Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Το iPad συνθλίβει το Xoom και στις πωλήσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
91 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   Jeronimos

Jeronimos

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/07/2011 - 14:34

παραποιείς εντελώς το περιεχόμενο και το ύφος των γραφόμενων μου.
Είναι δικαίωμα σου να μην συμφωνείς και σεβαστό τουλάχιστον από εμένα, αλλά δεν είναι δικαίωμα σου να βάζεις ετικέτες όταν μάλιστα δεν υπάρχουν!!

ποτε δεν ήμουν φανατικός στις συσκευές τις apple αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος στις κρίσεις μου, που άλλες φορές ειναι αρνητικές άλλες θετικές...

στην προκείμενη περίπτωση και εφόσον είμαι ικανοποιοημένος για τους χ λογους, ειναι χρέος μου να το γράψω και ενδεχομένως να συμφωνήσω με πολλούς χρήστες από εδώ.

αν αυτό δεν σου ταιράζει είναι δικαιωμα σου να μην συμφωνήσεις..αλλά όχι και απαντήσεις αντί για μένα

και είναι η πρωτη φορά που γράφω σε τέτοιου περιεχομένου ποστ διότι διαπίστωσα κοινά σημεία με πολλούς απο εδω.

Δε παραποιω τίποτα. Το πόστ που εργαψες το ξαναδιαβασες. Τις ετικέτες τις βαζεται μόνοι σας μερικοί. "ο κόσμος της apple είναι φανταστικος", "στην αρχή ήμουν διστακτικος...αλλα τώρα περιμένω εναγωνιωδος τα επόμενης γενιάς προϊόντα της apple", και αλλα πολλα που μόνο σε διαφημίσεις τα βλέπουμε. Και γω έχω iπροϊόντα αλλα δεν κάνω και έτσι. Έτσι όπως γραφεστε μερικοί εδω μέσα απορώ αν έχετε αλλα ενδιαφέροντα εκτός απο το κινητο και τη ταμπλετα. Τέλος πάντων ας κλείσω απο μέρους μου εδω τα oftopic.
Όπως και να χει καλή πολυ καλή η apple με το iPad της αλλα υπάρχουν και άλλες εξίσου καλές συσκευές που μάλλον δεν μπορούν να κριθούν στο συγκεκριμένο forum. πιστεύω πως το μηχανάκι της motorola μπορει να συγκριθεί με το iPad στα ίσια με τη ζυγαριά να γέρνει ισωσ λίγο περισοτερο στην apple. Άχρηστο δεν το λες πάντως. Αν η motorola είχε ένα καλο κινητο όπως το iPhone για κραχτη τότε θα βλέπαμε ποια θα ήταν τα μερίδια της αγοράς...γιατί μη μου πείτε ότι όσοι έχετε iPad δεν είχατε πρώτα το iPhone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   melaslog

melaslog

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/07/2011 - 14:41

"πιστευω αυτο και μονο ειναι που κανει πολλους να αγορασουν apple
και ειναι ενα απο αυτα που με εχουν κανει να μην ξανααγορασω apple"

Καλησπέρα,
χωρίς να με απασχολεί και χωρίς να έχω διάθεση κριτικής υπέρ ή κατά, καταλαβαίνεις πως με αυτήν σου την τοποθέτηση κατατάσεις αυτόματα τον εαυτό σου, για να μην πω και χειρότερα, στην κατηγορία των apple fan - antifan boys.
Οι μεν αγοράζουν μόνο και μόνο γιατί είναι apple, εσύ ΔΕΝ αγοράζεις μόνο και μόνο επειδή είναι apple.

Με γειά σου, με χαρά σου αλλά γιατί πρέπει να απασχολεί αυτό τους άλλους;

Τελευταία επεξεργασία από: melaslog, 30/07/2011 - 14:42

#63   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/07/2011 - 14:50

Δε παραποιω τίποτα. Το πόστ που εργαψες το ξαναδιαβασες. Τις ετικέτες τις βαζεται μόνοι σας μερικοί. "ο κόσμος της apple είναι φανταστικος", "στην αρχή ήμουν διστακτικος...αλλα τώρα περιμένω εναγωνιωδος τα επόμενης γενιάς προϊόντα της apple", και αλλα πολλα που μόνο σε διαφημίσεις τα βλέπουμε. Και γω έχω iπροϊόντα αλλα δεν κάνω και έτσι. Έτσι όπως γραφεστε μερικοί εδω μέσα απορώ αν έχετε αλλα ενδιαφέροντα εκτός απο το κινητο και τη ταμπλετα. Τέλος πάντων ας κλείσω απο μέρους μου εδω τα oftopic.
Όπως και να χει καλή πολυ καλή η apple με το iPad της αλλα υπάρχουν και άλλες εξίσου καλές συσκευές που μάλλον δεν μπορούν να κριθούν στο συγκεκριμένο forum. πιστεύω πως το μηχανάκι της motorola μπορει να συγκριθεί με το iPad στα ίσια με τη ζυγαριά να γέρνει ισωσ λίγο περισοτερο στην apple. Άχρηστο δεν το λες πάντως. Αν η motorola είχε ένα καλο κινητο όπως το iPhone για κραχτη τότε θα βλέπαμε ποια θα ήταν τα μερίδια της αγοράς...γιατί μη μου πείτε ότι όσοι έχετε iPad δεν είχατε πρώτα το iPhone

Ενδεχομένως υπάρχουν πολλες όπως λες, καλύτερες όμως απο άποψη χαρακτηριστικών. Η κάθε εταιρία μπορεί να βγάλει μια συσκευή με ταωπιο προηγμένα χαρακτηριστικά αλλα ποιο το όφελος αν δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις; Το ερώτημα ειναι αν θα μπορέσεις ποτέ να τα αξιοποιησεις. Τι να το κάνω τον τετραπυρινο επεξεργάστη στο tablet αν δεν έχω το λογισμικό που να το απαιτεί και να το αξιοποιεί;
Όσοι τίθενται υπέρ τou iPad θέλω να πιστευω πως αναφέρονται στη συνολική εμπειρία χρήσης και όχι απλα στα ξερά χαρακτηριστικά.

#64   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/07/2011 - 15:23

Με γειά σου, με χαρά σου αλλά γιατί πρέπει να απασχολεί αυτό τους άλλους;

για τον ιδιο λογο που πρεπει ( πρεπει;;; ) να με απασχολει εμενα
η καθε ακυρη ειδηση ή παραπληροφοριση γιατι η apple ειναι σουπερουαου
και γιατι ο μπαμπας της ειναι πιο δυνατος απο τον μπαπα των αλλων.
α ξεχασα να πω, ο μπαμπας της εχει και πιο γρηγορο αμαξι!

το γυρισα σε IQ δημοτικου; ε καποιο λογο θα εχω... με τα διαφορα που διαβαζω...

το ποιο μπεσαλιδικο θα ηταν να λεγατε γουσταρω apple απλα γιατι ετσι γουσταρω
οχι γουσταρω apple γιατι ειναι η καλυτερη απο ολα και τα αλλα δεν αξιζουν μια

Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 30/07/2011 - 15:25

#65   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 30/07/2011 - 15:38

Σαν κάτι απο διαφήμιση αποριπαντικου η σερβιετας με σκηνοθέτη τον Αγγελόπουλο. Βέβαια δεν ήταν το μοναδικό πόστ που μοιάζει με διαφήμιση. Έχει πολλά εδώ μέσα.
Άλλαξε την ζωής μας αυτο το iPhone/iPad. Δεν ξέρω τι κάναμε τόσα χρόνια χωρίς αυτα.
Καλα είναι δεν λέω αλλα μερικοί νομίζω ότι υπερβαλουν μέχρι εκεί που δεν παει. Μιλάω και για κάποιους άλλους στο φόρουμ που έχω την εντύπωση πως ζούνε για να αγοράζουν iσυσκευές.

Εμαθα οτι η apple σε λιγο φτιαχνει μια συσκευη για ολους τους εκ πεποιθησεως (χωρις να εχουν ποτε apple συσκευη) apple haters. Θα λεγεται iFuckΥοu και θα παρεχετε δωρεαν... Και στην τελικη ειμαστε ολοι ηλιθιοι με παρωπιδες που μας εκανε πλυση εγκεφαλου ο Steve Jobs. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι ζορι τραβατε ολοι και το παιζετε η Μητερα Τερεζα που προσπαθει να μας σωσει απο τα idevices....

Τελευταία επεξεργασία από: drmdtsap, 30/07/2011 - 15:39

#66   Jeronimos

Jeronimos

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 15:55

Εμαθα οτι η apple σε λιγο φτιαχνει μια συσκευη για ολους τους εκ πεποιθησεως (χωρις να εχουν ποτε apple συσκευη) apple haters. Θα λεγεται iFuckΥοu και θα παρεχετε δωρεαν... Και στην τελικη ειμαστε ολοι ηλιθιοι με παρωπιδες που μας εκανε πλυση εγκεφαλου ο Steve Jobs. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι ζορι τραβατε ολοι και το παιζετε η Μητερα Τερεζα που προσπαθει να μας σωσει απο τα idevices....

Θέλεις να αγιασεις και δεν σε αφήνουν.
Να και μια περίπτωση αυτογνωσίας. Σε παραδέχομαι φίλε που καταλαβαίνεις τι είσαι...λιγοι το καταφερνουν αυτο. Βρηκες και την επόμενη συσκευή προς αγορά και χωρισ να ζητησεισ λεφτα απο το μπαμπα. Μόνο που εγώ έμαθα πως θα λεγεται iσιχτιρ....και ακόμα παραπέρα.

#67   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 15:58

Κι εγω τασσομαι υπερ της συκρισης. Δεν μπορω ομως οταν καποιος για τους δικους του λογους επιλεγει το ipad να ρχεται καποιος αλλος και να προσπαθει να τον πεισει για το αντιθετο. Στο κατω κατω της γραφης δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα και με κανεναν. Ολοι μοιραζομαστε την ιδια τρελλα. Gadgets. So what's the big deal? ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες. Δεν υπαρχει λογος κανεις να πεισει τον αλλον κ για τιποτα.

#68   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 16:04

Θέλεις να αγιασεις και δεν σε αφήνουν.
Να και μια περίπτωση αυτογνωσίας. Σε παραδέχομαι φίλε που καταλαβαίνεις τι είσαι...λιγοι το καταφερνουν αυτο. Βρηκες και την επόμενη συσκευή προς αγορά και χωρισ να ζητησεισ λεφτα απο το μπαμπα. Μόνο που εγώ έμαθα πως θα λεγεται iσιχτιρ....και ακόμα παραπέρα.

Εγω δεν ειμαι apple hater. Οποτε οι εν λογω συσκευες μαλλον για τυπους σαν εσενα προοριζονται.

#69   Jeronimos

Jeronimos

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 16:14

Εγω δεν ειμαι apple hater. Οποτε οι εν λογω συσκευες μαλλον για τυπους σαν εσενα προοριζονται.

Εντάξει apple hater δεν είσαι αλλα εισαι κατι αλλο οπωσ αυτοχαρακτηριστικες στο αρχικό σου πόστ λίγο παρακάτω. Μάλλον θα αισθάνεσαι καλύτερα τώρα που σου γράφω ότι δεν είσαι apple hater.

#70   melaslog

melaslog

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 17:08

για τον ιδιο λογο που πρεπει ( πρεπει;;; ) να με απασχολει εμενα
η καθε ακυρη ειδηση ή παραπληροφοριση γιατι η apple ειναι σουπερουαου
και γιατι ο μπαμπας της ειναι πιο δυνατος απο τον μπαπα των αλλων.
α ξεχασα να πω, ο μπαμπας της εχει και πιο γρηγορο αμαξι!

το γυρισα σε IQ δημοτικου; ε καποιο λογο θα εχω... με τα διαφορα που διαβαζω...

το ποιο μπεσαλιδικο θα ηταν να λεγατε γουσταρω apple απλα γιατι ετσι γουσταρω
οχι γουσταρω apple γιατι ειναι η καλυτερη απο ολα και τα αλλα δεν αξιζουν μια

Προφανώς και δεν πρέπει να μας απασχολεί η κάθε είδηση.
Απλά την προσπερνάμε αλλιώς θα γράφαμε ατελίωτες ώρες απαντήσεις σε θέματα που είναι άσχετα με εμάς και εκτός των ενδιαφερόντων μας και θα χάναμε χρόνο από τα πράγματα που πραγματικά μας ενδιαφέρουν.
Από κει και πέρα γιατί όσοι δεν ενδιαφέρονται μπαίνετε στο κόπο να απαντάτε;;;
Γιατί κάθε θέμα πρέπει να γίνετε "Ολυμπιακός-Παναθηναικός" ή "Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ."
Προφανώς όποιος είναι πορωμένος με κάτι, αυτό και θα υποστηρίζει έστω και λάθος.
Ποιοί είμαστε εμείς που θα διορθώσουμε τους "αντίθετους" σε κάτι; Οι σωστοί;
Και τι νομίζεις πως αυτός που είναι πορωμένος θα ξεπορωθεί άν διαβάσει από σένα ή από μένα 2 γραμμές χωρίς ουσιαστικό λόγο και επιχειρήματα;
Για να μην δεχτώ πυρά, δεν τάχθηκα ούτε υπέρ, ούτε κατά της apple. Δεν αναφέρω "στρατόπεδο" απλά συλλογιστική.
Είμαι όσο πορωμένος, υπέρ ή κατά, όσο θέλω για μένα και για κανέναν άλλο.
Και προφανώς όποιος γουστάρει ipad θα το υποστηρίζει, αντιστοίχως όποιος αγοράζει Ζοομ-Χουμ θα το υποστιρίζει και αυτός αναλόγως.
Ο καθένας καλύπτει μια ανάγκη του.
Πρακτική, τεχνολογική, αισθητική, εγωιστική κλπ κλπ κλπ.

Αυτά και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθεί "επίθεση" προς τον φίλτατο που ούτε καν γνωρίζω και προφανώς δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του.

#71   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 20:46

http://www.southpark...1-humancentipad

#72   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 21:29

Ένας πνεύμονας Phelps, μία καρδιά Schumacher, χέρια Dali, φάτσα Αντζελίνας, πόδια Nureyev όλα σε μία σακούλα δεν κάνουν τον τελειότερο ταλαντούχο άντρα της ιστορίας φίλε μου.

Αντιθέτως, ένας οργανισμός που όλα ενώνονται, συνεργάζονται και αποδίδουν μαζί, ακόμη και αν είναι από καπνιστή, παραπληγικό κλπ, παράγουν εκφάνσεις ζωής. Κίνηση, χαμόγελο, φαντασία, τάξη.

Δεν αρκεί να έχεις ένα τσουβάλι με τα καλύτερα hardware στον κόσμο.

Θέλετε να κάνουμε ένα poll; Πόσοι από εσάς είδαν το Xoom από κοντά; Εγώ το έπαιζα στο Γερμανό για 40 λεπτά για να γνωρίσω τον iPad destroyer. Τα πάντα όλα μια σούπα, αχταρμάς κουραστική στο μάτι.

Τι σού άρεσε; Η οθόνη του που είναι πολύ πίσω από αυτή του iPad;

Το scrolling που είναι σα να προσπαθεί ένα ποντίκι να περάσει μέσα από τρύπα βελόνης; (τόσο κουραστικό!)

Τις εφαρμογές που μόνο το google goggles δεν έχω;

Το γεγονός πως έχει file manager για να πειράζεις κάθε ψιλομαλακίτσα των αρχείων του συστήματος που πάλι μπορείς στο iPad με προγράμματα;

Ο σχεδιασμός του από πρώτης τάξεως πλαστικούρα;

Ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα.

Στην πραγματικότητα δε χρησιμοποιούμε έναν υπολογιστή. Χρησιμοποιούμε ένα user interface. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Το iPad έχει το απλούστερο, το γρηγορότερο, το ομορφότερο.

εχεις 100% δικιο φιλε. τα ειπες ολα !!

#73   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2011 - 21:33

ρε οτι και αν λενε μερικοι κατα του ipad, μεσα τους ξερουν καλα, οτι τουλαχιστον μεχρι τωρα, ουτε iphone killer υπαρχει ακομα, αλλα ουτε και ipad killer.! ολα τα αλλα ειναι ^%^^*^%^%**^+^ !
και ουτε υπαλληλος της apple ειμαι, αλλα ουτε και κανενα συμφερον απο αυτη εχω. απλα ειμαι αντικειμενικος.
ολοι οι υπολοιποι περαστικα σας.!

#74   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 30/07/2011 - 21:54

ρε οτι και αν λενε μερικοι κατα του ipad, μεσα τους ξερουν καλα, οτι τουλαχιστον μεχρι τωρα, ουτε iphone killer υπαρχει ακομα, αλλα ουτε και ipad killer.! ολα τα αλλα ειναι ^%^^*^%^%**^+^ !
και ουτε υπαλληλος της apple ειμαι, αλλα ουτε και κανενα συμφερον απο αυτη εχω. απλα ειμαι αντικειμενικος.
ολοι οι υπολοιποι περαστικα σας.!

φιλε μου +100000 τα λες πολυ ωραια ;)

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#75   hellspawn

hellspawn

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:hellspawn81

Δημοσίευση 30/07/2011 - 22:50

Καλησπέρα σε όλους !! Θα ήθελα να κάνω μόνο μία ερώτηση η οποία μπορεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά. Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά apple fanboys και όχι motorola fanboys ή samsung fanboys ή asus fanboys και πάει λέγοντας ?? πληρώνονται από την Apple ??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες