Το iPad συνθλίβει το Xoom και στις πωλήσεις
Δημοσίευση 29/07/2011 - 16:57
Ad
Δημοσίευση 29/07/2011 - 16:59
αυτο το ξεχασα. η κορη μου 3 ετων με ειδε μια φορα να χρησιμοποιω εφαρμογες πχ καμερα, βιντεο, παιχνιδια και με ανεση μπορει να χειριστει το ipad-iphone. για πλακα μια ημερα της εδωσα το motorola tablet xoom(ο οποιο επρεπε κανονικα να λεγεται Doomed...) του ανηψιου μου και εκλεγε γοερα φωναζοντας ipad... ο ανηψιος μου οταν δε το πηρε μου την ελεγε οτι το δικο μου κανει εκεινο το αλλο flash και τα γνωστα που λεγονται κατα καιρους. σας πληροφορω οτι θελει να το πουλησει και τι να παρει φυσικα; iPad2... ειναι υπεροχη να παραδεχεσαι οτι ο αλλος εχει κατι καλυτερο απο σενα. το οτι σε εξυπηρετει εσενα δε σημαινει οτι ειναι και ετσι στο συνολο. ενα βασικο στοιχειο σε ταμπλετα ειναι η αυτονομια της. πραγμα που δυσκολα συναντας σε κατι εκτος ipad.Απλά θα σας αναφερω κατι που χαρακτηρίζει την απλοτητα και την λειτουργικότητα των iOS συσκευών..
Έχω ενα γιο 4 χρόνων και μια κόρη 22 μηνών...
Η αρχη έγινε όταν αμφότεροι έπιασαν το iPhone στα χέρια τους...μείναμε κάγκελο με την γυναίκα μου όταν βλέπαμε με τι ευκολία επεξεργαζοντουσαν το τηλέφωνο. Σαφώς πρώτα ο γιος..και μετά η κόρη...πως το χειρίζονται...πως μπαίνουν σε μια εφαρμογη κλπ κλπ...
Ετσι όταν θελουμε λίγη ησυχία..ο γιος έχει το τεσσαρι και η κόρη το 3gs παίζοντας εκπαιδευτικα παιχνίδια για παιδιά που έχω κατεβάσει Από το app store..
Το iPad το κρύβω...σαφώς και όταν το παίρνουν χαμπάρι πέφτουν με τα μούτρα...και κυριολεκτω..ποτε δεν τους έδειξαν πως λειτουργει..
Τελευταία επεξεργασία από: drmdtsap, 29/07/2011 - 17:02
Δημοσίευση 29/07/2011 - 17:04
Ναι βρε!
Δημοσίευση 29/07/2011 - 17:16
Καλα αυτο με την αυτονομία ξαναπες το! Πραγματικά ειναι αυτο που λένε μερικοί "ξεχνάς να φορτιζεις"αυτο το ξεχασα. η κορη μου 3 ετων με ειδε μια φορα να χρησιμοποιω εφαρμογες πχ καμερα, βιντεο, παιχνιδια και με ανεση μπορει να χειριστει το ipad-iphone. για πλακα μια ημερα της εδωσα το motorola tablet xoom(ο οποιο επρεπε κανονικα να λεγεται Doomed...) του ανηψιου μου και εκλεγε γοερα φωναζοντας ipad... ο ανηψιος μου οταν δε το πηρε μου την ελεγε οτι το δικο μου κανει εκεινο το αλλο flash και τα γνωστα που λεγονται κατα καιρους. σας πληροφορω οτι θελει να το πουλησει και τι να παρει φυσικα; iPad2... ειναι υπεροχη να παραδεχεσαι οτι ο αλλος εχει κατι καλυτερο απο σενα. το οτι σε εξυπηρετει εσενα δε σημαινει οτι ειναι και ετσι στο συνολο. ενα βασικο στοιχειο σε ταμπλετα ειναι η αυτονομια της. πραγμα που δυσκολα συναντας σε κατι εκτος ipad.
Μακάρι να ήταν κάπως έτσι και το iPhone
Δημοσίευση 29/07/2011 - 22:18
Πόσο σε νιώθω φίλε μου... Η κόρη μου έπαιζε το iPhone στα δάκτυλα απο 2,5 ετών, και στα 4 απέκτησε το δικό της iPad για να μπορώ κι εγώ να ασχολούμαι με το iPad2 γιατί αλλιώς είχαμε μάχη. Και πρωτη φορα είδα, και θα το θυμαμαι για παντα, εγγονή και γιαγια να παίζουν μαζί angry birds και έπαθα πλάκα. Αυτή η συσκευή μας έχει τρελλανει όλους.Καταρχας συμφωνώ απόλυτα με τα γραφομενα και την επιχερηματολογια του researcer...
Και να προσθέσω και κατι δικό μου...
Από το 1996 έχω αλλάξει κοντά στις 200 συσκευές κινητής τηλεφωνίας..
Σταμάτησα όταν η apple μπήκε στο παιχνίδι...αρχικά ήμουν διστακτικος...τώρα το μόνο που κανω είναι να περιμένω εναγωνιωδως τις επόμενες apple συσκευές...
Οι λόγοι ...τους αναφέρατε ..απλοτητα σε συνδυασμό με ποιότητα..και βέβαια ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών ...
Ετσι μπήκα και στην κατηγορία του iPad...που δεν χρειάζεται να σας πω την γνωμη μου μιας και οπως προειπα με κάλυψε ο researcher .
Απλά θα σας αναφερω κατι που χαρακτηρίζει την απλοτητα και την λειτουργικότητα των iOS συσκευών..
Η αρχη έγινε όταν αμφότεροι έπιασαν το iPhone στα χέρια τους...μείναμε κάγκελο με την γυναίκα μου όταν βλέπαμε με τι ευκολία επεξεργαζοντουσαν το τηλέφωνο. Σαφώς πρώτα ο γιος..και μετά η κόρη...πως το χειρίζονται...πως μπαίνουν σε μια εφαρμογη κλπ κλπ...
Ετσι όταν θελουμε λίγη ησυχία..ο γιος έχει το τεσσαρι και η κόρη το 3gs παίζοντας εκπαιδευτικα παιχνίδια για παιδιά που έχω κατεβάσει Από το app store..
Το iPad το κρύβω...σαφώς και όταν το παίρνουν χαμπάρι πέφτουν με τα μούτρα...και κυριολεκτω..ποτε δεν τους έδειξαν πως λειτουργει..
Τώρα οσο αφορά τις android συσκευές...πήγα στο πλαίσιο να δω το περίφημο samsung ...φοβερά χαρακτηριστικά κλπ κλπ...μάλιστα είχα μπει στο τρυπακι τον Σεπτέμβρη με την επιδότηση να το χτυπησω...μπααααααααααα
Τι να τα κανω τα χαρακτηριστικά όταν ήθελα διπλές τριπλες κινήσεις για να παω εκεί που με το τεσσαρι παω με μια..και αυτο ήταν το πιο απλό...Δεν χρειαστηκα άλλη δοκιμή...
Πλέον ο στόχος μου είναι να πάρω κάποια στιγμή εναν iMac ...ο κόσμος της apple είναι φανταστικος...και μακάρι τα λογιστικά προγράμματα που χρησιμοποιω να είχαν εφαρμογη σε apple υπολογιστή..την επόμενη μέρα θα είχα καταργήσει τα windows...
Κι εγώ στο ιατρειο μου ψάχνω να βρω τροπο να αποχαιρετισω τα windows.... Apple fαn boys σου λέει ο αλλος...
Δημοσίευση 29/07/2011 - 22:31
Και πρωτη φορα είδα, και θα το θυμαμαι για παντα, εγγονή και γιαγια να παίζουν μαζί angry birds και έπαθα πλάκα. Αυτή η συσκευή μας έχει τρελλανει όλους.
Κι εγώ στο ιατρειο μου ψάχνω να βρω τροπο να αποχαιρετισω τα windows.... Apple fαn boys σου λέει ο αλλος...
χα, είπες την πιο χαρακτηριστική φράση..μας εχει τρελλανει ολους
Δημοσίευση 30/07/2011 - 10:13
Αφου τα αυτονόητα λοιπον φυγουν απο την μεση, ειναι θεμα του ποιος θελει πραγματικα μια καλυτερη συσκευη σε φτηνοτερη τιμή (το xoom εχει 400 ευρω μαζι με ταχυδρομικα αν το παραγγειλεις απο αγγλια και ειναι σπιτι σου σε 3 μερες), και ποιος θελει να εχει το ipad επειδη ειναι apple και επειδη ο Steve jobs εχει στο κεφαλι του παρωπιδες αλλα τρελο μαρκετινγκ και design.
Μην το πατε ομως στο οτι το ipad ειναι καλυτερο απο android και xoom και γενικοτερα γιατι κατανταει αστείο. Η δυναμή του ειναι κάποιες εφαρμογές που ήδη όλες οι σημαντικές εχουν βγει και για android.
Επισης μην αρκειστε σε ενα site, ειδικα οταν λεγεται iphoneisthebest.com για reviews. Μπορειτε να τσεκαρετε reviews σε πολλα sites απο Pcworld μεχρι οτιδηποτε εξωτερικου, και θα δειτε ποια ειναι καλυτερη συσκευη. Μην τα αφηνετε ολα στο design κ στο appstore. Εκτος αν για σας οντως το πιο σημαντικο ειναι να εχεις να παιζεις το "turtles from hell" με χελώνες που κοκκινίζουν οταν πιέζεις την οθόνη του ipad.
ΠΛακα κανω στο υφος, παριστάνω τις υποκειμενικες αποψεις ολων των ipad-άδων εδώ μεσα.
Για μενα η λυση ειναι reviews-διαβασμα-θετικά και αρνητικά ως προς την χρηση που θελει ο ΚΑΘΕΝΑΣ να του κανει.
Αφηστε τα design και τα αλλα γιατι ειναι καθαρα διαφημιστικα και καπιταλιστικά κατασκευάσματα.
Δημοσίευση 30/07/2011 - 10:34
Καταρχάς όλα έιναι θέμα marketing. Εχετε δει το επιπεδο των ελληνων, την πολτοποιηση απο τις μεσημεριανες, την κριτική μας σκέψη; γενικοτερα ο κοσμος γυρω μας γαλουχείτε και εξελίσεται απο μαρκετινγκ και πάει λέγοντας. Απο διαφημίσεις, γυαλί οθόνης και Manipulation.
Αφου τα αυτονόητα λοιπον φυγουν απο την μεση, ειναι θεμα του ποιος θελει πραγματικα μια καλυτερη συσκευη σε φτηνοτερη τιμή (το xoom εχει 400 ευρω μαζι με ταχυδρομικα αν το παραγγειλεις απο αγγλια και ειναι σπιτι σου σε 3 μερες), και ποιος θελει να εχει το ipad επειδη ειναι apple και επειδη ο Steve jobs εχει στο κεφαλι του παρωπιδες αλλα τρελο μαρκετινγκ και design.
Μην το πατε ομως στο οτι το ipad ειναι καλυτερο απο android και xoom και γενικοτερα γιατι κατανταει αστείο. Η δυναμή του ειναι κάποιες εφαρμογές που ήδη όλες οι σημαντικές εχουν βγει και για android.
Επισης μην αρκειστε σε ενα site, ειδικα οταν λεγεται iphoneisthebest.com για reviews. Μπορειτε να τσεκαρετε reviews σε πολλα sites απο Pcworld μεχρι οτιδηποτε εξωτερικου, και θα δειτε ποια ειναι καλυτερη συσκευη. Μην τα αφηνετε ολα στο design κ στο appstore. Εκτος αν για σας οντως το πιο σημαντικο ειναι να εχεις να παιζεις το "turtles from hell" με χελώνες που κοκκινίζουν οταν πιέζεις την οθόνη του ipad.
ΠΛακα κανω στο υφος, παριστάνω τις υποκειμενικες αποψεις ολων των ipad-άδων εδώ μεσα.
Για μενα η λυση ειναι reviews-διαβασμα-θετικά και αρνητικά ως προς την χρηση που θελει ο ΚΑΘΕΝΑΣ να του κανει.
Αφηστε τα design και τα αλλα γιατι ειναι καθαρα διαφημιστικα και καπιταλιστικά κατασκευάσματα.
Καταρχήν για τη πλειοψηφία των όσων λες έχω απαντήσει.
Κατά δεύτερον δε με νοιάζουν εμένα τα πληρωμένα reviews. Ωραίο παράδειγμα "ψαγμένο" έφερες το PCworld, που από το 1994 είχαμε καταλάει όλοι πως είναι πουλημένο.
Για μένα η συσκευή αξίζει αν την έχεις πιάσει και την έχεις δουλέψει.
Δημοσίευση 30/07/2011 - 11:00
Δημοσίευση 30/07/2011 - 11:52
μα αυτο ειναι το θεμα φιλε οτι ολοι εμεις που πηραμε ipad ειδαμε τον ανταγωνισμο και προφανώς ειδαμε οτι δεν μας κανει καποια αλλη ταμπλετα γιατι εγω πραγματικα που το χρησιμοποιω παρα πολυ το μονο που θα ηθελα ειναι να μπορουσα να ειχα και μια usb θυρα οχι ομωσ οτι και δεν την παλευω χωρις αυτην την θυρα ενω ανα ειχα to xoom σιγουρα θα μου ελειπαν πολλα πραγματα και σιγουρα η ευχρηστία η απλοτητα και η ποιοτητα του ipad που δεν την ειδα στο xoom θελω η οθονη να ανταποκρινεται οπωσ του ipad και το xoom θελει ακομα για φτασει αυτα τα επίπεδαΚαταρχάς όλα έιναι θέμα marketing. Εχετε δει το επιπεδο των ελληνων, την πολτοποιηση απο τις μεσημεριανες, την κριτική μας σκέψη; γενικοτερα ο κοσμος γυρω μας γαλουχείτε και εξελίσεται απο μαρκετινγκ και πάει λέγοντας. Απο διαφημίσεις, γυαλί οθόνης και Manipulation.
Δημοσίευση 30/07/2011 - 12:30
Σαν κάτι απο διαφήμιση αποριπαντικου η σερβιετας με σκηνοθέτη τον Αγγελόπουλο. Βέβαια δεν ήταν το μοναδικό πόστ που μοιάζει με διαφήμιση. Έχει πολλά εδώ μέσα.Καταρχας συμφωνώ απόλυτα με τα γραφομενα και την επιχερηματολογια του researcer...
Και να προσθέσω και κατι δικό μου...
Από το 1996 έχω αλλάξει κοντά στις 200 συσκευές κινητής τηλεφωνίας..
Σταμάτησα όταν η apple μπήκε στο παιχνίδι...αρχικά ήμουν διστακτικος...τώρα το μόνο που κανω είναι να περιμένω εναγωνιωδως τις επόμενες apple συσκευές...
Οι λόγοι ...τους αναφέρατε ..απλοτητα σε συνδυασμό με ποιότητα..και βέβαια ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών ...
Ετσι μπήκα και στην κατηγορία του iPad...που δεν χρειάζεται να σας πω την γνωμη μου μιας και οπως προειπα με κάλυψε ο researcher .
Απλά θα σας αναφερω κατι που χαρακτηρίζει την απλοτητα και την λειτουργικότητα των iOS συσκευών..
Τώρα οσο αφορά τις android συσκευές...πήγα στο πλαίσιο να δω το περίφημο samsung ...φοβερά χαρακτηριστικά κλπ κλπ...μάλιστα είχα μπει στο τρυπακι τον Σεπτέμβρη με την επιδότηση να το χτυπησω...μπααααααααααα
Τι να τα κανω τα χαρακτηριστικά όταν ήθελα διπλές τριπλες κινήσεις για να παω εκεί που με το τεσσαρι παω με μια..και αυτο ήταν το πιο απλό...Δεν χρειαστηκα άλλη δοκιμή...
Πλέον ο στόχος μου είναι να πάρω κάποια στιγμή εναν iMac ...ο κόσμος της apple είναι φανταστικος...και μακάρι τα λογιστικά προγράμματα που χρησιμοποιω να είχαν εφαρμογη σε apple υπολογιστή..την επόμενη μέρα θα είχα καταργήσει τα windows...
Άλλαξε την ζωής μας αυτο το iPhone/iPad. Δεν ξέρω τι κάναμε τόσα χρόνια χωρίς αυτα.
Καλα είναι δεν λέω αλλα μερικοί νομίζω ότι υπερβαλουν μέχρι εκεί που δεν παει. Μιλάω και για κάποιους άλλους στο φόρουμ που έχω την εντύπωση πως ζούνε για να αγοράζουν iσυσκευές.
Δημοσίευση 30/07/2011 - 12:36
Δημοσίευση 30/07/2011 - 13:15
Το' 94 πόσο χρόνων εισουν; 9;Καταρχήν για τη πλειοψηφία των όσων λες έχω απαντήσει.
Κατά δεύτερον δε με νοιάζουν εμένα τα πληρωμένα reviews. Ωραίο παράδειγμα "ψαγμένο" έφερες το PCworld, που από το 1994 είχαμε καταλάει όλοι πως είναι πουλημένο.
Για μένα η συσκευή αξίζει αν την έχεις πιάσει και την έχεις δουλέψει.
Δημοσίευση 30/07/2011 - 13:37
Σαν κάτι απο διαφήμιση αποριπαντικου η σερβιετας με σκηνοθέτη τον Αγγελόπουλο. Βέβαια δεν ήταν το μοναδικό πόστ που μοιάζει με διαφήμιση. Έχει πολλά εδώ μέσα.
Άλλαξε την ζωής μας αυτο το iPhone/iPad. Δεν ξέρω τι κάναμε τόσα χρόνια χωρίς αυτα.
Καλα είναι δεν λέω αλλα μερικοί νομίζω ότι υπερβαλουν μέχρι εκεί που δεν παει. Μιλάω και για κάποιους άλλους στο φόρουμ που έχω την εντύπωση πως ζούνε για να αγοράζουν iσυσκευές.
παραποιείς εντελώς το περιεχόμενο και το ύφος των γραφόμενων μου.
Είναι δικαίωμα σου να μην συμφωνείς και σεβαστό τουλάχιστον από εμένα, αλλά δεν είναι δικαίωμα σου να βάζεις ετικέτες όταν μάλιστα δεν υπάρχουν!!
ποτε δεν ήμουν φανατικός στις συσκευές τις apple αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος στις κρίσεις μου, που άλλες φορές ειναι αρνητικές άλλες θετικές...
στην προκείμενη περίπτωση και εφόσον είμαι ικανοποιοημένος για τους χ λογους, ειναι χρέος μου να το γράψω και ενδεχομένως να συμφωνήσω με πολλούς χρήστες από εδώ.
αν αυτό δεν σου ταιράζει είναι δικαιωμα σου να μην συμφωνήσεις..αλλά όχι και απαντήσεις αντί για μένα
και είναι η πρωτη φορά που γράφω σε τέτοιου περιεχομένου ποστ διότι διαπίστωσα κοινά σημεία με πολλούς απο εδω.
Δημοσίευση 30/07/2011 - 14:31
δεν μας νοιαζει τι και πως, φτανει που ειναι apple!
γιατι οταν θα δουν apple θα πουν ουαου, το αλλο ποιος το ξερει;
πιστευω αυτο και μονο ειναι που κανει πολλους να αγορασουν apple
και ειναι ενα απο αυτα που με εχουν κανει να μην ξανααγορασω apple
ολα τα υπολοιπα σχολια ειναι περιττες δικαιολογιες για οσους δεν το παραδεχονται
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες