Θα ήθελα!θα ήθελες να μοιραστείς το πάνω αριστερά wallpaper μαζί μας;
Layer.png 239,78KB 33 λήψεις
Δημοσίευση 30/01/2012 - 15:46
..
Δημοσίευση 30/01/2012 - 16:49
Λοιπον,τα widget που βαζουμε για τη homescreen ,σε αντιθεση με αυτα που ειναι για lockscreen κρατανε τη τελευταια ενδειξη μεχρι να γινει παλι update των δεδομενων στο προκαθορισμενο χρονο(var updateInterval = 5; //Minutes) η να γινει respring στο κινητο.Οταν γινει update η respring τοτε τη χανουν και εμφανιζουν αυτο που εχει καθοριστει μεσα στο Wallpaper.html δηλ καποιας μορφης ερωτηματικο.Στη lockscreen τη τελευταια ενδειξη την χανουν με το που θα ξεκλειδωσουμε το τηλ.Παιδιά έχω ένα πρόβλημα μα ένα widget που έχω στο springboard. Όταν δεν είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο στη θέση του καιρού μου εμφανίζει ένα ερωτηματικό.
Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Άλλα widget που χρησιμοποίησα πάντα μου έδειχναν την τελευταία εικόνα καιρού που είχαν όταν ήμουν συνδεδεμένος.
Ξέρει κανείς πώς το διορθώνω?
Δημοσίευση 30/01/2012 - 17:03
Τελευταία επεξεργασία από: akhs1, 30/01/2012 - 17:04
Δημοσίευση 30/01/2012 - 18:20
Εγώ έχω δύο widget. Και στα δύο το var updateinterval είναι στο 1 (λεπτό φαντάζομαι)Λοιπον,τα widget που βαζουμε για τη homescreen ,σε αντιθεση με αυτα που ειναι για lockscreen κρατανε τη τελευταια ενδειξη μεχρι να γινει παλι update των δεδομενων στο προκαθορισμενο χρονο(var updateInterval = 5; //Minutes) η να γινει respring στο κινητο.Οταν γινει update η respring τοτε τη χανουν και εμφανιζουν αυτο που εχει καθοριστει μεσα στο Wallpaper.html δηλ καποιας μορφης ερωτηματικο.Στη lockscreen τη τελευταια ενδειξη την χανουν με το που θα ξεκλειδωσουμε το τηλ.
Συμπερασμα:Αν στο widget που χρησιμοποιεις αυξησεις το χρονο update πχ απο 5 λεπτα σε 30 η σε 60 η σε οσο θες θα βλεπεις τη τελευταια ενδειξη για τοσο χρονο.
Σε καποια animated widgets οταν κλεινουμε τη παροχη(data,3G.WiFi)μολις κανει update χανεται το εικονιδιο πχ το φεγγαρι αλλα τα κινουμενα συννεφακια εξακολουθουν και τα βλεπουμε οση ωρα και να περασει.
Στο συγκεκριμενο που μου εδωσες μολις κανει update ΔΕΝ κραταει τη τελευταια εικονα οποτε δεν με βοηθησε να δω κατι.
Δημοσίευση 30/01/2012 - 18:31
Δημοσίευση 30/01/2012 - 18:32
Υ.Γ Κωστα το widget του καιρου στη τελευταια σου φωτο ειναι φοβερο!
Δημοσίευση 30/01/2012 - 18:39
Δημοσίευση 30/01/2012 - 18:40
συμφωνοι αλλα σε μενα και παντα με βαση αυτο που μου εδωσες εχει χρονοΕγώ έχω δύο widget. Και στα δύο το var updateinterval είναι στο 1 (λεπτό φαντάζομαι)
Το ένα δείχνει συνεχώς την εικόνα του καιρού, ενώ το άλλο όταν δεν είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο δείχνει ερωτηματικό και θερμοκρασία 32(όπως στην εικόνα που ανέβασε χθες)
Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι περίεργο (για μένα τουλάχιστον).
Κανένα widget στη homescreen δεν μου το ξανάκανε ... και πίστεψε με χρησιμοποίησα πάμπολλα...μόνο αυτό ... και κόλλησα με αυτό.
Στη Lockscreen το ξέρω πως υπάρχει αυτό το πρόβλημα
var updateInterval = 5; //MinutesΜολις περασουν τα 5 λεπτα και ξαναμπω homescreen το εικονιδιο αλλαζει και δεν μου κραταει τη τελευταια ενδειξη.Τι να πω δεν ξερω.Μιλαμε για το Sunny Days παντα.
Δημοσίευση 30/01/2012 - 21:03
Έχω σβήσει το wifi εδώ και 20 λεπτά.συμφωνοι αλλα σε μενα και παντα με βαση αυτο που μου εδωσες εχει χρονο
var updateInterval = 5; //MinutesΜολις περασουν τα 5 λεπτα και ξαναμπω homescreen το εικονιδιο αλλαζει και δεν μου κραταει τη τελευταια ενδειξη.Τι να πω δεν ξερω.Μιλαμε για το Sunny Days παντα.
Δημοσίευση 31/01/2012 - 02:19
Η λυση για το συγκεκριμενο widget και το προβλημα που οντως παρουσιαζει ειναι λιγο κουφη και ελεω Winterboard.Μετονομασε το Widget.html->Wallpaper.htmlΈχω σβήσει το wifi εδώ και 20 λεπτά.
Η εικόνα παραμένει η ίδια όπως ήταν η τελευταία ένδειξη.
Μπορεί να παίζει κάτι άλλο ... ίσως με κανένα άλλο θέμα?
Δημοσίευση 31/01/2012 - 15:13
Δημοσίευση 31/01/2012 - 16:57
Εδώ το δικό μου το μωρό με Suave HD κάργα προσαρμοσμένο για iOS 5!
Δημοσίευση 31/01/2012 - 18:33
Δοκίμασε να σβησεις την εικόνα που έχει μέσα το θέμα σου!φιλε μπορεις να μου πεις πως αλλαξες home screen εικονα?
γιατι εμενα μου την βγαζει μαυρη κ' δεν μ' αρεσει..
0 μέλη, 60 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες