Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Το iPad συνθλίβει το Xoom και στις πωλήσεις

• Please log in to reply
91 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:02

Θα θυμάστε το Xoom της Motorola που -ως είθισται- διαφημίστηκε ως ένα από τα πολλά iPad killer που, βέβαια, στην πράξη δεν συνέβη ποτέ! Αυτό αποδεικνύουν και οι πωλήσεις των δύο συσκευών.

Αναρτημένη εικόνα

Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε από τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου ότι η Apple διέθεσε και πούλησε στους καταναλωτές 9.25 εκατομμύρια iPad. Σε αντίθεση η Motorola ανακοίνωσε ότι διέθεσε (όχι πούλησε) περίπου 440,000 tablet στο ίδιο τρίμηνο και αναμένει να πουλήσει μέχρι τέλος του έτους συνολικά 1.3 με 1.5 εκατομμύρια tablet!

Αν το σκεφτείτε η Apple πουλάει σε δύο βδομάδες όσα tablet διαθέτει η Motorola σε έναν ολόκληρο χρόνο!

Follow me on twitter

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1,278 μηνύματα
  • GameCenter:MacDimitris

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:03

Τυχαίο; Δεν νομίζω ;)

#3   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:08

Η Apple εχει καλυτερο marketing, η Motorola καλυτερη συσκευη....

#4   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1,278 μηνύματα
  • GameCenter:MacDimitris

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:10

Και το AppStore της apple είναι μακραν το καλύτερο...

#5   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:11

Kαλύτερη συσκευή, αλλά την πουλάει πιο ακριβά απο το ipad. Προσωπικά προχθες σε ενα εντυπο ειδα το xoom 770Ε. Ουτε μια στο εκατομμύριο δεν θα εδινα αυτα τα λεφτά για να αγοράσω ταμπλετ της Μοτορόλα. Προσωπικά εχω τις χειροτερες εντυπώσεις απο μοτορολα. 6 κινητά με 6 το πολύ μήνες ζωης, σε άριστη απο πλευράς μου κατασταση. Απαράδεκτη εταιρεία κατ'εμέ.

#6   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:12

Συμφωνώ με τον MacDimitris. Αιώνες μπροστά το AppStore.

#7   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:16

θα περάσει καιρός για να υπάρξει iPad killer.. το σίγουρο killer όταν βγει θα είναι το iPad 3 ;)

#8   mac72

mac72

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:17

Το θεμα ειναι η τιμη.Το tablet της μοτορολα ειναι πολυ καλο.

#9   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:29

Kαλύτερη συσκευή, αλλά την πουλάει πιο ακριβά απο το ipad. Προσωπικά προχθες σε ενα εντυπο ειδα το xoom 770Ε. Ουτε μια στο εκατομμύριο δεν θα εδινα αυτα τα λεφτά για να αγοράσω ταμπλετ της Μοτορόλα. Προσωπικά εχω τις χειροτερες εντυπώσεις απο μοτορολα. 6 κινητά με 6 το πολύ μήνες ζωης, σε άριστη απο πλευράς μου κατασταση. Απαράδεκτη εταιρεία κατ'εμέ.

Δε σου λεω με 550ε, αλλα με 600ε, το εχεις στα χερια σου την επομενη με μεταοφρικα. Λιγο search θελει ;)

#10   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1,336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:40

Δε σου λεω με 550ε, αλλα με 600ε, το εχεις στα χερια σου την επομενη με μεταοφρικα. Λιγο search θελει ;)

Και το iPad 2 με λίγο search και 400€ το βρίσκεις.. Αν κάτι είναι φθηνότερο official price, θα είναι φθηνότερο και σε μεταχειρισμένα κ.α.

#11   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:47

Η Apple εχει καλυτερο marketing, η Motorola καλυτερη συσκευη....

Ένας πνεύμονας Phelps, μία καρδιά Schumacher, χέρια Dali, φάτσα Αντζελίνας, πόδια Nureyev όλα σε μία σακούλα δεν κάνουν τον τελειότερο ταλαντούχο άντρα της ιστορίας φίλε μου.

Αντιθέτως, ένας οργανισμός που όλα ενώνονται, συνεργάζονται και αποδίδουν μαζί, ακόμη και αν είναι από καπνιστή, παραπληγικό κλπ, παράγουν εκφάνσεις ζωής. Κίνηση, χαμόγελο, φαντασία, τάξη.

Δεν αρκεί να έχεις ένα τσουβάλι με τα καλύτερα hardware στον κόσμο.

Θέλετε να κάνουμε ένα poll; Πόσοι από εσάς είδαν το Xoom από κοντά; Εγώ το έπαιζα στο Γερμανό για 40 λεπτά για να γνωρίσω τον iPad destroyer. Τα πάντα όλα μια σούπα, αχταρμάς κουραστική στο μάτι.

Τι σού άρεσε; Η οθόνη του που είναι πολύ πίσω από αυτή του iPad;

Το scrolling που είναι σα να προσπαθεί ένα ποντίκι να περάσει μέσα από τρύπα βελόνης; (τόσο κουραστικό!)

Τις εφαρμογές που μόνο το google goggles δεν έχω;

Το γεγονός πως έχει file manager για να πειράζεις κάθε ψιλομαλακίτσα των αρχείων του συστήματος που πάλι μπορείς στο iPad με προγράμματα;

Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;

Ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα.

Στην πραγματικότητα δε χρησιμοποιούμε έναν υπολογιστή. Χρησιμοποιούμε ένα user interface. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Το iPad έχει το απλούστερο, το γρηγορότερο, το ομορφότερο.

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 29/07/2011 - 11:49.

#12   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:50

Και το iPad 2 με λίγο search και 400€ το βρίσκεις.. Αν κάτι είναι φθηνότερο official price, θα είναι φθηνότερο και σε μεταχειρισμένα κ.α.

Φιλε μου δε βρισκεις ipAd 2 σε καταστημα στα 400ε. Σε καταστημα 600ε motorola xoom βρισκεις.

#13   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2,313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:52

και μόνο αυτό είναι αρκετό!!! συμφωνώ με όλο το ποστ φυσικά!

#14   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:58

Ένας πνεύμονας Phelps, μία καρδιά Schumacher, χέρια Dali, φάτσα Αντζελίνας, πόδια Nureyev όλα σε μία σακούλα δεν κάνουν τον τελειότερο ταλαντούχο άντρα της ιστορίας φίλε μου.

Αντιθέτως, ένας οργανισμός που όλα ενώνονται, συνεργάζονται και αποδίδουν μαζί, ακόμη και αν είναι από καπνιστή, παραπληγικό κλπ, παράγουν εκφάνσεις ζωής. Κίνηση, χαμόγελο, φαντασία, τάξη.

Θέλετε να κάνουμε ένα poll; Πόσοι από εσάς είδαν το Xoom από κοντά; Εγώ το έπαιζα στο Γερμανό για 40 λεπτά για να γνωρίσω τον iPad destroyer. Τα πάντα όλα μια σούπα, αχταρμάς κουραστική στο μάτι.

Τι σού άρεσε; Η οθόνη του που είναι πολύ πίσω από αυτή του iPad;

Το scrolling που είναι σα να προσπαθεί ένα ποντίκι να περάσει μέσα από τρύπα βελόνης; (τόσο κουραστικό!)

Τις εφαρμογές που μόνο το google goggles δεν έχω;

Το γεγονός πως έχει file manager για να πειράζεις κάθε ψιλομαλακίτσα των αρχείων του συστήματος που πάλι μπορείς στο iPad με προγράμματα;

Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;

Ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα.

Στην πραγματικότητα δε χρησιμοποιούμε έναν υπολογιστή. Χρησιμοποιούμε ένα user interface. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Το iPad έχει το απλούστερο, το γρηγορότερο, το ομορφότερο.

Ο φανμποισμος στα καλυτερα του? Περιττο να το πω...
τι μου αρεσε στο xoom λοιπον. Ναι.
1. flash. Ναι ειμαι χαρτομουτρο και θελω να παιζω ποκερ ολη μερα απο το tablet μου. Το να μην εχεις flash, ναι σου κανει πιο γρηγορη τη συσκευη, αλλα ειναι σα να πηγαινεις σ'ενα δασος βολτα και να λειπει το 45% των δεντρων. Δε θελω να βλεπω οτι θελει να μου δειχνει ο jobs, θελω να βλεπω ΟΛΗ τη σελιδα. Το html5 δεν εχει αντικαταστησει το flash ακομα (και ουτε προκειτε, αλλα μη το πειτε παραεξω).
2. android honeycomb. Καταπληκτικο UI.
3. ΚΑΙ ΝΑΙ. Τα καλυτερα hardware μεχρι στιγμης σε tablet. Εδω απανταει ο λαος, με τη γνωστη παριμοια, οσα δε φτανει η αλεπου..

."Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;" Εδω εγινε ενα λαθος. Εβαλες "προτερημα" και του iPad 2.

Τελευταία επεξεργασία από: GadgetMaciac, 29/07/2011 - 12:00.

#15   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2,750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:58

Μανέψτε σε πόσο καιρό θα το έχει βγάλει από την κυκλοφορία.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες