Δε παραποιω τίποτα. Το πόστ που εργαψες το ξαναδιαβασες. Τις ετικέτες τις βαζεται μόνοι σας μερικοί. "ο κόσμος της apple είναι φανταστικος", "στην αρχή ήμουν διστακτικος...αλλα τώρα περιμένω εναγωνιωδος τα επόμενης γενιάς προϊόντα της apple", και αλλα πολλα που μόνο σε διαφημίσεις τα βλέπουμε. Και γω έχω iπροϊόντα αλλα δεν κάνω και έτσι. Έτσι όπως γραφεστε μερικοί εδω μέσα απορώ αν έχετε αλλα ενδιαφέροντα εκτός απο το κινητο και τη ταμπλετα. Τέλος πάντων ας κλείσω απο μέρους μου εδω τα oftopic.παραποιείς εντελώς το περιεχόμενο και το ύφος των γραφόμενων μου.
Είναι δικαίωμα σου να μην συμφωνείς και σεβαστό τουλάχιστον από εμένα, αλλά δεν είναι δικαίωμα σου να βάζεις ετικέτες όταν μάλιστα δεν υπάρχουν!!
ποτε δεν ήμουν φανατικός στις συσκευές τις apple αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος στις κρίσεις μου, που άλλες φορές ειναι αρνητικές άλλες θετικές...
στην προκείμενη περίπτωση και εφόσον είμαι ικανοποιοημένος για τους χ λογους, ειναι χρέος μου να το γράψω και ενδεχομένως να συμφωνήσω με πολλούς χρήστες από εδώ.
αν αυτό δεν σου ταιράζει είναι δικαιωμα σου να μην συμφωνήσεις..αλλά όχι και απαντήσεις αντί για μένα
και είναι η πρωτη φορά που γράφω σε τέτοιου περιεχομένου ποστ διότι διαπίστωσα κοινά σημεία με πολλούς απο εδω.
Όπως και να χει καλή πολυ καλή η apple με το iPad της αλλα υπάρχουν και άλλες εξίσου καλές συσκευές που μάλλον δεν μπορούν να κριθούν στο συγκεκριμένο forum. πιστεύω πως το μηχανάκι της motorola μπορει να συγκριθεί με το iPad στα ίσια με τη ζυγαριά να γέρνει ισωσ λίγο περισοτερο στην apple. Άχρηστο δεν το λες πάντως. Αν η motorola είχε ένα καλο κινητο όπως το iPhone για κραχτη τότε θα βλέπαμε ποια θα ήταν τα μερίδια της αγοράς...γιατί μη μου πείτε ότι όσοι έχετε iPad δεν είχατε πρώτα το iPhone