Ο φανμποισμος στα καλυτερα του? Περιττο να το πω...
τι μου αρεσε στο xoom λοιπον. Ναι.
1. flash. Ναι ειμαι χαρτομουτρο και θελω να παιζω ποκερ ολη μερα απο το tablet μου. Το να μην εχεις flash, ναι σου κανει πιο γρηγορη τη συσκευη, αλλα ειναι σα να πηγαινεις σ'ενα δασος βολτα και να λειπει το 45% των δεντρων. Δε θελω να βλεπω οτι θελει να μου δειχνει ο jobs, θελω να βλεπω ΟΛΗ τη σελιδα. Το html5 δεν εχει αντικαταστησει το flash ακομα (και ουτε προκειτε, αλλα μη το πειτε παραεξω).
2. android honeycomb. Καταπληκτικο UI.
3. ΚΑΙ ΝΑΙ. Τα καλυτερα hardware μεχρι στιγμης σε tablet. Εδω απανταει ο λαος, με τη γνωστη παριμοια, οσα δε φτανει η αλεπου..
."Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;" Εδω εγινε ενα λαθος. Εβαλες "προτερημα" και του iPad 2.
Εκεί που λέει Devices έχεις βάλει iPhone 3Gs και iPhone 4 !!! Και έρχομαι εγώ τώρα να σου κάνω την τραγική ερώτηση που κάνουν κάποιοι σερβιτόροι κυρίως σε κάτι βλάχους (όπως τους ονομάζουν) Είχες και στο χωριο σου freddo capuchino?
Και αν δεν κατάλαβες που θέλω να το πάω έρχομαι σε ρωτάω ευθέως...
Είχες και στο iPhone flash που το θες και στο iPad?
Fanmpoismos? Είπε απλά την γνώμη του με λογικότατα επιχειρήματα...
Και έρχεσαι και εσύ να πεις την γνώμη σου(που είναι πάντα σεβαστή) αλλα με το πιο λάθος επιχείρημα?
Flash γιατί είσαι χαρτόμουτρο? Άσε που νομίζω ότι υπάρχει εφαρμογή για poker... !!!
Ps. Δεν σου "επιτιθομαι" (για να μην παρεξηγηθώ ) Όπως είπα και οι 2 είπατε τις γνώμες σας