Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 4 ψήφοι

[Oδηγός] Jailbreak iPhone 4 με RedSn0w για 4.3.4 και 4.3.5 (Windows-Mac)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
698 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/09/2011 - 23:00

Το jb το έκανες για να το κάνεις hactivate τώρα χρειάζεται να αγοράσεις μια κάρτα Gevey για να μπορεί να σου δουλέψει σε Ελληνικά δίκτυα.

Κάρτα μπορείς να βρεις και στο φόρουμ έχει πολλά παιδιά που πουλάνε .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   cptgiorgos

cptgiorgos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 23:01

αυτη την καρτα εκτος απο το φορουμ που αλλου μπορω να την βρω και στην ουσια τι ειδουσ καρτα ειναι αυτη..

#468   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 23:03

Gevey Sim

#469   cptgiorgos

cptgiorgos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 23:09

μαλιστα οκ καταλαβα οποτε πρεπει να αγορασω μια τετοια....σε ευχαριστω και παλι..

#470   Artist

Artist

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2011 - 13:20

Καλησπέρα.

Ήρθε και η δική μου σειρά να ρωτήσω. Jailbreak και τα λοιπά τα ξέρω καλά, αλλά τώρα έχω ένα πρόβλημα.

Φίλος από Αλβανία (Αγγλικό είναι) πήρε ένα 4αρι με gevery pro κάρτα (μαϊμού ?) η οποία δούλευε κανονικά με Ελληνική κάρτα μέχρι που έκλεισε από μπαταρία.

Θέλει σύνδεση με itunes αλλα δεν μπορεί να ξεκλειδώσει λόγο μι σωστής κάρτα. Έχω και μία ευρωπαϊκή europhone αλλά και αυτή δεν μας ξεκλειδώνει.

τι ios φοράει(από 4,3 μέχρι και 4,3,5) ή αν έχει γίνει jailbreak δεν γνωρίζω.

Αν ακολουθήσω τα βήματα για costome filmware θα κάνω δουλεία? Άντε γιατί το επόμενο βήμα είναι να πάει στην Αλβανία και να μείνει εκεί ή να αγοραστεί μια καινούργια gevery κάρτα που να μην χρειάζεται το 112.

#471   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2011 - 13:53

μαλιστα οκ καταλαβα οποτε πρεπει να αγορασω μια τετοια....σε ευχαριστω και παλι..

Να σαι καλά.;-)

Καλησπέρα. Ήρθε και η δική μου σειρά να ρωτήσω. Jailbreak και τα λοιπά τα ξέρω καλά, αλλά τώρα έχω ένα πρόβλημα.Φίλος από Αλβανία (Αγγλικό είναι) πήρε ένα 4αρι με gevery pro κάρτα (μαϊμού ?) η οποία δούλευε κανονικά με Ελληνική κάρτα μέχρι που έκλεισε από μπαταρία.Θέλει σύνδεση με itunes αλλα δεν μπορεί να ξεκλειδώσει λόγο μι σωστής κάρτα. Έχω και μία ευρωπαϊκή europhone αλλά και αυτή δεν μας ξεκλειδώνει.τι ios φοράει(από 4,3 μέχρι και 4,3,5) ή αν έχει γίνει jailbreak δεν γνωρίζω.Αν ακολουθήσω τα βήματα για costome filmware θα κάνω δουλεία? Άντε γιατί το επόμενο βήμα είναι να πάει στην Αλβανία και να μείνει εκεί ή να αγοραστεί μια καινούργια gevery κάρτα που να μην χρειάζεται το 112.

Δοκίμασε άλλη κάρτα..?
Άνοιξε ένα νέο topic για να μην χαλάσουμε το υπάρχον να σε βοηθήσουμε εκεί.

#472   cptgiorgos

cptgiorgos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 11:53

παιδια καλημερα Η Gevey SIM υποστηρίζει iOS 4.1, 4.2, 4.2.1, 4.3, 4.3.1 και basebands 1.59.00, 2.10.04, 3.10.01, 04.10.01! σιγουρα κανει και για iphone4 με ios4.3.5 η 4.3.3??

#473   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 12:07

Δουλεύει και με 4.3.5 φίλε μου.

#474   ThanosBouzas

ThanosBouzas

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 12:38

Πήγα να κάνω αναβάθμιση και jalebrake -redsnow από 4.3.1 αρχικά σε 4.3.5 σύμφωνα με οδηγό που υπάρχει στο forum. Όπως σε αρκετούς έτσι και σε μένα δεν αναγνώριζε την ipsw 4.3.5. Έπειτα προσπάθησα να κάνω την αντίστοιχη αναβάθμιση με την 4.3.4 όπως πρότεινε αυτός που έγραψε τον οδηγό. Εντωμεταξύ το κινητό έμοιαζε κολλημένο και είχε στην οθόνη του ότι έπρεπε να το συνδέσω με τα itunes. Όταν ήταν συνδεδεμένο έδειχνε ότι το κινητό δεν αναγνωριζόταν( δεν έγραφε ούτε sn ούτε αριθμό. Τελικά έκανα την αναβάθμιση και το jalebrake αλλά διαπίστωσα ότι όλα είχαν χαθεί. Μπορώ να κάνω τίποτε ιδίως για τις επαφές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

#475   F100

F100

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 12:40

Πήγα να κάνω αναβάθμιση και jalebrake -redsnow από 4.3.1 αρχικά σε 4.3.5 σύμφωνα με οδηγό που υπάρχει στο forum. Όπως σε αρκετούς έτσι και σε μένα δεν αναγνώριζε την ipsw 4.3.5. Έπειτα προσπάθησα να κάνω την αντίστοιχη αναβάθμιση με την 4.3.4 όπως πρότεινε αυτός που έγραψε τον οδηγό. Εντωμεταξύ το κινητό έμοιαζε κολλημένο και είχε στην οθόνη του ότι έπρεπε να το συνδέσω με τα itunes. Όταν ήταν συνδεδεμένο έδειχνε ότι το κινητό δεν αναγνωριζόταν( δεν έγραφε ούτε sn ούτε αριθμό. Τελικά έκανα την αναβάθμιση και το jalebrake αλλά διαπίστωσα ότι όλα είχαν χαθεί. Μπορώ να κάνω τίποτε ιδίως για τις επαφές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

φίλε αποφάσισε που θέλεις τις απαντήσεις σου, έχεις αρχίσει ήδη ένα topic για το ίδιο θέμα

#476   ThanosBouzas

ThanosBouzas

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 12:49

όπου να ναι. Σορυ κιολας αν σε πιάσει πανικός δεν ξέρεις τι κανεις

#477   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 21/09/2011 - 14:14

Χαιρετε......

Συγνωμη παιδια εχω μεινει λιγο πισω....εχω το 3gs ελληνικο και την εκδοση 4.2.1 μπορω να βαλω την 4.3.3 και οχι την 4.3.5 επειδη θελω tethered jb ?

ευχαριστω !

και αν ναι πως ..

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 21/09/2011 - 14:14

#478   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/09/2011 - 14:16

Aν έχεις τα SHSH για τη 4.3.3, ναι.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#479   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2011 - 14:16

Χαιρετε......

Συγνωμη παιδια εχω μεινει λιγο πισω....εχω το 3gs ελληνικο και την εκδοση 4.2.1 μπορω να βαλω την 4.3.3 και οχι την 4.3.5 επειδη θελω tethered jb ?

ευχαριστω !

και αν ναι πως ..

Και γιατί δεν κάνεις jb εκεί που είσαι ..?

Μάλλον untethered εννοείς .Τethered είναι όταν κλείνει ή κάνει respring η συσκευή μας να το συνδέουμε στον υπολογιστή και να τρέχουμε το jailbreak .

#480   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 21/09/2011 - 14:27

Και γιατί δεν κάνεις jb εκεί που είσαι ..?

Μάλλον untethered εννοείς .Τethered είναι όταν κλείνει ή κάνει respring η συσκευή μας να το συνδέουμε στον υπολογιστή και να τρέχουμε το jailbreak .

untethered εννοω σωστα...εχω κανει εδω που ειμαι αλλα θελω να κανω αναβαθμιση.....κατι δεν παει καλα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες