Αγαπητή azaleea έχεις απόλυτο δίκιο.
Θα πρέπει να γράψω όμως πως από την πλευρά μου κι εγώ ποτέ δεν έδωσα μεγάλη σημασία σ'αυτό το κουμπάκι και φυσικά δεν γνωρίζω σε τι μπορεί να οφελήσει κάποιον αν εγώ το πατήσω.
Όπως και να έχει όμως πιστεύω οτι ένα ειλικρινή ευχαριστώ είναι πολύ καλύτερο από το πάτημα ενός κουμπιού.
Τέλος θα πρέπει να σου πω ότι ο τρόπος που το επισήμανες δεν είναι και καλύτερος αφού διακρύνω μια δόση ειρωνίας χωρίς να υπάρχει λόγος.Επειδή όμως πολλές φορές ο γραπτός λόγος μπορεί και να σε ξεγελάσει γιατί δεν μπορείς να δεις το ύφος του συνομιλητή κρατάω μια επιφύλαξη των όσων γράφω. Αν κάνω λάθος ζητάω συγνώμη. Είμαι σίγουρος ότι το κουμπί δεν πατήθηκε καθαρά από αμέλεια και όχι απο έλλειψη ευγνομοσύνης απέναντι στον πολύ καλο μας φίλο τον Romeo,τουλάχιστον όσο αφορά εμένα.
Μακάρι να είχα τις γνώσεις να του ανταπδώσω έστω και στο ένα δέκατο την βοήθεια που εκείνος απλόχερα έχει προσφέρει και ας μην πατούσα και ποτέ αυτό το κουμπί.
Αυτά 😌
το ευχαριστω ειναι το ιδιο ειτε το πεις ειτε το πατησεις (αλλωστε γι αυτο υπαρχει κ το κουμπι εκει, αλλιως δεν θα υπηρχε)
δεν εχει καποιο οφελος, ηθικη ικανοποιηση ειναι με οποιον απο τους δυο τροπους
η ειρωνια φυσικα κ δεν ειναι προς τα εσενα, δεν εχω κανενα λογο να "σου την πω", ρητορικο ειναι το ερωτημα (προς καποιους αλλους ισως αξιζει κ κατι περισσοτερο απο ειρωνια)
οσο για την ζητιανια που ανεφερα,
απο τη μια υπαρχουν αυτοι που θα πουν ευχαριστω ή θα πατησουν το κουμπακι,
κ απο την αλλη υπαρχουν αυτοι που επωφελουνται χωρις να πουν κανενα ευχαριστω, (κοιτα σε διαφορες εικονες που εχουν ποσταριστει ποσες φορες εχουν αποθηκευτει κ ποσα ευχαριστω εχουν, για να καταλαβεις τι εννοω, για να μην αναφερω downloads που δεν ειναι ορατα εδω απο διαφορα αρχεια-θεματα κτλ) τα τζαμπανταν του ελληνα... (λες κ κοστιζει κατι...)
ετσι απο την αχαριστια καποιων εφτασαν μερικοι στο "αν σε βοηθησα πατα το "ευχαριστω"" (ασχετα αν εκεινοι με την δικη τους σειρα αν θα πουν ευχαριστω ή οχι) (αν υπηρχε καποια ειρωνια προς αυτους θα ηταν, αλλα μαλλον σαν παρατηρηση το θετω)
σκεψου ολοι που ηθελαν να ευχαριστησουν, να το εγραφαν, θα γεμιζε ετσι το thread με 15 επομενες απαντησεις "ευχαριστω", "ευχαριστω" κτλ...(να μην σου πω πως θα φαινοταν κ σαν σπαμαρισμα), γιαυτο υπαρχει το κουμπι, εκτος αυτου δεχνει την γενικη αξιοπιστια του χρηστη
τεςπα, offtopic ειμαι