Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Το iPad συνθλίβει το Xoom και στις πωλήσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
91 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   g4m1st3r1x

g4m1st3r1x

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 29/07/2011 - 12:11

Ο φανμποισμος στα καλυτερα του? Περιττο να το πω...
τι μου αρεσε στο xoom λοιπον. Ναι.
1. flash. Ναι ειμαι χαρτομουτρο και θελω να παιζω ποκερ ολη μερα απο το tablet μου. Το να μην εχεις flash, ναι σου κανει πιο γρηγορη τη συσκευη, αλλα ειναι σα να πηγαινεις σ'ενα δασος βολτα και να λειπει το 45% των δεντρων. Δε θελω να βλεπω οτι θελει να μου δειχνει ο jobs, θελω να βλεπω ΟΛΗ τη σελιδα. Το html5 δεν εχει αντικαταστησει το flash ακομα (και ουτε προκειτε, αλλα μη το πειτε παραεξω).
2. android honeycomb. Καταπληκτικο UI.
3. ΚΑΙ ΝΑΙ. Τα καλυτερα hardware μεχρι στιγμης σε tablet. Εδω απανταει ο λαος, με τη γνωστη παριμοια, οσα δε φτανει η αλεπου..

."Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;" Εδω εγινε ενα λαθος. Εβαλες "προτερημα" και του iPad 2.

Εκεί που λέει Devices έχεις βάλει iPhone 3Gs και iPhone 4 !!! Και έρχομαι εγώ τώρα να σου κάνω την τραγική ερώτηση που κάνουν κάποιοι σερβιτόροι κυρίως σε κάτι βλάχους (όπως τους ονομάζουν) Είχες και στο χωριο σου freddo capuchino?

Και αν δεν κατάλαβες που θέλω να το πάω έρχομαι σε ρωτάω ευθέως...
Είχες και στο iPhone flash που το θες και στο iPad?
Fanmpoismos? Είπε απλά την γνώμη του με λογικότατα επιχειρήματα...
Και έρχεσαι και εσύ να πεις την γνώμη σου(που είναι πάντα σεβαστή) αλλα με το πιο λάθος επιχείρημα?
Flash γιατί είσαι χαρτόμουτρο? Άσε που νομίζω ότι υπάρχει εφαρμογή για poker... !!!

Ps. Δεν σου "επιτιθομαι" (για να μην παρεξηγηθώ :) ) Όπως είπα και οι 2 είπατε τις γνώμες σας :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1.278 μηνύματα
  • GameCenter:MacDimitris

Δημοσίευση 29/07/2011 - 12:11

Ότι και να λέμε το android είναι παρά πολύ ευάλωτο από θέμα κώδικα.. Μάλιστα αρκετοί έχω ακούσει να το χαρακτηρίζουν ως "Το πιο τρύπιο Linux".
@ GadgetManiac Όσο για τον φανμποισμο.. Ο researcher παραδέχτηκε ότι έχει καλύτερο hardware.. Επίσης το iPad 1 είναι από αλουμίνιο και γυαλί.. Η τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται τώρα που το κρατάω στα χέρια μου!
φιλικά πάντα!

#18   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 12:21

Εκεί που λέει Devices έχεις βάλει iPhone 3Gs και iPhone 4 !!! Και έρχομαι εγώ τώρα να σου κάνω την τραγική ερώτηση που κάνουν κάποιοι σερβιτόροι κυρίως σε κάτι βλάχους (όπως τους ονομάζουν) Είχες και στο χωριο σου freddo capuchino?

Και αν δεν κατάλαβες που θέλω να το πάω έρχομαι σε ρωτάω ευθέως...
Είχες και στο iPhone flash που το θες και στο iPad?
Fanmpoismos? Είπε απλά την γνώμη του με λογικότατα επιχειρήματα...
Και έρχεσαι και εσύ να πεις την γνώμη σου(που είναι πάντα σεβαστή) αλλα με το πιο λάθος επιχείρημα?
Flash γιατί είσαι χαρτόμουτρο? Άσε που νομίζω ότι υπάρχει εφαρμογή για poker... !!!

