συμφωνω μαζι σου φιλε απλως ας μεινουμε μονο στα στοιχεια και για το ποκερ του facebook υπαρχει ωραιοτατη εφαρμογη... το ipad 2 ειναι πολυ ανωτερο ολα τα αλλα ταμπλετς ειναι αντιγραφη του ipad....
Ποιός φανατίζεται βρε συ; Δεν ανέφερα πάνω στοιχεία; Και ήρθε ο ερειστικός να μου πει για το flash που θέλει για το facebook! Έλεος! Με γεια του με χαρά του, αλλά δε θα τα ισοπεδώνουμε όλα για το φλας.
Λοιπόν θαυμάστε την ανωτερότητα του Xoom (τα μισά κλεμμένα και τα υπόλοιπα μισά σε slow motion (ναι το ποντίκι μέσα στη βελόνη...)
Θαυμάστε το ωραίο scrolling (απροβλημάτιστο) και το ομαλό transitioning. Θαυμάστε την καινοτομία στο διάβασμα των βιβλίων και στο optized email για tablet. Θαυμάστε, απλά θαυμάστε και μετά πηγαίνετε να το δείτε και από κοντά (κυριότερο πριν το αγοράσετε). Eίδατε πως το explore your world in 3D δε το σχολιάζω! ΛΟΛ! Σιγά σιγά θα μας πουν θαυμάστε το skype και το notepad. Λες και το iPad ή ο κάθε υπολογιστής δεν το έχει...
Πωωωω φιλε researcher εκπληκτικο το διαβασμα των βιβλων. Μα εναι ενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο που πρεπει οπωσδποτε να παρουσιαζεται σαν καινοτομια..... Αιντεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: alexandros4, 29/07/2011 - 13:33
Το σα να ακούω τη διαφήμιση=το μαυλό μου πάει εκεί, αντικατοπτρίζει
1. τις γνώσεις που έχουμε σε έναν τομέα 2. τα ερεθίσματα που έχουμε πάρει γενικότερα στον τομέα 3. τις σκέψεις μας
σε βλέπω να έχεις μείνει στα διαφημιστικά (και μόνο). Εμένα θα μου πήγαινε στο μυαλό η δήλωση του διευθυντή της EA για το ποια είναι η γρηγορότερη αναπτυσσόμενη κονσόλα, το γεγονός πως όλοι οι πρωτοετής φοιτητές του Stanford της Ιατρικής σχολής με την εγγραφή τους παίρνουν ένα iPad, το γεγονός πως έχουν βγει εξαρτήματα για διαβητικούς, καρδιοπαθείς, υπερτασικούς, το γεγονός πως η μητέρα μου για πρώτη φορά χειρίζεται με άνεση έναν υπολογιστή, το ότι οι τράπεζες μεταφέρουν το web banking αρχικά σε iOS συσκευές, το γεγονός πως καμιά άλλη φορητή συσκευή δεν προτιμάται από καλλιτέχνες για σκίτσο και ζωγραφική...
να πω και άλλα;
Εσύ μείνει στη διαφήμιση.
Συμπέρασμα: πάντα αξιολογούμε ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που λέει κάτι, πόσα ξέρει και τί εμπειρία/ γνώσεις έχει.
υγ: είμαι φανατικός (μαζί με άλλα 222 εκατομμύρια χρήστες iOS)
Το σα να ακούω τη διαφήμιση=το μαυλό μου πάει εκεί, αντικατοπτρίζει
1. τις γνώσεις που έχουμε σε έναν τομέα 2. τα ερεθίσματα που έχουμε πάρει γενικότερα στον τομέα 3. τις σκέψεις μας
σε βλέπω να έχεις μείνει στα διαφημιστικά (και μόνο). Εμένα θα μου πήγαινε στο μυαλό η δήλωση του διευθυντή της EA για το ποια είναι η γρηγορότερη αναπτυσσόμενη κονσόλα, το γεγονός πως όλοι οι πρωτοετής φοιτητές του Stanford της Ιατρικής σχολής με την εγγραφή τους παίρνουν ένα iPad, το γεγονός πως έχουν βγει εξαρτήματα για διαβητικούς, καρδιοπαθείς, υπερτασικούς, το γεγονός πως η μητέρα μου για πρώτη φορά χειρίζεται με άνεση έναν υπολογιστή, το ότι οι τράπεζες μεταφέρουν το web banking αρχικά σε iOS συσκευές, το γεγονός πως καμιά άλλη φορητή συσκευή δεν προτιμάται από καλλιτέχνες για σκίτσο και ζωγραφική...
να πω και άλλα;
Εσύ μείνει στη διαφήμιση.
Συμπέρασμα: πάντα αξιολογούμε ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που λέει κάτι, πόσα ξέρει και τί εμπειρία/ γνώσεις έχει.
υγ: είμαι φανατικός (μαζί με άλλα 222 εκατομμύρια χρήστες iOS)
Πραγματικα μακαρι να παιρνεις ποσοστο, τουλαχιστον να πιανει τοπο ολη αυτη η marketinistiki σαλτσα. Για το συμπερασμα συμφωνω απολυτως. .Οσον αφορα το 222 M, μου επαληθευει αυτο που σου ειπα και στο πρωτο ποστ. Πραγματικα, εμενα προσπαθεις να πεισεις ή τον εαυτο σου για την αγορα?
δες το απλά ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ... ας ήταν μάγκας η κάθε motorola να πουλάει "μουφα" προϊόντα και να είναι πρώτη σε πωλήσεις, αλλα δεν ειναι μαγκας η apple απλά the best... χρονια μπροστα! τόσο μπροστά που αν κοιτάξει πίσω της βλέπει το μέλλον!
αυτο που ειπε ενας φιλος εδω οτι οσοι αγορασαν αλλο ταμπλετ βαθια μεσα τους ηθελαν και θελουν ipad ειναι πολυ σωστη κουβεντα...!!!
ενας φιλος μου πηρε το desire HD2
Και νομιζομενος οτι ειναι καλυτερτο απο το 3GS μου ηρθε σπιτι να μου κανει σοου οτι το HTC του κανει αυτο και αυτο και οταν του εδειξα τι μπορει να κανει το δικο μου και οταν διαπιστωσε οτι και η τιμι ηταν χαμηλοτερη (του 3GS) μετανιωσε το καθε σεντ που εδωσε
και πιστευω δεν ειναι ο μονος
αυτρο ισχυει και για το ipad σιγουρα!
σορυ για το μερικως εκτος θεματος ποστ...
Καταρχας συμφωνώ απόλυτα με τα γραφομενα και την επιχερηματολογια του researcer...
Και να προσθέσω και κατι δικό μου...
Από το 1996 έχω αλλάξει κοντά στις 200 συσκευές κινητής τηλεφωνίας..
Σταμάτησα όταν η apple μπήκε στο παιχνίδι...αρχικά ήμουν διστακτικος...τώρα το μόνο που κανω είναι να περιμένω εναγωνιωδως τις επόμενες apple συσκευές...
Οι λόγοι ...τους αναφέρατε ..απλοτητα σε συνδυασμό με ποιότητα..και βέβαια ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών ...
Ετσι μπήκα και στην κατηγορία του iPad...που δεν χρειάζεται να σας πω την γνωμη μου μιας και οπως προειπα με κάλυψε ο researcher .
Απλά θα σας αναφερω κατι που χαρακτηρίζει την απλοτητα και την λειτουργικότητα των iOS συσκευών..
Έχω ενα γιο 4 χρόνων και μια κόρη 22 μηνών...
Η αρχη έγινε όταν αμφότεροι έπιασαν το iPhone στα χέρια τους...μείναμε κάγκελο με την γυναίκα μου όταν βλέπαμε με τι ευκολία επεξεργαζοντουσαν το τηλέφωνο. Σαφώς πρώτα ο γιος..και μετά η κόρη...πως το χειρίζονται...πως μπαίνουν σε μια εφαρμογη κλπ κλπ...
Ετσι όταν θελουμε λίγη ησυχία..ο γιος έχει το τεσσαρι και η κόρη το 3gs παίζοντας εκπαιδευτικα παιχνίδια για παιδιά που έχω κατεβάσει Από το app store..
Το iPad το κρύβω...σαφώς και όταν το παίρνουν χαμπάρι πέφτουν με τα μούτρα...και κυριολεκτω..ποτε δεν τους έδειξαν πως λειτουργει..
Τώρα οσο αφορά τις android συσκευές...πήγα στο πλαίσιο να δω το περίφημο samsung ...φοβερά χαρακτηριστικά κλπ κλπ...μάλιστα είχα μπει στο τρυπακι τον Σεπτέμβρη με την επιδότηση να το χτυπησω...μπααααααααααα
Τι να τα κανω τα χαρακτηριστικά όταν ήθελα διπλές τριπλες κινήσεις για να παω εκεί που με το τεσσαρι παω με μια..και αυτο ήταν το πιο απλό...Δεν χρειαστηκα άλλη δοκιμή...
Πλέον ο στόχος μου είναι να πάρω κάποια στιγμή εναν iMac ...ο κόσμος της apple είναι φανταστικος...και μακάρι τα λογιστικά προγράμματα που χρησιμοποιω να είχαν εφαρμογη σε apple υπολογιστή..την επόμενη μέρα θα είχα καταργήσει τα windows...