Το iPad συνθλίβει το Xoom και στις πωλήσεις
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:02
Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε από τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου ότι η Apple διέθεσε και πούλησε στους καταναλωτές 9.25 εκατομμύρια iPad. Σε αντίθεση η Motorola ανακοίνωσε ότι διέθεσε (όχι πούλησε) περίπου 440,000 tablet στο ίδιο τρίμηνο και αναμένει να πουλήσει μέχρι τέλος του έτους συνολικά 1.3 με 1.5 εκατομμύρια tablet!
Αν το σκεφτείτε η Apple πουλάει σε δύο βδομάδες όσα tablet διαθέτει η Motorola σε έναν ολόκληρο χρόνο!
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:03
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:08
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:10
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:11
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:12
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:16
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:17
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:29
Δε σου λεω με 550ε, αλλα με 600ε, το εχεις στα χερια σου την επομενη με μεταοφρικα. Λιγο search θελειKαλύτερη συσκευή, αλλά την πουλάει πιο ακριβά απο το ipad. Προσωπικά προχθες σε ενα εντυπο ειδα το xoom 770Ε. Ουτε μια στο εκατομμύριο δεν θα εδινα αυτα τα λεφτά για να αγοράσω ταμπλετ της Μοτορόλα. Προσωπικά εχω τις χειροτερες εντυπώσεις απο μοτορολα. 6 κινητά με 6 το πολύ μήνες ζωης, σε άριστη απο πλευράς μου κατασταση. Απαράδεκτη εταιρεία κατ'εμέ.
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:40
Και το iPad 2 με λίγο search και 400€ το βρίσκεις.. Αν κάτι είναι φθηνότερο official price, θα είναι φθηνότερο και σε μεταχειρισμένα κ.α.Δε σου λεω με 550ε, αλλα με 600ε, το εχεις στα χερια σου την επομενη με μεταοφρικα. Λιγο search θελει
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:47
Η Apple εχει καλυτερο marketing, η Motorola καλυτερη συσκευη....
Ένας πνεύμονας Phelps, μία καρδιά Schumacher, χέρια Dali, φάτσα Αντζελίνας, πόδια Nureyev όλα σε μία σακούλα δεν κάνουν τον τελειότερο ταλαντούχο άντρα της ιστορίας φίλε μου.
Αντιθέτως, ένας οργανισμός που όλα ενώνονται, συνεργάζονται και αποδίδουν μαζί, ακόμη και αν είναι από καπνιστή, παραπληγικό κλπ, παράγουν εκφάνσεις ζωής. Κίνηση, χαμόγελο, φαντασία, τάξη.
Δεν αρκεί να έχεις ένα τσουβάλι με τα καλύτερα hardware στον κόσμο.
Θέλετε να κάνουμε ένα poll; Πόσοι από εσάς είδαν το Xoom από κοντά; Εγώ το έπαιζα στο Γερμανό για 40 λεπτά για να γνωρίσω τον iPad destroyer. Τα πάντα όλα μια σούπα, αχταρμάς κουραστική στο μάτι.
Τι σού άρεσε; Η οθόνη του που είναι πολύ πίσω από αυτή του iPad;
Το scrolling που είναι σα να προσπαθεί ένα ποντίκι να περάσει μέσα από τρύπα βελόνης; (τόσο κουραστικό!)
Τις εφαρμογές που μόνο το google goggles δεν έχω;
Το γεγονός πως έχει file manager για να πειράζεις κάθε ψιλομαλακίτσα των αρχείων του συστήματος που πάλι μπορείς στο iPad με προγράμματα;
Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;
Ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα.
Στην πραγματικότητα δε χρησιμοποιούμε έναν υπολογιστή. Χρησιμοποιούμε ένα user interface. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Το iPad έχει το απλούστερο, το γρηγορότερο, το ομορφότερο.
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 29/07/2011 - 11:49.
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:50
Φιλε μου δε βρισκεις ipAd 2 σε καταστημα στα 400ε. Σε καταστημα 600ε motorola xoom βρισκεις.Και το iPad 2 με λίγο search και 400€ το βρίσκεις.. Αν κάτι είναι φθηνότερο official price, θα είναι φθηνότερο και σε μεταχειρισμένα κ.α.
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:52
και μόνο αυτό είναι αρκετό!!! συμφωνώ με όλο το ποστ φυσικά!Δεν αρκεί να έχεις ένα τσουβάλι με τα καλύτερα hardware στον κόσμο.
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:58
Ένας πνεύμονας Phelps, μία καρδιά Schumacher, χέρια Dali, φάτσα Αντζελίνας, πόδια Nureyev όλα σε μία σακούλα δεν κάνουν τον τελειότερο ταλαντούχο άντρα της ιστορίας φίλε μου.
Αντιθέτως, ένας οργανισμός που όλα ενώνονται, συνεργάζονται και αποδίδουν μαζί, ακόμη και αν είναι από καπνιστή, παραπληγικό κλπ, παράγουν εκφάνσεις ζωής. Κίνηση, χαμόγελο, φαντασία, τάξη.
Δεν αρκεί να έχεις ένα τσουβάλι με τα καλύτερα hardware στον κόσμο.
Θέλετε να κάνουμε ένα poll; Πόσοι από εσάς είδαν το Xoom από κοντά; Εγώ το έπαιζα στο Γερμανό για 40 λεπτά για να γνωρίσω τον iPad destroyer. Τα πάντα όλα μια σούπα, αχταρμάς κουραστική στο μάτι.
Τι σού άρεσε; Η οθόνη του που είναι πολύ πίσω από αυτή του iPad;
Το scrolling που είναι σα να προσπαθεί ένα ποντίκι να περάσει μέσα από τρύπα βελόνης; (τόσο κουραστικό!)
Τις εφαρμογές που μόνο το google goggles δεν έχω;
Το γεγονός πως έχει file manager για να πειράζεις κάθε ψιλομαλακίτσα των αρχείων του συστήματος που πάλι μπορείς στο iPad με προγράμματα;
Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;
Ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα.
Στην πραγματικότητα δε χρησιμοποιούμε έναν υπολογιστή. Χρησιμοποιούμε ένα user interface. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Το iPad έχει το απλούστερο, το γρηγορότερο, το ομορφότερο.
Ο φανμποισμος στα καλυτερα του? Περιττο να το πω...
τι μου αρεσε στο xoom λοιπον. Ναι.
1. flash. Ναι ειμαι χαρτομουτρο και θελω να παιζω ποκερ ολη μερα απο το tablet μου. Το να μην εχεις flash, ναι σου κανει πιο γρηγορη τη συσκευη, αλλα ειναι σα να πηγαινεις σ'ενα δασος βολτα και να λειπει το 45% των δεντρων. Δε θελω να βλεπω οτι θελει να μου δειχνει ο jobs, θελω να βλεπω ΟΛΗ τη σελιδα. Το html5 δεν εχει αντικαταστησει το flash ακομα (και ουτε προκειτε, αλλα μη το πειτε παραεξω).
2. android honeycomb. Καταπληκτικο UI.
3. ΚΑΙ ΝΑΙ. Τα καλυτερα hardware μεχρι στιγμης σε tablet. Εδω απανταει ο λαος, με τη γνωστη παριμοια, οσα δε φτανει η αλεπου..
."Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;" Εδω εγινε ενα λαθος. Εβαλες "προτερημα" και του iPad 2.
Τελευταία επεξεργασία από: GadgetMaciac, 29/07/2011 - 12:00.
Δημοσίευση 29/07/2011 - 11:58
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες