Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

Συμπληρωματικός οδηγός για Downgrade σε iOS 4.3.x

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
614 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 22:41

Το tiny ump το χρησιμοποιω στο ρεκοβερυ?
Αυτο #74.208.10.249 gs.apple.com πρεπει να ειναι στο hosts γιατι μετα απο καθε προσπαθεια και ερρορ 1013 αφου το διαγραφω το ξαναβγαζει

Τελευταία επεξεργασία από: taxiarhisv, 29/07/2011 - 22:44

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 23:29

καλα με κουρασατε με την βοηθεια σας..... Παω να την πεσω θα παλεψω για 4 μερα το πρωί.

#78   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/07/2011 - 11:03

Φίλε μου κ ιεγω σε iPhone 4 μετά που κατέβασα το syspartition έφαγε κόλλημα κ δεν τα κατάφερα να το επιστρέψω στην 4.3.3 έκανα όλο τον οδηγο αλλα έφτανα μέχρι το ερορ 1013 κ δεν μου έκανε δουλειά το fixrecovery κ τώρα είμαι στην4.3.5....πίκρα αν βρεις λύση ενημέρωσε το τοπικ μπάσκετ κ ξεκολησουμε κ μεις...α κι εγώ με μακ

#79   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 11:39

Φίλε μου κ ιεγω σε iPhone 4 μετά που κατέβασα το syspartition έφαγε κόλλημα κ δεν τα κατάφερα να το επιστρέψω στην 4.3.3 έκανα όλο τον οδηγο αλλα έφτανα μέχρι το ερορ 1013 κ δεν μου έκανε δουλειά το fixrecovery κ τώρα είμαι στην4.3.5....πίκρα αν βρεις λύση ενημέρωσε το τοπικ μπάσκετ κ ξεκολησουμε κ μεις...α κι εγώ με μακ

Δυστυχώς και εγώ κουράστικα και είμαι στην 4.3.5. Έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους και εφαγα πολλές ώρες που δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Όσοι κατάφεραν να γυρίσουν νομίζω ότι ηταν τυχεροί, τι να πω. Έχω κάνει πολλές φορές ρεστορ αλλά δεν είχα πρόβλημα σε ipad1,3GS,4,iPod touch. Μέχρι και το Mac έκανα ξανά εγκατάσταση.
Για να δούμε.

#80   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 12:02

Ψάχνοντας διαβασα κατι που ισως να ειναι ενας λογος να μην μπορουμε να επιστρεψουμε σε προηγούμενη βερσιον. Μου κίνησε την περιέργεια η αναφορά στην baseband. Κάποιος που έχει ασχοληθεί με baseband μήπως μπορεί να επιβεβαιώσει?

Από άλλο φόρουμ:
Πολλές φορές τυχαίνει να μην θελουμε για καποιους λογους να κάνουμε update στο τελευταίο iOS firmware και επιθυμουμε να παραμείνουμε σ' αυτο που είμαστε.
Αν συμβεί κάτι στην συσκευη μας και πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε restore, μπορούμε να αποφύγουμε το αναγκαστικο upgrade στην επόμενη έκδοση iOS.
Για να γίνω πιο κατανοητος αναφέρω μια περίπτωση.
Έστω ότι είμαστε στην 4.3.2 και η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η 4.3.3 .
Μας παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα και πρέπει να γίνει restore. Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε restore κατευθείαν στην 4.3.2 γιατί η apple την έχει μπλοκάρει.
Εφόσον επιθυμούμε να παραμείνουμε στην 4.3.2 θα πρέπει να ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία που περιγράφει στο πρώτο ποστ ο συμφορουμιτης μας, χωρίς να κάνουμε πρώτα restore στην 4.3.3 και μετα downgrade στην 4.3.2.
Το downgrade ναι μεν θα δουλέψει, θα κατεβουμε στο 4.3.2, αλλα θα "κουβαλάμε" την baseband της 4.3.3 και κάποιες τυχόν μικρές ασυμβατοτητες.
Γι αυτο είναι προτιμότερο να κάνουμε την διαδικασία περνώντας απ' ευθείας την 4.2.2

#81   NikosHit

NikosHit

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/07/2011 - 18:32

Η τελευταία έκδοση του tiny umbrella σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις update την baseband με το restore.
Υπάρχουν μερικοί χρήστες στο internet που λένε πως κατάφεραν και έκαναν downgrade με την επιλογή του TU (UPDATE iPHONE 4 BASEBAND).
Δεν ξέρω αν δουλεύει σε iPad. Πάντως ούτε και σε μένα (iPhone 4) έπαιξε ο οδηγός της πρώτης σελίδας.
Ίσως προσπαθήσω ένα downgrade με το Baseband Update και ελπίζω να μην καταστρέψω τη συσκευή!

#82   gvupp

gvupp

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gvupp

Δημοσίευση 30/07/2011 - 21:26

Καλησπέρα,
Παιδιά . . . μετά απο αρκετές προσπάθειες (απο μη σωστής ανάγνωσης και εκτέλεσης των βημάτων του οδηγού του Θανάση απο μέρος μου) τα κατάφερα και πήγα στην 4.3.3 ! !
Τωρα πάω για jailbreak . . .
Καλη επιτυχία και στους υπόλοιπους και μια "συμβουλή" διαβάστε προσεκτικά τον οδηγό του Θανάση ! ! !
Ευχαριστούμε πολυ για τον καταπληκτικό μπουσουλα....

#83   TEOKOS

TEOKOS

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 23:30

Λοιπόν.Δεν ξέρω αν βοηθήσει η εμπειρία του restore που έκανα σε 2 4αρια αλλά θα την καταθέσω μπάς και τα καταφέρει κάποιος που δυσκολεύεται.Το πρώτο restore το έκανα στο δικό μου 4αρι ακολουθώντας τον οδηγό του Θανάση κατά γράμμα και όλα τέλειωσαν επιτυχώς.Στο δεύτερο 4αρι συγγενή μου κόλαγε στο error 1013 και δεν ξεκίναγε με τίποτα το fix recovery.Με το tiny umbrella έκανα exit recovery μετα dfu και επιτέλους ξεκίνησε το fix recovery και ξαναπήγα επιτέλους στην 4.3.3

#84   angelo9888

angelo9888

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 23:37

καλησπέρα παιδιά!
μόλις πήρα στα χέρια μου ένα ipad 2 wifi 4.3.5 δεν έχω κρατημένα τα shsh blobs κτλπ και έχω δοκιμάσει τα πάντα για να κάνω downgrade και συνεχώς μου βγάζει το πρόβλημα 1600..
έχω καμία πιθανότητα να κάνω downgrade!?!? :(

#85   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 23:43

Λοιπόν.Δεν ξέρω αν βοηθήσει η εμπειρία του restore που έκανα σε 2 4αρια αλλά θα την καταθέσω μπάς και τα καταφέρει κάποιος που δυσκολεύεται.Το πρώτο restore το έκανα στο δικό μου 4αρι ακολουθώντας τον οδηγό του Θανάση κατά γράμμα και όλα τέλειωσαν επιτυχώς.Στο δεύτερο 4αρι συγγενή μου κόλαγε στο error 1013 και δεν ξεκίναγε με τίποτα το fix recovery.Με το tiny umbrella έκανα exit recovery μετα dfu και επιτέλους ξεκίνησε το fix recovery και ξαναπήγα επιτέλους στην 4.3.3

Αυτό θα το δοκιμάσω γιατί και εγώ εκεί κολλησα και ελπίζω να πιάσει.
Βέβαια όλοι αναφέρουν 4ρια ...είμαι ο μόνος με ipad2?

#86   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 23:49

Με το tiny umbrella έκανα exit recovery μετα dfu και επιτέλους ξεκίνησε το fix recovery.

Μπορείς να πεις πιο αναλυτικά την διαδικασία αυτή π.χ αν είχες ανοικτό το iTunes, σε πια βερσιον ηταν η αν ηταν κολλημενο σε ρεκοβερυ...κ.α
Ευχαριστώ

#87   TEOKOS

TEOKOS

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2011 - 00:07

Με το tiny umbrella έκανα exit recovery μετα dfu και επιτέλους ξεκίνησε το fix recovery.

Μπορείς να πεις πιο αναλυτικά την διαδικασία αυτή π.χ αν είχες ανοικτό το iTunes, σε πια βερσιον ηταν η αν ηταν κολλημενο σε ρεκοβερυ...κ.α
Ευχαριστώ

Moλις ξεκινάς fix recovery κλείνει το iTunes όπως αναφέρει και ο οδηγός.Aνοίγεις tiny umbrella επιλέγεις την συσκεύη σου,exit recovery και μαυρίζει η οθόνη.Πας στα hosts και τσεκάρεις να έιναι αυτά του οδηγού.Τώρα δεν θυμάμαι αν άνοιξα το iTunes μαζί με το tiny umbrella η μετά.Εσύ δοκίμασε και στις δυό περιπτώσεις.ΜΕτά dfu -fix recovery - set up as new-jailbreak.Προσοχή και στα 2 τηλέφωνα δεν είχα personal hot spot .Eκει θέλει μια διαδικασία να στο εμφανίσει.Άμα φθάσεις εκεί και δεν το έχεις και συ πέστο μου να σού πω τι να κάνεις
edit..iTunes 10.4 αν θυμάμαι καλά...

Τελευταία επεξεργασία από: TEOKOS, 31/07/2011 - 00:14

#88   angelo9888

angelo9888

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2011 - 00:21

sorry αλλά δεν κατάλαβα, για το ipad 2 μιλάς αυτή τη στιγμή;

#89   TEOKOS

TEOKOS

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2011 - 00:27

sorry αλλά δεν κατάλαβα, για το ipad 2 μιλάς αυτή τη στιγμή;

Όχι φίλε μου για iPhone

#90   dtselios

dtselios

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2011 - 17:32

Καλησπέρα παιδιά, έχω Iphone 4 4.3.5 . 'Oλα τα ssh σωσμένα . Πάω να κάνω downgrade στην 4.3.3 και το itunes μου βγάζει error 3194!!!!
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ .
Επιπιπλέον το tiny umbrella μου λέει ότι είναι αδύνατον να ξεκινήσει το tss server.

ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από: dtselios, 31/07/2011 - 17:33

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;