Ps. Δεν σου "επιτιθομαι" (για να μην παρεξηγηθώ :) ) Όπως είπα και οι 2 είπατε τις γνώμες σας :D

Τελειως αστοχο, τα περι χωριου. Μ'αυτη τη λογικη να κελισουμε και το forum. Ουτε αυτο το ειχα στο χωριο μου.

Ακριβως, 3gs Και 4. Οχι iPad. Δε διαφωνω οτι το iOS ειναι καταπληκτικο για smartphone, αλλα ταυτοχρονα αστειο για ταμπλετς. Τελος παντων, σε iPhone/iPad forum οι απαντησεις ειναι οι αναμενομενες.
Υπαρχει εφαρμογη για Poker ναι, με full περιορισμους, οπως πχ μονο cash tables και οχι sit'n'go.

#19   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1.121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 29/07/2011 - 12:22

H αποψη μου ειναι οτι ολ' αυτα τα μοντερνα ταμπλετς που κυκλοφορουν ειναι αντιγραφες του ipad που οι κατασκευαστες τους προσπαθουν να ανεβουν στα επιπεδα της apple αντιγραφωντας την αλλα δεν τα καταφερνουν γιατι ειναι και πολυ μ@λ@κ35
Οι στατιστικες τα λενε ολα
φιλικα

#20   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 29/07/2011 - 12:43

ποιο xoom μωρε και πρασινα αλογα.....:P

#21   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1.121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 29/07/2011 - 12:58

ποιο xoom μωρε και πρασινα αλογα.....:P

χαχαχα +1

#22   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 29/07/2011 - 13:04

εγω θα εκφρασω την αποψη μου. δεν περιμενω να την ασπαστει κανεις αλλα ελευθερια λογου εχουμε. Αρχικα μισουσα την apple. τη θεωρουσα ψωνισμενη εταιρεια για ψωνια-φιγουρατζηδες και υπερτιμημενη. ετσι θεωρουσα και τη mercedes. μεχρι που αγορασα προιον και απο τις δυο. και δεν τα αλλαζω με τιποτα. οσο αφορα το ipad και ipad2 ειναι μακραν οτι καλυτερο σε ταμπλετες. το θεμα ειναι να μπορεις να κανεις τη δουλεια σου ευκολα, απλα, γρηγορα και ποιοτικα. δοκιμασα ταμπλετες πριν καταληξω στο ipad 2. να σημειωσω οτι ειχα ipad 1 πριν. λοιπον ενω αρχικα κλικ μου εκαναν 2-3 ταμπλετες android δεν μπορουσαν με τιποτα να αγγιξουν καν την ποιοτητα της apple. δεν ειναι θεμα funboy. ειναι μια πραγματικοτητα. πολλοι απο ολους οσους κραζουν το ipad και ζητοκραυγαζουν την android ταμπλετα τους βαθεια μεσα τους ξερουν οτι ΕΠΡΕΠΕ να ειχαν αγορασει ipad.

#23   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 13:11

Ο φανμποισμος στα καλυτερα του? Περιττο να το πω...
τι μου αρεσε στο xoom λοιπον. Ναι.
1. flash. Ναι ειμαι χαρτομουτρο και θελω να παιζω ποκερ ολη μερα απο το tablet μου. Το να μην εχεις flash, ναι σου κανει πιο γρηγορη τη συσκευη, αλλα ειναι σα να πηγαινεις σ'ενα δασος βολτα και να λειπει το 45% των δεντρων. Δε θελω να βλεπω οτι θελει να μου δειχνει ο jobs, θελω να βλεπω ΟΛΗ τη σελιδα. Το html5 δεν εχει αντικαταστησει το flash ακομα (και ουτε προκειτε, αλλα μη το πειτε παραεξω).
2. android honeycomb. Καταπληκτικο UI.
3. ΚΑΙ ΝΑΙ. Τα καλυτερα hardware μεχρι στιγμης σε tablet. Εδω απανταει ο λαος, με τη γνωστη παριμοια, οσα δε φτανει η αλεπου..

."Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;" Εδω εγινε ενα λαθος. Εβαλες "προτερημα" και του iPad 2.

Φιλαράκο GadgetMania η λέξη φανατισμός είναι αυτή που χρησιμοποιούσες στο σχολείο για να φαίνεσαι scholar? Εδώ δεν πιάνει!

Όποτε κάποιος υπερασπίζεται κάτι σωστό, εσύ φανατισμός λες πάντα. Έχεις καταντήσει γραφικός και τραγελαφικός!

Το φλας δικαίωμά σου! Όμως δεν το λες προταίρημα όταν το χρησιμοποιείς ΕΣΥ ενώ εγώ ΌΧΙ!

Το καλύτερο hardware που είναι εκεί και κάθεται εννοείς μάλλον...κινήσεις επίδειξης από τη Motorolla, δυνατότητες που δεν αξιοποιούνται.

Όσο για το honeycomb, για να μην παραθέσω τη φράση του γνωστού γάλλου σοφού "το γούστο είναι η πεμπτουσία της ανθρώπινης υπάρξης" ολόκληρη, απλά θα πω πως τώρα που ανέφερες το honeycomb καταλαβαίνω και αποκωδικοποιώ και όλη σου τη συμπεριφορά.

Με γεια το Motorolla σου! Να το χαίρεσαι! Μη στενοχωριέσαι όμως που η υποστήριξή του θα διακοπεί στο 1/5 του καιρού που θα το κατέχεις λόγω διακοπής της σειράς.

To Honeycomb... :lol:

υγ: ναι δε συμφωνώ με τον Gadget Maniac, το ίδιο και τα εκαττομύρια που προτίμησαν iPad αντί για Zoom. Είμαστε όλοι φανατικοί και πρόβατα.

Ακόμη ψάχνω το πλαστικό στο iPad 2. Ας με βοηθήσει κάποιος!

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 29/07/2011 - 13:12

#24   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 13:13

εγω θα εκφρασω την αποψη μου. δεν περιμενω να την ασπαστει κανεις αλλα ελευθερια λογου εχουμε. Αρχικα μισουσα την apple. τη θεωρουσα ψωνισμενη εταιρεια για ψωνια-φιγουρατζηδες και υπερτιμημενη. ετσι θεωρουσα και τη mercedes. μεχρι που αγορασα προιον και απο τις δυο. και δεν τα αλλαζω με τιποτα. οσο αφορα το ipad και ipad2 ειναι μακραν οτι καλυτερο σε ταμπλετες. το θεμα ειναι να μπορεις να κανεις τη δουλεια σου ευκολα, απλα, γρηγορα και ποιοτικα. δοκιμασα ταμπλετες πριν καταληξω στο ipad 2. να σημειωσω οτι ειχα ipad 1 πριν. λοιπον ενω αρχικα κλικ μου εκαναν 2-3 ταμπλετες android δεν μπορουσαν με τιποτα να αγγιξουν καν την ποιοτητα της apple. δεν ειναι θεμα funboy. ειναι μια πραγματικοτητα. πολλοι απο ολους οσους κραζουν το ipad και ζητοκραυγαζουν την android ταμπλετα τους βαθεια μεσα τους ξερουν οτι ΕΠΡΕΠΕ να ειχαν αγορασει ipad.

Είσαι funboy, πρόβατο και φανατικός (και δεν το ξέρεις, φίλοι του forum το γνωρίζουν καλύτερα από σένα και από τους εκατομμύρια άλλους που αγόρασαν)

#25   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 29/07/2011 - 13:22

παιδια φανατιζεστε κατεμε γυρω απο την μαρκα και δεν κοιτατε τ πραγματικα προιοντα.. εγω εχω ipad2 αλλα εχω κανει head to head με το xoom....

δεν εχει καμια σχεση...

και οσο για το hardware δεν υπαρχει δα τοσο μεγαλη διαφορα...

για το λογισμικο... τωρα... το πληθος των χρηστων τα λεει ολα... η απλ εχει πολλους παραπανω και η ποιοτητα κατασκευης ειναι σχετικη!!!

Τελος ο ceo της adobe ειχε αναφερει πως το flash στο ταμπλετ ειναι πολυ κακο

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#26   kevlar

kevlar

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/07/2011 - 13:25

Εγώ το έπαιζα στο Γερμανό για 40 λεπτά

Αναρτημένη εικόνα

#27   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 13:25

παιδια φανατιζεστε κατεμε γυρω απο την μαρκα και δεν κοιτατε τ πραγματικα προιοντα.. εγω εχω ipad2 αλλα εχω κανει head to head με το xoom....

δεν εχει καμια σχεση...

και οσο για το hardware δεν υπαρχει δα τοσο μεγαλη διαφορα...

για το λογισμικο... τωρα... το πληθος των χρηστων τα λεει ολα... η απλ εχει πολλους παραπανω και η ποιοτητα κατασκευης ειναι σχετικη!!!

Τελος ο ceo της adobe ειχε αναφερει πως το flash στο ταμπλετ ειναι πολυ κακο

Ποιός φανατίζεται βρε συ; Δεν ανέφερα πάνω στοιχεία; Και ήρθε ο ερειστικός να μου πει για το flash που θέλει για το facebook! Έλεος! Με γεια του με χαρά του, αλλά δε θα τα ισοπεδώνουμε όλα για το φλας.

Λοιπόν θαυμάστε την ανωτερότητα του Xoom (τα μισά κλεμμένα και τα υπόλοιπα μισά σε slow motion (ναι το ποντίκι μέσα στη βελόνη...)

Θαυμάστε το ωραίο scrolling (απροβλημάτιστο) και το ομαλό transitioning. Θαυμάστε την καινοτομία στο διάβασμα των βιβλίων και στο optized email για tablet. Θαυμάστε, απλά θαυμάστε και μετά πηγαίνετε να το δείτε και από κοντά (κυριότερο πριν το αγοράσετε). Eίδατε πως το explore your world in 3D δε το σχολιάζω! ΛΟΛ! Σιγά σιγά θα μας πουν θαυμάστε το skype και το notepad. Λες και το iPad ή ο κάθε υπολογιστής δεν το έχει...

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 29/07/2011 - 13:29

#28   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 29/07/2011 - 13:27

Ποιός φανατίζεται βρε συ; Δεν ανέφερα πάνω στοιχεία; Και ήρθε ο ερειστικός να μου πει για το flash που θέλει για το facebook! Έλεος! Με γεια του με χαρά του, αλλά δε θα τα ισοπεδώνουμε όλα για το φλας.

Λοιπόν θαυμάστε την ανωτερότητα του Xoom (τα μισά κλεμμένα και τα υπόλοιπα μισά σε slow motion (ναι το ποντίκι μέσα στη βελόνη...)

συμφωνω μαζι σου φιλε απλως ας μεινουμε μονο στα στοιχεια και για το ποκερ του facebook υπαρχει ωραιοτατη εφαρμογη... το ipad 2 ειναι πολυ ανωτερο ολα τα αλλα ταμπλετς ειναι αντιγραφη του ipad....

ΕΙΝΑΙ ΤΟ IPAD και ολα τα αλλα ταμπλετς

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#29   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 29/07/2011 - 13:29

Aν είναι να εχω φλας στην ταμπλετα μου και να μου τελιώνει η μπαταρια το σε λιγοτερο απο 2μιση ωρες, ας μην μπει ποτε. Προσωπικά δεν ενιωσα ποτέ την έλλειψη?, φλας. Για μενα όλα τα tablets, wannabe ipad. Συμφωνω με τον researcher. κατώτατης ποιότητας πλαστικό για όλα. Μην μου πείτε οτι υπάρχει ταμπλετ που μπορει να συγκριθει σε design και ποιότητα κατασκευής με το ipad. Εκτός και αν μπορείτε να κάνετε το αλουμίνιο του ipad πλαστικό όλοι εσεις οι haters...

#30   GadgetMaciac

GadgetMaciac

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 13:29

ΕΙΝΑΙ ΤΟ IPAD και ολα τα αλλα ταμπλετς

ahahhaahahah. Σα ν'ακουω τη διαφημιση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas