Συγγνώμη αν φανώ "κακός" , αλλά ήσουν ήδη 2 μήνες χωρίς κινητό και ακόμη "ψάχνεσαι" εδώ; Βρες έναν δικηγόρο φίλε μου να αρχίσει να τους μιλάει ΑΥΤΟΣ απευθείας. Φιλικά σου το λέω χωρίς καμία δόση ειρωνείας ή κάτι άλλο.
Ρε αδερφέ συμφωνώ μαζί σου... αλλά αξίζει; ήμουν απίστευτα εκνευρισμένος! και ήμουν έτοιμος να το κάνω, αλλά απάντησέ μου ειλικρινά.. θα βάλω δικηγόρο, πόσα θα μου πάρει; θα μπορέσει να κερδίσει τη δίκη απέναντι είτε σε δικηγόρους της apple είτε της wind; έστω οτι κερδίσω τη δίκη, πότε θα εκδικαστεί; πάγια τακτική των μεγάλων εταιρειών οι αναβολές, δλδ μιλάμε για χρόνια μετά! και τι θα πάρω πίσω; θα πάρω την αξία του κινητού μου τότε; δλδ 150 ευρώ , την αξία του κινητού μου σήμερα που θα τους κάνω αγωγή; δλδ 300 ευρώ; ή την αξία του κινητού μου όταν ήταν καινούριο (αποκλείεται!); δλδ 700 ευρώ (πόσο έκανε...). όποιο και από τα τρία ποσά και να πάρω, το δικηγόρο (έξοδα κλπ) δεν τα βγάζω και συν τοις άλλοις ότι δεν θα πρέπει να επισκευάσω το κινητό μόνος μου (δεν θα πρέπει να το ανοίξω)... άρα επιπλέον έξοδα για να πάρω καινούριο κινητό!
Κατανοώ τι λες, και τι με συμβουλεύουν και οι άλλοι, αλλά πρακτικά (ηθικά δεν το συζητάμε!!!) δεν έχω να κερδίσω κάτι!