πω πω αμέσως πρέπει να το είδες azaleea γιατί το έβαλα 10 δεύτερα μετά το post που έκανα.λειπει ομως το λινκ
Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Δημοσίευση 22/04/2013 - 19:18
πω πω αμέσως πρέπει να το είδες azaleea γιατί το έβαλα 10 δεύτερα μετά το post που έκανα.λειπει ομως το λινκ
Δημοσίευση 22/04/2013 - 19:20
Δημοσίευση 22/04/2013 - 19:27
Δημοσίευση 22/04/2013 - 19:28
Τα πήρα αλλά δεν μπορώ ακόμα να τα βάλω.
ενταξει ; πηρες τα εικονιδια ;
Δημοσίευση 22/04/2013 - 19:31
Δημοσίευση 22/04/2013 - 19:44
Πρέπει πρώτα να κατεβάσεις στο μήλο σου την εφαρμογή AppInfo.Εκεί όταν την ανοίξεις θα δεις ότι υπάρχουν όλες οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σου.Πατώντας πάνω τους βλέπεις το path το φάκελο μέσα στον οποίο πρέπει να υπάρχει το εικονίδιο της εφαρμογής.Αν ψάχνοντας με το ifunbox βρεις αυτόν τον φάκελο απλά πας και αλλάζεις εκεί το εικονίδιο που σε ενδιαφέρει με αυτό που σου αρέσει περισσότερο.Προσοχή στην ονομασία του εικονίδιου να είναι ακριβώς ίδια με το αυθεντικό.Αν πάλι ο φάκελος δεν υπάρχει απλά τον δημιουργείς εσύ και βάζεις μέσα του και το εικονίδιο.Δεν ηξερα οτι μπορεις να αλλαζεις εικονηδια μονος σου Τι χρειαζομαι για να αλλαξω 1-2 που θελω? Εχω κατεβασει κατι ωραια, με ifunbox πως θα το χειριστω? Χρησιμοποιω ηδη το ZUI.PRIMe.theme αλλα δε μου αρεσουν καπια... Ευχαρηστω
Δημοσίευση 22/04/2013 - 19:47
τζίφος δεν έχω καταφέρει να το αλλάξω.Τα πήρα αλλά δεν μπορώ ακόμα να τα βάλω.
Από ότι βλέπω στο AppInfo πρέπει να φτιάξω ένα φάκελο με το όνομα com.yahoo.weather αλλά δεν μου λέει πως να ονομάσω το εικονίδιο που θα βάλω στο συγκεκριμένο φάκελο.Δοκίμασα το Icon@2x αλλά τζίφος.Τώρα θα δοκιμάσω το icon@2x.
Καμία άλλη ιδέα?
Δημοσίευση 22/04/2013 - 19:56
Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 22/04/2013 - 19:56.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 22/04/2013 - 20:00
Ο φάκελος πως ονομάζεται?μέσα στον φάκελο της εφαρμογής έχει αυτές τις ονομασίες για το εικονίδιο για δοκίμασε app_ico_114.png και app_ico_57.png
Δημοσίευση 22/04/2013 - 20:06
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 22/04/2013 - 20:09
https://github.com/glasklart/hd/issues/2555Ο φάκελος πως ονομάζεται?
Δημοσίευση 22/04/2013 - 20:12
ευχαριστώ φίλε τελικά ήταν το πρώτο που μου έγραψες(app_ico_114)όχι ο φάκελος του θέματος αλλά της εφαρμογής δηλαδή άνοιξα το ifunbox και στο app μπήκα και είδα τα εικονίδια που έχει τι ονομασίες έχουν οπότε βάλτα μέσα στον φάκελο που έφτιαξες και δοκίμασε αν δεν πιάσει τότε εγώ βγάζω αυτά που έχει η εφαρμογή και βάζω αυτά που θέλω μετά όμως αν δεν τα έχεις κρατήσει τα δικά της τότε μόνιμα αυτά που έχεις βάλει θα έχεις.
Δημοσίευση 22/04/2013 - 20:13
ευχαριστώ φίλε τελικά ήταν το πρώτο που μου έγραψες(app_ico_114)
Δημοσίευση 22/04/2013 - 20:14
Φιλε μου το βρηκα το φακελο αλλα εχει πολλα εικονηδια της εφαρμογης το καθε ενα με διαφορετικο ονομα Πρεπει να τα αλλαξω ενα , ενα με το εικονηδιο που μου αρεσει?Πρέπει πρώτα να κατεβάσεις στο μήλο σου την εφαρμογή AppInfo.Εκεί όταν την ανοίξεις θα δεις ότι υπάρχουν όλες οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σου.Πατώντας πάνω τους βλέπεις το path το φάκελο μέσα στον οποίο πρέπει να υπάρχει το εικονίδιο της εφαρμογής.Αν ψάχνοντας με το ifunbox βρεις αυτόν τον φάκελο απλά πας και αλλάζεις εκεί το εικονίδιο που σε ενδιαφέρει με αυτό που σου αρέσει περισσότερο.Προσοχή στην ονομασία του εικονίδιου να είναι ακριβώς ίδια με το αυθεντικό.Αν πάλι ο φάκελος δεν υπάρχει απλά τον δημιουργείς εσύ και βάζεις μέσα του και το εικονίδιο.
Στο AppInfo την ονομασία του εικονιδίου θα την βρεις εκεί που λέει Icon file ενώ την ονομασία του φακέλου θα την βρεις εκεί που λέει Id: Π.χ στην περίπτωσή μου λέει Id:com.yahoo.weather.
Στην συνέχεια θα πρέπει να πας στο winterboard να αποεπιλέξεις το θέμα σου και μετά να το ξανα επιλέξεις.Στην συνέχεια respring.
Δημοσίευση 22/04/2013 - 20:39
Φιλε μου το βρηκα το φακελο αλλα εχει πολλα εικονηδια της εφαρμογης το καθε ενα με διαφορετικο ονομα Πρεπει να τα αλλαξω ενα , ενα με το εικονηδιο που μου αρεσει?
0 μέλη, 37 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες