Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

Συμπληρωματικός οδηγός για Downgrade σε iOS 4.3.x

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
614 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/08/2011 - 16:28

Εγω παλι ΟΣΕΣ φορες και να προσπαθησα δεν μπορουσα με ΤΙΠΟΤΑ! Και σε windows και σε MAC!

ουτε εγω καταφερα υποβαθμιση επαιρνα το 1013 error και οτι και να κανω κολλουσα σε recovery mode που δεν το ξεπερνουσα με κανενα προγραμμα ουτε σε mac ουτε σε windows xp/7 οποτε μηπως στις μισες συσκευες γινεται και στις υπολοιπες οχι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2011 - 19:15

παιδια προσπαθω να κανω jailbreak την 4.3.5 σε ipad 1,στο redsn0w μου βγαζει το μηνυμα Unable to recognize specified IPSW.
ξερει κανεις τι φταιει?πως μπορει να λυθει?

#138   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/08/2011 - 19:35

Δες εδώ #108 post.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#139   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2011 - 20:42

Δες εδώ #108 post.

ευχαριστω φιλε μου

#140   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/08/2011 - 20:58

Tίποτα καλή συνέχεια..;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#141   kostapakis

kostapakis

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2011 - 01:25

Παιδιά συμπληρωματικά με βάση τον οδηγό του Θανάση έχω να προσθέσω την δική μου περίπτωση και πιστεύω να βοηθήσει κάποιους. Ακολουθώντας τον οδηγό του Θανάση κατά γράμμα μου έβγαζε error 20 και δεν μπορούσα να το αποφύγω. Τι έκανα?
Σύνδεσα το τηλ. στον υπολογιστή και το έβαλα σε DFU. Ξεκινάω το restore κατά τα γνωστά μέχρι να μου βγάλει το
καταραμένο 1013. Δεν πειράζω τίποτα αλλά ανοίγω τον TinyUmbrella και πατάω Start TSS Server και το αφήνω για 10-15 δευτερόλεπτα, μετά πατάω to Stop TSS Server και βάζω ξανά το τηλ σε DFU.
Τώρα με δεξί κλίκ ως Administrator (διαχειριστής) τρέχω το fixrecovery43.exe. Αρχίζει να φορτώνει και σε λίγο μετά την επανεκκίνηση είμαι στην 4.3.3.-
Επειδή ξεστραβώθηκα να διαβάζω αυτές τις μέρες είδα ότι σε πολλούς δουλεύει ο οδηγός του Θανάση κατά γράμμα. Σε κάποιους όχι, όπως και σε μένα. Διάβασα και σε πολλά γερμανικά φόρουμ τα ίδια προβλήματα και συνέλεξα πληροφορίες. Σε μένα δούλεψε αυτή η φόρμουλα. Ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι.
Ευχαριστώ τον Θανάση για όλα και την αγαπητή φίλη dj_betty που μου έδωσε κουράγιο να συνεχίσω όταν πλέον είχα απελπιστεί να μείνω στην άχρηστη 4.3.5 που μας πλάσσαρε για μια ακόμη φορά η πανάθλια μηλαρού.
Με αγάπη kostapakis

Τελευταία επεξεργασία από: kostapakis, 09/08/2011 - 01:25

#142   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 10/08/2011 - 12:14

Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι σαν κ σένα που δεν το βάζουν κάτω....
Εγω μετα το1013 κ διάφορες κατάλαβες είμαι πλέον στην 4.3.5!!!
Θα ξαναπροσπαθισω κάποια στιγμή... Ομως

#143   angchoper

angchoper

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/08/2011 - 17:56

παιδιά εγώ εχώ 4.3.3(iphone4) ακολούθησα τον οδηγό του Θανάση, μου έβγαλε error 3194, αλλά το αγνόησα και έτρεξα το fixrecovery.Κάποια στιγμή έγινε άσπρη η οθόνη και στην συνέχεια άρχισε την διαδικασία.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως κάνουμε ενεργοποίηση μέσω itunes αφού έχει ανοίξει το τηλέφωνο.Επίσης αυτό που θέλω να κάνω επί της ουσίας είναι set up as new στην 4.3.3, γίνεται με αυτόν τον τρόπο;

#144   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1.077 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 10/08/2011 - 18:24

Μόλις τελειώσει η διαδικασία,το τηλεφωνο σου βγάζει ενα εικονιδιάκι που σου λέει να το συνδέσεις με i tunes.
Αυτο κάνεις και ενεργοποιείται.Απλα το βγάζεις απο το usb και το ξαναβάζεις αν δεν το βλέπει.
Και ανοίγει.Αμέσως μετά σου δίνει την επιλογή να κάνεις set up as new.

#145   angchoper

angchoper

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/08/2011 - 18:35

όταν τελείωσα την διδικασία το τηλέφωνο έκανε restart και ήταν σαν μην είχα κάνει τίποτα

#146   kostapakis

kostapakis

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 10/08/2011 - 19:16

όταν τελείωσα την διδικασία το τηλέφωνο έκανε restart και ήταν σαν μην είχα κάνει τίποτα

Φίλε μου κάνε Ο,ΤΙ λέει ο Θανάσης. (Φτιάξε το hosts, κατέβασε τη τελευταία έκδοση του iTunes, σβύσε τυχόν αρχεία αν εχεις του Umbrella απο τον φάκελο etc)Μόλις φτάσεις στο σημείο που σου βγάζει το error ακολούθησε αυτά που γράφω.
Πιστεύω ότι θα τα κατεφέρεις.
Με τον ίδιο τρόπο, σχεδόν, δοκίμασα σε ένα 3gs ενός φίλου μου. Είχe μόνο SHSHs για 4.1 και 4.3.5 Ηταν στην 4.3.5 και ήθελα να το ξεκλειδώσω. Ξεκίνησα με τον οδηγό του Θανάση για να κάνω downgrade στην 4.1.- Οταν μου έβγαλε error έτρεξα μόνο τον tiny Umdrella, όπως γράφω παραπάνω, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, και όλα πήγαν ρολόϊ.=
Μόνο με πειραματσμούς θα βρείς άκρη. Δοκίμασε.
Καλή επιτυχία.

#147   kostapakis

kostapakis

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 10/08/2011 - 19:22

Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι σαν κ σένα που δεν το βάζουν κάτω....
Εγω μετα το1013 κ διάφορες κατάλαβες είμαι πλέον στην 4.3.5!!!
Θα ξαναπροσπαθισω κάποια στιγμή... Ομως

Φίλε μου αν γράψω εδώ τι πατέντες έχω κάνει τις τελευταίες 2 βδομάδες και πόσα ξενύχτια έφαγα θα γεμίσουμε το φόρουμ.
Μη το βάζεις κάτω, πιστεύω με λίγη προσοχή θα τα καταφέρεις γιατί απ΄ότι είδα έσενα σου βγάζει το 1013. Εμένα ξεκινούσε με το error 20.
Κοίτα λίγο παραπάνω τι γράφω και δοκίμασε πάλι.

Τελευταία επεξεργασία από: kostapakis, 10/08/2011 - 19:23

#148   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/08/2011 - 10:09

Εμένα μου έβγαλε το 3194 και αφού πείραξα το host μου έβγαλε το 1013 όπου και το αγνόησα μιας και έκανα κατευθείαν jb με Redsn0w αλλά το iPhone δεν εμφανίζει το φορέα, άρα το jb δεν έγινε σωστά αλλά και λύση δεν μπορώ να βρω.

#149   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2011 - 10:15

Ο οδηγός δεν αναφέρετε στην χρήση του Redsn0w. Αυτά που λέει ο οδηγός τα διαβασες;τα δοκιμασες;

ezgif_com_crop_2.gif

#150   tiniakos

tiniakos

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/08/2011 - 12:31

Επιτελους σταθηκα τυχερος γιατι ηταν θεμα τυχης η επιστροφη μου στην 4.3.3.... Αφου δοκιμαζα οτι προτινατε οι τελευτεοι και δεν εποιανε και αφου ειχα απογοητευθει ειπα να δοκιμασω με redsnow και κατεβαζωντας firmware 4.3.3 & Redsnow 0.9.6 RC16 for OS X : http://www.shoutpedi...lbreak-ios-4.1/
και ενοειτε δεν φορτωνε για ipad2 και ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια για downgrabe με τον κλασικο τροπο:

1. Το ipad2 παραμενει σε recovery mode απο τις προηγουμενες προσπαθειες.
2. Φτιαχνω το hosts:(MAC)
# Host Database
#
# localhost is used to configure the loopback interface
# when the system is booting. Do not change this entry.
##
127.0.0.1 localhost
::1 localhost
74.208.105.171 gs.apple.com
74.208.10.249 gs.apple.com

3. Open itunes
4. Open tiny umprella ver.5.00.08
5. Start TSS Server
6. Open itunes
7. Alt+Restore (MAC)
8. Επιλογη 4.3.3 απο δω http://www.shoutpedi...-touch-devices/
9. Restore