Γι αυτό κι εγώ προνόησα και σου βάζω ένα free.
Το όνομά του 3 4 All.
Αυτό το widgets που έχεις με τον καιρό , που το βρίσκουμε?
Δημοσίευση 16/01/2014 - 00:32
Είναι μαζί με το θέμα 77 που έχω βάλει πιο πίσω.
To αγοράζεις: http://modmyi.com/fo.../833180-77.html
και υπάρχει μέσα κανονικά
Δημοσίευση 16/01/2014 - 00:37
Είναι μαζί με το θέμα 77 που έχω βάλει πιο πίσω.
To αγοράζεις: http://modmyi.com/fo.../833180-77.html
και υπάρχει μέσα κανονικά
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:03
βλεπω οτι μετα την εγκατασταση του theme77 η ελευθερη μνημη εχει πεση κατα πολυ, απο 48% ειναι κολλημενη στο 32%, λογικο αυτο? επισης μπηκε το κινητο σε safe mode κατα την μεταφορα widget απο την μια σελιδα στην αλλη,εκανα respring και ολα οκ, μαλλον επειδη ειναι beta ακομη συμβαινει αυτο ε?
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:09
Παιδιά, κάτι άσχετο σχετικό!
Κανένα καλο θεματάκι για iPad mini (απλό) έχετε;; Γιατί ότι θέμα έχω βάλει μέχρι τώρα κρασάρει μάλλον το winderboard, και με πάει κατευθείαν σε safe mode.
Και έχω βαρεθεί να βάζω και να βγάζω substrarte κτλ!!
Επίσης μπαρελ ζέπελιν σισιτουγκλς παίζουν σε εσάς;; Σε μένα και αυτά κρασάρουν. :/
iPad mini > iOS 7.0.4
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:11
Παιδιά, κάτι άσχετο σχετικό!
Κανένα καλο θεματάκι για iPad mini (απλό) έχετε;; Γιατί ότι θέμα έχω βάλει μέχρι τώρα κρασάρει μάλλον το winderboard, και με πάει κατευθείαν σε safe mode.
Και έχω βαρεθεί να βάζω και να βγάζω substrarte κτλ!!
Επίσης μπαρελ ζέπελιν σισιτουγκλς παίζουν σε εσάς;; Σε μένα και αυτά κρασάρουν. :/
iPad mini > iOS 7.0.4
+1
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:15
Δεν έχει σχέση το theme ότι είναι beta με τα respring ..Το winterboard μάλλον φταίει.τρώει σκαλώματα.
μαλιστα, δεν στωσαν ακομη τα πραγματα, κατι αλλο φιλε, εκεινο το παληκαρι πως το εβαλες στο iwidget? μπορω να το βαλω και εγω? ειναι ευκολο?
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:24
μαλιστα, δεν στωσαν ακομη τα πραγματα, κατι αλλο φιλε, εκεινο το παληκαρι πως το εβαλες στο iwidget? μπορω να το βαλω και εγω? ειναι ευκολο?
ΧΑχαχα παληκάρι..
Αν πας στο iwidget έχει μια φωτογραφία Photo.png
βάλε μια δική σου μετονομασμένη σε .png κι ας είναι και .jpg ,respring και είσαι οκ.
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:34
ΧΑχαχα παληκάρι..
Αν πας στο iwidget έχει μια φωτογραφία Photo.png
βάλε μια δική σου μετονομασμένη σε .png κι ας είναι και .jpg ,respring και είσαι οκ.
περασα μια δικια μου και το μονο που καταφερα ειναι να βγαλει ασπρο φοντο, μηπως πρεπει να την αλλαξω μεγεθος?
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:40
έχεις βάλει το πρώτο γράμμα Photo.png με κεφαλαίο; Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι.
Απ ότι λέει κάνει auto-scale δε χρειάζεται να την μικρύνεις εσύ.
την ανοιξα τελικα με ζωγραφικη και την μετανομασα σε png, αυτο ηταν, ευχαριστω παρα πολυ φιλε!!! (χρωστω like μου τελειωσαν για σημερα )
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες