Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εισαγωγή χύμα αρχείων μουσικής στο iPod

• Please log in to reply
44 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2,047 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/08/2011 - 16:22

Πάντως σε iPad δε δουλεύει με πληρωμένη την εφαρμογή

Και εγώ το δοκίμασα και ενώ λέει οτι το έβαλε στο iPod Library δεν υπάρχει εκεί!

Δοκίμασα να κάνω respring και reboot και πάλι τίποτα! Δεν αμφισβητώ τον φίλο Konandrio βέβαια, ίσως να έχει να κάνει με τα ID3 Tags στα δικά μου κομμάτια!

Έχω για αυτή τη δουλειά το Mewseek αλλά και αυτό θέλει κάποια ώρα μέχρι να εμφανιστούν στην library! Ισως να είναι και αυτό έτσι!

Δοκιμάζω και σας λέω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2011 - 16:51

λοιπον το αγορασα πριν λιγο και λειτουργει αψογα ! χτες ειχα αγορασει και το celeste to οποιο λειτουργει και αυτο τελεια ! απο φαινεται καποιες εφαρμογες πρεπει να τις αγορασεις...

#18   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2,047 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2011 - 17:00

λοιπον το αγορασα πριν λιγο και λειτουργει αψογα ! χτες ειχα αγορασει και το celeste to οποιο λειτουργει και αυτο τελεια ! απο φαινεται καποιες εφαρμογες πρεπει να τις αγορασεις...

και εγω αγορασμένα τα έχω και τα δύο! Ισχύει αυτό που λες! Είναι κάποιες εφαρμογές που πρέπει να τις έχεις αγορασμένες γιατί είναι κορυφή!

#19   gasoliner

gasoliner

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Gasoliner

Δημοσίευση 02/08/2011 - 17:48

Δεν καταλαβαίνω τι σύνδεση έχει η μια εφαρμογή με την άλλη..γιατί δηλ. Πρέπει να αγοράσω ΚΑΙ το celeste χωρίς να το θέλω;πως γίνεται σε κάποιους να δουλεύει ΆΨΟΓΑ όπως λέγεται κ σε κάποιους να μη δουλεύει καθόλου..συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω..

#20   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2,047 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2011 - 18:11

Δεν καταλαβαίνω τι σύνδεση έχει η μια εφαρμογή με την άλλη..γιατί δηλ. Πρέπει να αγοράσω ΚΑΙ το celeste χωρίς να το θέλω;πως γίνεται σε κάποιους να δουλεύει ΆΨΟΓΑ όπως λέγεται κ σε κάποιους να μη δουλεύει καθόλου..συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω..

Θα σου εξηγήσω! Έχεις παρατηρήσει ότι κάποιες εφαρμογές που κατεβασεις απο cydia εγκαθηστουν εκτός απο την εφαρμογη και κάποιες άλλες που χρειάζονται για να δουλέψει; Παράδειγμα είναι το installous που κατεβάζει μαζί και το appsync γιατι χωρίς αυτο δεν δουλεύει ο συγχρονισμός με pc στις σπασμενες εφαρμογές!

Κάτι τέτοιο γίνεται και εδω! Το ifile χρησιμοποιεί στην ουσία ένα άλλο προγραμματακι για να περάσει τα τραγούδια στο ipod που λέγεται gremlin! Το gremlin όσο και να το εψαξα δεν το βρήκα μονο του! Κατέβηκε μονο όταν εγκατεστησα το Celeste! Οι εφαρμογές ifile και Celeste δεν έχουν να κάνουν η μια με την άλλη παρα μονο ότι χρησιμοποιούν και οι δυο το ίδιο framework για να περάσουν τα κομμάτια στο iPod!

Είπες παραπάνω ότι δεν σου δουλεύει, εμένα τα πρόσθεσε τα τραγούδια στο ipod τώρα και τα βλέπω και τα ακούω κανονικά! Μπορει να είναι σύμπτωση αλλα τα είδα στο iPod μόλις συνδεθηκα στο Internet! Δοκίμασε να συνδεθεις μήπως στα εμφανίσει!

#21   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1,545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 02/08/2011 - 19:47

Πηγαίνετε λίστα αναπαραγωγής- αγορασμενα και δείτε αν υπάρχουν.

iPhone 4

#22   gasoliner

gasoliner

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Gasoliner

Δημοσίευση 02/08/2011 - 19:54

Θα σου εξηγήσω! Έχεις παρατηρήσει ότι κάποιες εφαρμογές που κατεβασεις απο cydia εγκαθηστουν εκτός απο την εφαρμογη και κάποιες άλλες που χρειάζονται για να δουλέψει; Παράδειγμα είναι το installous που κατεβάζει μαζί και το appsync γιατι χωρίς αυτο δεν δουλεύει ο συγχρονισμός με pc στις σπασμενες εφαρμογές!

Κάτι τέτοιο γίνεται και εδω! Το ifile χρησιμοποιεί στην ουσία ένα άλλο προγραμματακι για να περάσει τα τραγούδια στο ipod που λέγεται gremlin! Το gremlin όσο και να το εψαξα δεν το βρήκα μονο του! Κατέβηκε μονο όταν εγκατεστησα το Celeste! Οι εφαρμογές ifile και Celeste δεν έχουν να κάνουν η μια με την άλλη παρα μονο ότι χρησιμοποιούν και οι δυο το ίδιο framework για να περάσουν τα κομμάτια στο iPod!

Είπες παραπάνω ότι δεν σου δουλεύει, εμένα τα πρόσθεσε τα τραγούδια στο ipod τώρα και τα βλέπω και τα ακούω κανονικά! Μπορει να είναι σύμπτωση αλλα τα είδα στο iPod μόλις συνδεθηκα στο Internet! Δοκίμασε να συνδεθεις μήπως στα εμφανίσει!

Δε μου εχει καν την επιλογή το μεσαιο κουμπι ipod να πατήσω..

Απλα θεωρώ πως αφου το κάνει το ifile,αρα θα επρεπε οτι παραπανω χρειαζόταν για να το κάνει μονο του, να το εγκαθιστούσε με την αρχική εγκατάσταση του ifile...παράλογο..????Δε νομίζω..

#23   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2,047 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2011 - 21:14

Ααα τώρα κατάλαβα το πρόβλημα σου! Περίεργο όμως που δεν στο βγάζει! Αν θέλεις απεγκατεστησε εντελώς το ifile και ξαναπερασε το μήπως και στο εμφανίσει!

#24   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1,545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 03/08/2011 - 05:27

Δοκίμασε να περάσεις το Celeste, είναι όντως περίεργο να θέλει το gremlin2 για να παίξει, θα σου προτεινα να αγοράζεις και τα 2 προγράμματα, αξίζουν.
Τα τραγούδια είναι mp3, έχουν κατέβει με safari και έχουν αποθηκευτει Κατάλογος
/var/mobile/Documents. Δοκίμασε να μεταφέρεις ένα mp3 εκεί.

iPhone 4
4.3.3

Τελευταία επεξεργασία από: konandrio, 03/08/2011 - 05:29.

#25   nikap4

nikap4

iPH Contributor

• 1,582 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 03/08/2011 - 09:08

καλημέρα και απο εμένα.Και σε μένα δε βγάζει το σήμα του iPod στη μέση όπως βλέπω παραπάνω στη φωτό του φίλου
και τα έχω και τα δυο πληρώσει και απο ότι βλέπω υπάρχει το gremlin μέσα στο Celeste

#26   automatos

automatos

iPH User

• 155 μηνύματα
  • GameCenter:automatos

Δημοσίευση 03/08/2011 - 09:17

μπορεις να κατεβασεις ολα αυτα τα μικροπρογραμματακια και ξεχωριστα αν ξερεις φυσικα τα ονομα τους , αρκει να βαλεις στο cydia developer ή hacker και search ξανα , ετσι ειχα κατεβασει το gremlin εγω , δεν εχω δοκιμασει ακομα ομως το κολπο αυτο με το ifile για να πω στα σιγουρα αν δουλευει

#27   nikap4

nikap4

iPH Contributor

• 1,582 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 03/08/2011 - 09:38

μπορεις να κατεβασεις ολα αυτα τα μικροπρογραμματακια και ξεχωριστα αν ξερεις φυσικα τα ονομα τους , αρκει να βαλεις στο cydia developer ή hacker και search ξανα , ετσι ειχα κατεβασει το gremlin εγω , δεν εχω δοκιμασει ακομα ομως το κολπο αυτο με το ifile για να πω στα σιγουρα αν δουλευει

εσένα φίλε μου σου βγάζει το σήματακι του iPod στη μέση?

#28   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2,047 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2011 - 09:41

Έχεις +1 με έσωσες! Δεν το είχα σκεφτεί, δεν μου είχε περάσει καν απο το μυαλό!
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

#29   automatos

automatos

iPH User

• 155 μηνύματα
  • GameCenter:automatos

Δημοσίευση 03/08/2011 - 09:47

εσένα φίλε μου σου βγάζει το σήματακι του iPod στη μέση?

οπως ειπα δεν το εχω δοκιμασει ακομα αν δουλευει ο τροπος που ειπατε

#30   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 03/08/2011 - 10:00

εμένα στο αρχείο mp3 όταν πατούσα μου έλεγε με τι player θέλω να ανοίξει... το 1ο ήταν το Audio Player πρέπει να ήταν του ifile.. αλλά φυσικά δεν βγάζει το εικονίδιο του ipod :s μάλλον μπορεί να έχω παλιά έκδοση του ifile..

η έκδοση του ifile που σας δουλεύει αυτό ποια είναι..?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες