό από Γερμανό μπορώ να το δώσω και σε κατάστημα Cosmote.

Ισχύει αυτό ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

Επίσης, αν ισχύει καλύτερα Cosmote ή Γερμανό;

Τέλος ψάχνω το post με τον έλεγχο υγρασίας για Iphone 5/5S αλλά δεν το βρίσκω, το link?

Thanx!

#144   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/07/2014 - 12:09

Cosmote - Γερμανός το ίδιο πράγμα είναι ουσιαστικά.

Μόνο που εσύ δε θα μπλέξεις με τους "επιστήμονες" εκεί. InfoQuest θα το στείλεις να ξεμπερδεύεις.

Θα έχεις μαζί την απόδειξη αγοράς και αυτό εκτυπωμένο αν είσαι εκτός του ενός έτους.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/07/2014 - 12:12

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#145   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 18/07/2014 - 12:10

Cosmote - Γερμανός το ίδιο πράγμα είναι ουσιαστικά.

Μόνο που εσύ δε θα μπλέξεις με τους 'επιστήμονες" εκεί. InfoQuest θα το στείλεις να ξεμπερδεύεις.

Θα έχεις αμζί την απόδειξη αγοράς και αυτό εκτυπωμένο αν είσαι εκτός του ενός έτους.

Θεσσαλονίκη όμως έχει;

#146   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2014 - 12:22

Θα πρέπει να το στείλεις εσύ με δικά σου έξοδα αποστολής.

LG8ISzO.gif

#147   xristos87

xristos87

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/07/2014 - 13:40

Παιδιά καλησπέρα, φίλος αγόρασε 5S και την ίδια μέρα διαπυστώνει πως υπάρχει καμένο pixel, το επέστρεψε στο κατάστημα απο το οποίο το αγόρασε την επόμενη μέρα.Το ερώτημα είναι αν θα του φέρουν καινούργιο ή ανακατασκευασμένο και επίσης πόσο γρήγορα θα γίνει η αντικατάσταση.

#148   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2014 - 13:46

Παιδιά καλησπέρα, φίλος αγόρασε 5S και την ίδια μέρα διαπυστώνει πως υπάρχει καμένο pixel, το επέστρεψε στο κατάστημα απο το οποίο το αγόρασε την επόμενη μέρα.Το ερώτημα είναι αν θα του φέρουν καινούργιο ή ανακατασκευασμένο και επίσης πόσο γρήγορα θα γίνει η αντικατάσταση.

από που το αγόρασε?

κανονικά πρέπει να απαιτήσει καινούριο, μιας και αν ήξερε ότι είχε καμένο πίξελ εξ αρχής, δεν θα το αγόραζε, έτσι δεν είναι?

και κανονικά θα έπρεπε επί τόπου να λυθεί το θέμα.

Τελευταία επεξεργασία από: 108, 23/07/2014 - 13:47

#149   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2014 - 13:50

Σφραγισμένο, καινούριο μόνο αν το κατάστημα είχε DOA.

LG8ISzO.gif

#150   xristos87

xristos87

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2014 - 13:51

Από κατάστημα vodafone

Ad

Ad

Team