Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 34 ψήφοι

iPhone 4/4S: Δείξτε την home screen του iPhone σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7004 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3976   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2013 - 12:18

Να σαι καλα!Κ στα δικα σου λοιπον.. :)

Για να δούμε, για να δούμε!
Αρχικά, πριν λίγα λεπτά, οι εδώ Apple Developers μου το "ξεκλείδωσαν" ως ...developing phone - εμφανίστηκε και το σχετικό κουμπάκι "Προγραμματιστής" στα Settings, κάτω-κάτω - και μου πέρασαν μέσα το "open-sourse" build του νέου παιχνιδιού που φτιάξαμε (και σε 1-2 μέρες θα κάνουμε και επίσημο release)...

Ε... άμα μου "την βιδώσει", θα το κάνω JB στις επόμενες μέρες, για να δουλέψω πάνω στα γραφικά.
ΠΡΙΝ το κάνω αυτό, υπάρχει (εσύ αν έχεις ή αν βρίσκεται να τα πάρω από αλλού), "μοκάπ" για τα γραφικά αυτά;
"Μοκάπ" στην διάλεκτο των Graphic Designers, λέμε τις "guide-lines" που οριοθετούν τα γραφικά πχ. μιας screen, ενός μενού κτλ. Είναι "τετραγωνάκια" που σου οριοθετούν ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ μπορείς να δουλέψεις/φτιάξεις τα γραφικά.
Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ώστε να αρχίσω ΗΔΗ να φτιάχνω "καλούδια", μέχρι να κάνω και το JB (όταν το αποφασίσω).

Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 11/02/2013 - 12:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3977   Docman

Docman

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/02/2013 - 12:29

Για να δούμε, για να δούμε!
Αρχικά, πριν λίγα λεπτά, οι εδώ Apple Developers μου το "ξεκλείδωσαν" ως ...developing phone - εμφανίστηκε και το σχετικό κουμπάκι "Προγραμματιστής" στα Settings, κάτω-κάτω - και μου πέρασαν μέσα το "open-sourse" build του νέου παιχνιδιού που φτιάξαμε (και σε 1-2 μέρες θα κάνουμε και επίσημο release)...

Ε... άμα μου "την βιδώσει", θα το κάνω JB στις επόμενες μέρες, για να δουλέψω πάνω στα γραφικά.
ΠΡΙΝ το κάνω αυτό, υπάρχει (εσύ αν έχεις ή αν βρίσκεται να τα πάρω από αλλού), "μοκάπ" για τα γραφικά αυτά;
"Μοκάπ" στην διάλεκτο των Graphic Designers, λέμε τις "guide-lines" που οριοθετούν τα γραφικά πχ. μιας screen, ενός μενού κτλ. Είναι "τετραγωνάκια" που σου οριοθετούν ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ μπορείς να δουλέψεις/φτιάξεις τα γραφικά.
Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ώστε να αρχίσω ΗΔΗ να φτιάχνω "καλούδια", μέχρι να κάνω και το JB (όταν το αποφασίσω).

Δε νομιζω οτι γνωριζω να σε βοηθησω!Παντως το θεμα του SB τοκατεβασα δωρεαν απο εδω.http://zed-designs.d...idget-314797216
Ισως βρεις στον κωδικα κατι που σ ενδιαφερει..

#3978   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2013 - 12:43

Δεν είναι θέμα κώδικα.
Είναι θέμα γραφικών. Δηλαδή, ας πούμε μια οθόνη GUI αποτελείται από το wallpaper και μπάρες/κουμπάκια/εικονίδια. Αυτά τα τελευταία, ΠΡΙΝ υλοποιηθούν, είναι σε μορφή απλών "boxes" πάνω στην οθόνη, με τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ που σ' αυτά τα "boxes" μπαίνουν τα γραφικά. Οπότε, γι' αυτό μιλώ. Αν υπάρχει τέτοιο πράγμα...
(Πχ. στο "Pro Evolution Soccer" - που έχω κάνει κι εκεί γραφικά για κάποια patches που υπάρχουν, αν θες για παράδειγμα να φτιάξεις Faces για τους παίκτες, υπάρχει ένα "common" γραφικό που "πατάς πάνω" και φτιάχνεις την φάτσα του κάθε ποδοσφαιριστή. Ή για παράδειγμα αν θες να φτιάξεις φανέλα ομάδας, υπάρχει ένα απλό "common" γραφικό της φανέλας/σορτσάκι/κάλτσες και ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ φτιάχνεις τα γραφικά σου).

Καλά, θα το ψάξω, κάτι θα υπάρχει.

#3979   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2013 - 18:48

αν βαλεις στο google iphone mockups νομιζω θα βρεις οτι ζητας

#3980   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 11/02/2013 - 18:52

http://www.pixeden.c...mockup-template

Κάτι τέτοιο θες;

Αναρτημένη εικόνα

#3981   StathisCh9

StathisCh9

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:StathisCh9

Δημοσίευση 11/02/2013 - 19:01

Αναρτημένη εικόνα
ayecon πραγματικά αξίζει η αγορά του!

πολυ ομορφο φιλε με εβαλες σε σκέψεις τωρα ετσι ;ρ

#3982   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2013 - 19:11

αν βαλεις στο google iphone mockups νομιζω θα βρεις οτι ζητας

To 'βαλα, δεν έχει βγάλει κάτι - ακόμα.

http://www.pixeden.c...mockup-template

Κάτι τέτοιο θες;

Όχι. Αυτοί το 'χουν λανθασμένα ονομάσει "μοκάπ", εκτός κι αν είναι του βιομηχανικού design (οπότε ισχύει). Αυτά είναι απλά υψηλής ανάλυσης ψηφιακές εικονογραφήσεις του τηλεφώνου (σαν φωτογραφία τα έχουν φτιάξει).
Εγώ εννοώ ένα με "κουτάκια" που αυτά οριοθετούν ΠΟΥ βρίσκεται η μπάρα κάτω, πόσο μέγεθος/πάχος έχει, πόσο είναι (το ανώτερο) size τα icons ή το slide button του lockscreen κτλ.

#3983   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2013 - 19:26

http://www.mockko.com/ σε σαφαρι η chrome
http://www.teehanlax...-psd-iphone-4s/
https://www.lucidcha...one_mockup_tool
https://itunes.apple...25430?ls=1&mt=8 :)

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 11/02/2013 - 19:28

#3984   Docman

Docman

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2013 - 07:16

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk 21360646094.411641.jpg   120,98KB   60 λήψειςΚαι η σημερινη μου.Σταθερος σε boss.

#3985   Docman

Docman

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2013 - 13:06

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk 21360646094.411641.jpg   120,98KB   60 λήψειςΚαι η σημερινη μου.Σταθερος σε boss.

Η ποιοτητα της φωτο της Homescreen που ανεβασα ειναι κατα πολυ χειροτερη απο αυτη που βρισεται στο Camera roll μου.Ξερει κανει το λογο και πως μπορω να το διορθωσω;Απο tapatalk 2 εκανα το upload.

#3986   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/02/2013 - 13:10

Το λευκό boss.ios το κατεβάζω ξεχωριστά ή είναι μέσα στα 43mb? Το έχω στο pc μου αλλά απ'ό,τι θυμάμαι πρέπει να έχω μόνο την σκούρη έκδοση.

#3987   Docman

Docman

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2013 - 13:37

Το λευκό boss.ios το κατεβάζω ξεχωριστά ή είναι μέσα στα 43mb? Το έχω στο pc μου αλλά απ'ό,τι θυμάμαι πρέπει να έχω μόνο την σκούρη έκδοση.

Το βρηκα στο Cydia με τιτλο boss.day.mod!

#3988   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 12/02/2013 - 16:30

Το βρηκα στο Cydia με τιτλο boss.day.mod!

ποσο εκανε το day mod μονο ;
τιμη εννοω

#3989   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 12/02/2013 - 19:56

Συννεφιά σήμερα!!! :)

Αναρτημένη εικόνα

theme: EzraHD(base)
weather widget: xQuitsite(Ani)Weather
tweak για τα icons: masks

special thanks to @rromeodim

#3990   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2013 - 20:48

θα μπορούσε καποιος να βοηθήσει να πετύχω την παραπάνω home screen??? ευχαριστωωωω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες