ναι ακολουθεις ακριβως το ιδιο...τωρα θα το βρεις στο cydia σαν αγορασμενο μολις συνδεσεις το account σου με το 5αρι και βαλεις και το ρεπο.
ευχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 06/02/2014 - 03:45
ναι ακολουθεις ακριβως το ιδιο...τωρα θα το βρεις στο cydia σαν αγορασμενο μολις συνδεσεις το account σου με το 5αρι και βαλεις και το ρεπο.
ευχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 06/02/2014 - 11:11
Original For iOS 7
@CaLi@
Δημοσίευση 06/02/2014 - 17:24
Νίκο καλησπέρα,πως έχεις βάλει αυτό το dock αλλά και την αντανάκλαση?
Εχω πάρει και εγώ το elite αλλά όποιο dock και αν έχω ενεργοποιήσει από το winderboard δεν μου το εμφανίζει.
Για την αντανάκλαση θυμάμαι παλιά έβαζα κάπου μέσα στο θέμα το mask theme ή κάπως έτσι ισχύει ακόμα?
Επίσης κάποια εικονίδια που δεν τα αλλάζει από μόνο του το θέμα μπορούμε να τα βρούμε από κάπου όπως ας πούμε με το jaku ή περιμένουμε κάποιο update στο θέμα?
Ακόμα θέλω να ρωτήσω και για την διάταξη που έχεις κάνει στα εικονίδια αν την έχεις κάνει με το iconoclasm ή δεν υπάρχει πια αυτό για το iOS7.
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: jzago, 06/02/2014 - 17:32
Δημοσίευση 06/02/2014 - 17:40
Tην αντανάκλαση με ClassicDock απο Cydia. Με τα τελευταία Update θα πέπει να κάνεις όμως χειροκίνητα τις αλλαγές.
Απο εδώ e7.theme/bundles/com.apple.springboard/SBDockReflectionHeight και στα 2, καν'τα μετονομασία και Respring μετά.
Για τα εικονίδια μπορείς να δεις εδώ. Διάταξη με Springtomize.
Δημοσίευση 06/02/2014 - 17:54
Νίκο τα αρχεία δεν τα διαγράφουμε ;Tην αντανάκλαση με ClassicDock απο Cydia. Με τα τελευταία Update θα πέπει να κάνεις όμως χειροκίνητα τις αλλαγές.
Απο εδώ e7.theme/bundles/com.apple.springboard/SBDockReflectionHeight και στα 2, καν'τα μετονομασία και Respring μετά.
Δημοσίευση 06/02/2014 - 18:06
Δημοσίευση 06/02/2014 - 19:29
Δημοσίευση 06/02/2014 - 19:29
Tην αντανάκλαση με ClassicDock απο Cydia. Με τα τελευταία Update θα πέπει να κάνεις όμως χειροκίνητα τις αλλαγές.
Νίκο ευχαριστώ πολύ.Ένα μόνο δεν έχω καταλάβει τι εννοείς.
Βρίσκω στη διαδρομή που έχεις δώσει το SBDockReflectionHeight και μετά τι το κάνω?Το διαγράφω ή το μετονομάζω? και αν το μετονομάζω τότε τι ονομασία του δίνω?
Δημοσίευση 06/02/2014 - 19:54
Mε τα 2 τελευταία Update του, χάνεται η διαφάνεια.
Κάνε απλά μετονομασία.. Βάλε π.χ. SBDockReflectionHeight-2. Ό,τι θες εσύ.
Μάλλον πάλι κάτι δεν κατάλαβα μετονόμασα το SBDockReflectionHeight σε SBDockReflectionHeight-2 μετά πηγα και επέλεξα από το winderboard to dock που θέλω έκανα φυσικά respring αλλά πάλι δεν εμφανίζεται το dock.Το έκανα με διάφορα dock αλλά τίποτα κανένα δεν κατάφερα να δουλέψει.
Δημοσίευση 06/02/2014 - 20:14
Κάνοντας μετονομασία στο παραπάνω, απλά επαναφέρεις τη διαφάνεια του ClassicDock.
Tweak απο Cydia.
για μισό γιατί μάλλον για άλλο πράγμα μιλάμε χαχα.
Όταν λες διαφάνεια εννοείς την αντανάκλαση?
Δημοσίευση 06/02/2014 - 20:14
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ BLACKNUX ΜΟΛΙΣ...!!!!!!!!
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες