iPhone 4/4S: Δείξτε την home screen του iPhone σας!
Δημοσίευση 27/02/2012 - 23:42
Ad
Δημοσίευση 27/02/2012 - 23:46
Ευχαριστω για την απαντηση.. Να σου πω, τσεκαρε και μια το Carbon Ovation (Black) αν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο.. Και πες μου μια γνωμη
νοουπ, ουτε αυτο ανανεωθηκε, εμεινε στο χρονοντουλαπο
Δημοσίευση 27/02/2012 - 23:49
Εχεις πμνοουπ, ουτε αυτο ανανεωθηκε, εμεινε στο χρονοντουλαπο
Δημοσίευση 27/02/2012 - 23:51
Παιδια εχω μια γενικη απορια.Γιατι ο καιρος σε καποια θεματα κ σε lockscreen αν δεν παρει δεδομενα για να γινει ανανεωση δειχνουν παβλες και ερωτηματικα.Συγκεκριμενα τωρα στο Glass-SB υπαρχει κατι να κανουμε ωστε να το βαλουμε manual να ανανεωνει τον καιρο?
ο καιρος στις lockscreens ανανεωνεται μολις πατησεις το homebutton, αν δεν παιρνει δεδομενα απο πουθενα (ουτε wifi, ουτε 3G), πως ν ανανεωθει ??
αυτο που μπορεις να σετταρεις ειναι ο χρονος ανανεωσης του, ανα ποσα δευτερολεπτα δηλ, θα ζηταει δεδομενα
(τα ιδια ισχυουν κ για τα widget, απλα δεν εχουν σχεση με το home button)
Δημοσίευση 28/02/2012 - 00:06
επειδη μου εμεινε η παρατηρηση
ξαναδες το, κ πες μου πως να παει κ αλλο επανω ??
(δεν το εχω μετακινησει, ουτε πανω ουτε κατω)
Tώρα είναι μια χαρά.. Νομίζω..
[ΑΣΧΕΤΟΣ MODE]Παίζει αναλυτικό info για το setup σου; [/ΑΣΧΕΤΟΣ MODE]
Το θέμα είναι το h1 UI και το Widget το SB Big Weather.
Αν θες κάτι άλλο, ρωτάς.
Δημοσίευση 28/02/2012 - 00:10
επειδη μου εμεινε η παρατηρηση ξαναδες το, κ πες μου πως να παει κ αλλο επανω ?? (δεν το εχω μετακινησει, ουτε πανω ουτε κατω)
Tώρα είναι μια χαρά.. Νομίζω..
δεν το μετακινησα
Δημοσίευση 28/02/2012 - 00:29
Σταλμένο απο το μαύρο μηλόφωνο υπ' αριθμον 4 πάντα μέσω Tapatalk
Δημοσίευση 28/02/2012 - 00:30
μπα! Ξοδευτηκες και τ´αγόρασες;να και το δικο μου homescreen
Δημοσίευση 28/02/2012 - 00:31
Δημοσίευση 28/02/2012 - 00:59
Αυτα που γραφεις ειναι γνωστα κ ασχετα με αυτο που λεω. Εγω λεω οτι οταν κανει την ανανεωση κ μετα κλεισω τα δεδομενα να παραμεινει στην τελευταια ανανεωση οπως π.χ στο pages. Το πιασες;ο καιρος στις lockscreens ανανεωνεται μολις πατησεις το homebutton, αν δεν παιρνει δεδομενα απο πουθενα (ουτε wifi, ουτε 3G), πως ν ανανεωθει ??
αυτο που μπορεις να σετταρεις ειναι ο χρονος ανανεωσης του, ανα ποσα δευτερολεπτα δηλ, θα ζηταει δεδομενα
(τα ιδια ισχυουν κ για τα widget, απλα δεν εχουν σχεση με το home button)
Δημοσίευση 28/02/2012 - 01:11
Αυτα που γραφεις ειναι γνωστα κ ασχετα με αυτο που λεω. Εγω λεω οτι οταν κανει την ανανεωση κ μετα κλεισω τα δεδομενα να παραμεινει στην τελευταια ανανεωση οπως π.χ στο pages. Το πιασες;
πολυ συγκεκριμενα απαντησα σ αυτο που ειχες ρωτησει
Παιδια εχω μια γενικη απορια.Γιατι ο καιρος σε καποια θεματα κ σε lockscreen αν δεν παρει δεδομενα για να γινει ανανεωση δειχνουν παβλες και ερωτηματικα.Συγκεκριμενα τωρα στο Glass-SB υπαρχει κατι να κανουμε ωστε να το βαλουμε manual να ανανεωνει τον καιρο?
Δημοσίευση 28/02/2012 - 01:22
Δημοσίευση 28/02/2012 - 02:11
Kαποια μπορουν και κρατανε τα τελευταια δεδομενα μεχρι να γινει respring ενω αλλα το καταφερνουν για λιγο και μετα πετανε παυλες η ερωτηματικα κλπ.
Επειδη λιγο πολυ οι κωδικες για τον καιρο ειναι πανομοιοτυποι,οι βασικοι τουλαχιστον,ο λογος που καποια θεματα εμφανιζουν διαφορετικη συμπεριφορα ειναι η ιδια η δομη του θεματος και η εφαρμογη Winterboard.
Η τελευταια εχει γενικα ενα προβλημα στην αναγνωση των html,ποιοτικη και ποσοτικη.Εχει και αλλα προβληματα βεβαια οπως πχ αν εχεις μεσα σε καποιο θεμα wallpaper>1MB σε μεγεθος δεν μπορεις να κανεις respring καθως και μερικα ακομα.Ολοι περιμενουν αναβαθμιση...θα δουμε.
Το να αλλαξεις τη δομη σε ενα widget ωστε να γινει πιο "φιλικο" στη winterboard απο την αποψη αυτη δηλ να κρατα τα τελευταια δεδομενα μεχρι να γινει respring,φυσικα και γινεται αλλα το να καθεσαι να κανεις αυτη τη δουλεια σε καθε widget ειναι και λιγο..βαρετο.
Αλλη λυση προς το παρον δεν ξερω αν και δεν το εχω ψαξει και ιδιαιτερα σε ξενα φορουμ
ΥΓ πριν κανα διμηνο καποιο παιδι εδω ειχε αναφερει το ιδιο προβλημα για ενα widget....αν και καθησα και συγκρινα κωδικα με αλλο που δεν ειχε τετοιο προβλημα δεν καταφερα να βρω καποια διαφορα που να λυνει το προβλημα.
Τελικα και μονο απο τις προβληματικες αναφορες που υπηρχαν περι winterboard μου ηρθε η ιδεα και μετονομασα το widget.html σε Wallpaper.html....και ως δια μαγειας λυθηκε το προβλημα.Δηλ το Widget.html ηταν πιο ασταθες για τα ματια του Winterboard και δημιουργουσε αυτο το ελαχιστο προβληματακι που κακα τα ψεμματα το 99% δεν του δινει σημασια πια.
Δημοσίευση 28/02/2012 - 08:25
Σε ευχαριστω.Για να λυσουμε λιγο το θεμα της ανανεωσης του καιρου και δη για τα widget της homescreen.
Kαποια μπορουν και κρατανε τα τελευταια δεδομενα μεχρι να γινει respring ενω αλλα το καταφερνουν για λιγο και μετα πετανε παυλες η ερωτηματικα κλπ.
Επειδη λιγο πολυ οι κωδικες για τον καιρο ειναι πανομοιοτυποι,οι βασικοι τουλαχιστον,ο λογος που καποια θεματα εμφανιζουν διαφορετικη συμπεριφορα ειναι η ιδια η δομη του θεματος και η εφαρμογη Winterboard.
Η τελευταια εχει γενικα ενα προβλημα στην αναγνωση των html,ποιοτικη και ποσοτικη.Εχει και αλλα προβληματα βεβαια οπως πχ αν εχεις μεσα σε καποιο θεμα wallpaper>1MB σε μεγεθος δεν μπορεις να κανεις respring καθως και μερικα ακομα.Ολοι περιμενουν αναβαθμιση...θα δουμε.
Το να αλλαξεις τη δομη σε ενα widget ωστε να γινει πιο "φιλικο" στη winterboard απο την αποψη αυτη δηλ να κρατα τα τελευταια δεδομενα μεχρι να γινει respring,φυσικα και γινεται αλλα το να καθεσαι να κανεις αυτη τη δουλεια σε καθε widget ειναι και λιγο..βαρετο.
Αλλη λυση προς το παρον δεν ξερω αν και δεν το εχω ψαξει και ιδιαιτερα σε ξενα φορουμ
ΥΓ πριν κανα διμηνο καποιο παιδι εδω ειχε αναφερει το ιδιο προβλημα για ενα widget....αν και καθησα και συγκρινα κωδικα με αλλο που δεν ειχε τετοιο προβλημα δεν καταφερα να βρω καποια διαφορα που να λυνει το προβλημα.
Τελικα και μονο απο τις προβληματικες αναφορες που υπηρχαν περι winterboard μου ηρθε η ιδεα και μετονομασα το widget.html σε Wallpaper.html....και ως δια μαγειας λυθηκε το προβλημα.Δηλ το Widget.html ηταν πιο ασταθες για τα ματια του Winterboard και δημιουργουσε αυτο το ελαχιστο προβληματακι που κακα τα ψεμματα το 99% δεν του δινει σημασια πια.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες