Destinator για το iphone ποτε θα εχουμε Παιδια ειναι μακραν - μακραν καλυτερο απο ολα αυτα που παρουσιαζονται παραπανω. Εχω και το touch cruise της htc στο οποιο το εχω εγκατεστημενο και συγκρινω real-time τα προγραμματα. Παραδειγμα: Ειμαι Κρητη και του δινω διαδρομη Ηρακλειο - Αρκαλοχωρι. Απο τη μεση και μετα της διαδρομης εχει φτιαχτει νεος δρομος, εθνικος, εδω και 1 χρονο. Το navigon με παει σωστα μεχρι τη μεση και μετα με παει απο το παλιο δρομο ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ τον καινουριο!!! Το sygic ασ'τα, δε το σχολιαζω! Το destinator με πηγε απο το καινουριο κανονικα. Η συγκριση προφανως και γινεται με τις ιδιες επιλογες πλοηγησης! Οι συσκευες δουλευαν ταυτοχρονα διπλα-διπλα. Το destinator καθυστερησε περισσοτερο στο κλειδωμα των δορυφορων και δουλευει με παλιοτερους χαρτες απο το navigon. Παρ'ολα αυτα εβγαλα με το destinator 3000 χλμ εκδρομη χωρις κανενα προβλημα και χωρις να ανοιξω χαρτη! Του navigon δεν του εχω εμπιστοσυνη με τιποτα! Οποτε εχω και το touch να δουλευει σαν GPS καθαρα!!!
To destinator θα πρεπει να αρχισεις να το ξεχνας. Είναι στα τελευταια του.
Την διαφορα την κανουν οι χάρτες γιατι σαν προγραμμα ειναι χαλια και δεν χρησιμοποιείται πουθενα στο εξωτερικο.
Αυτη την στιγμη εχουμε διαθεσημα στο iphone τα κορυφαια προγραμματα. Το προβλημα ειναι οτι η Ελλαδα ειναι μικρη αγορα και δεν μπορει να καλυφθει το κοστος κατασκευης ενος πραγματικα καλου χάρτη.
Οι καλύτεροι ελληνικοι χαρτες ειναι της GI αλλα τους κρατα για τον εαυτο της και τους χρησιμοποιει με προγραμματα που το ενα ειναι χειροτερο απο τ αλλο. Πρωτα το destinator και τωρα το Ginius black Mireo.
Μην περιμενετε λοιπον να βρειτε τον τελειο χαρτη.
Απλα επιλεξτε αυτον με τα λιγοτερα λαθη στην περιοχη που κινειστε.