Αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν το έχω να δώ κανει μια δοκιμή δεν χάνεις κάτιΤι να σου πω δεν ξέρω, δεν το έχω βάλει το weather, πάντως έχει επιλογή να βγάλει την ωρα χωρίς να φύγει ο καιρός!!
Και αυτό πέρνει τον καιρό. Μαζί.
iPhone 4/4S: Δείξτε την home screen του iPhone σας!
Δημοσίευση 12/04/2014 - 02:00
Ad
Δημοσίευση 12/04/2014 - 02:02
Έκανα εγώ τώρα..Αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν το έχω να δώ κανει μια δοκιμή δεν χάνεις κάτι
Και έχει εικονίδιο εκτός απο τους βαθμούς το forecast..Καλύτερο απο statusweather?
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 12/04/2014 - 02:05
@CaLi@
Δημοσίευση 12/04/2014 - 02:22
Ναι το τσεκαρε και εγω βλακεία γαμωτο..Έκανα εγώ τώρα..
Και έχει εικονίδιο εκτός απο τους βαθμούς το forecast..
Δημοσίευση 12/04/2014 - 08:29
Για σήμερα ImageUploadedByTapatalk1397227299.417370.jpg
(Off topic: γιατί δεν φτιάχνουμε ενα topic για ls για όλες της συσκευές και να μην είναι μόνο για μονομενα μοντέλα εμείς με τα i4,i4s στο πηγάδι κατουρισαμε )
Υπαρχει
Δημοσίευση 13/04/2014 - 01:34
Οταν βαριέται ο αλλος... ;Ρ
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 13/04/2014 - 02:16
το όνομα για τα badges φιλε μου?ImageUploadedByTapatalk1397345664.388719.jpg
Οταν βαριέται ο αλλος... ;Ρ
Δημοσίευση 13/04/2014 - 02:17
απο cydia Magic Badgesτο όνομα για τα badges φιλε μου?
Δημοσίευση 13/04/2014 - 02:20
ευχαριστω πολυ.απο cydia Magic Badges
Δημοσίευση 13/04/2014 - 02:24
Ναι το ξέρω azaleea αλλά εχει σταματήσει και δεν είναι για το ios 7 να το κάνουμε όπως εδώ όλα σε ενα
Δεν σταματαει κατι απο μονο του...
Εξαλλου, στις LS αυτο που διαφοροποιει τα 4/s απο τα 5/s ειναι ουσιαστικα μονο οι διαστασεις
Ουτε εδω κανονικα ειναι "ολα σε ενα"
Υπαρχει το post your homescreen για iPhone 5, που εννοειται πως εξυπηρετει και τα 5s
οι λογοι που εγιναν τα νεα threads για τα 5αρια αυτα ηταν 2:
- Οτι τα theads ναι μεν ειναι ωραια οταν ειναι μεγαλα, αποκτουν prestige κτλ
- αλλά ειναι δυσχρηστα στην ανευρεση καποιου ποστ (εχουμε να ψαχνουμε 300-400-500 σελιδες...)
- μπερδευονται οι συσκευες, τα iOS και κατα συνεπεια και τα μελη κτλ,
- πχ μπαινει μια LS ειναι για 4, πολλες φορες (ειδικα οταν πρωτοκυκλοφορησαν) ειχαμε μπερδεματα
- ειναι καποιο θεμα SpringBoard (σε πιο παλια αυτο) για non retina, ειχαμε ποσες ερωτησεις (και απογοητευσεις) αν δουλευει στα παρακατω
- αλλα και τωρα πλεον που τα 4/s με το iOS 7 αποκτησαν 5η σειρα εικονιδιων, βγαλε ακρη με τι συσκευη εχεις να κανεις... ακομη περισσοτερο οταν δεν μπαινει περιγραφη στην screenshot (πρεπει λιγο να μαντευουμε τι παιζει)
Κατα την αποψη μου
ειναι πρακτικοτερο να θυμασαι που εχεις να ψαξεις κατι που ειδες αν ηταν για 4 ή για 5, εστω κι αν εχεις να το μετατρεψεις ή να ζητησεις βοηθεια,
σε λιγοτερες μοιρασμενες σελιδες, αλλα λιγο πιο ξεκαθαρες διαστασεις και iOS
Αν σε ενδιαφερει να ενημερωνεσαι, τοτε παρακολουθεις οσα σε ενδιαφερουν
Τα παντα ειναι διαθεσιμα για ολους, δεν αποκλειεται κανεις λογω διαφορας συσκευης
(σιγα μην κατουρησατε στο πηγαδι, με τα 4/s )
Δημοσίευση 13/04/2014 - 02:44
δεν πειράζει Αζαλεα,εμείς με τα 4αρια είμαστε πάντως καιρού ..πάμε παντού!! Αλήθεια σου το λέω ..εκτός απο τις διαστάσεις αν θες την άποψη μου χωρίς να θίγω κάποιον δεν διαφέρουμε σε τιποτα με τα 5αρια... Προσωπικά και αντικειμενικά μιλώντας πάντα.Δεν σταματαει κατι απο μονο του...
Εξαλλου, στις LS αυτο που διαφοροποιει τα 4/s απο τα 5/s ειναι ουσιαστικα μονο οι διαστασεις
Ουτε εδω κανονικα ειναι "ολα σε ενα"
Υπαρχει το post your homescreen για iPhone 5, που εννοειται πως εξυπηρετει και τα 5s
οι λογοι που εγιναν τα νεα threads για τα 5αρια αυτα ηταν 2:
- Οτι τα theads ναι μεν ειναι ωραια οταν ειναι μεγαλα, αποκτουν prestige κτλ
- αλλά ειναι δυσχρηστα στην ανευρεση καποιου ποστ (εχουμε να ψαχνουμε 300-400-500 σελιδες...)
- μπερδευονται οι συσκευες, τα iOS και κατα συνεπεια και τα μελη κτλ,
- πχ μπαινει μια LS ειναι για 4, πολλες φορες (ειδικα οταν πρωτοκυκλοφορησαν) ειχαμε μπερδεματα
- ειναι καποιο θεμα SpringBoard (σε πιο παλια αυτο) για non retina, ειχαμε ποσες ερωτησεις (και απογοητευσεις) αν δουλευει στα παρακατω
- αλλα και τωρα πλεον που τα 4/s με το iOS 7 αποκτησαν 5η σειρα εικονιδιων, βγαλε ακρη με τι συσκευη εχεις να κανεις... ακομη περισσοτερο οταν δεν μπαινει περιγραφη στην screenshot (πρεπει λιγο να μαντευουμε τι παιζει)
Κατα την αποψη μου
ειναι πρακτικοτερο να θυμασαι που εχεις να ψαξεις κατι που ειδες αν ηταν για 4 ή για 5, εστω κι αν εχεις να το μετατρεψεις ή να ζητησεις βοηθεια,
σε λιγοτερες μοιρασμενες σελιδες, αλλα λιγο πιο ξεκαθαρες διαστασεις και iOS
Αν σε ενδιαφερει να ενημερωνεσαι, τοτε παρακολουθεις οσα σε ενδιαφερουν
Τα παντα ειναι διαθεσιμα για ολους, δεν αποκλειεται κανεις λογω διαφορας συσκευης
(σιγα μην κατουρησατε στο πηγαδι, με τα 4/s )
Δημοσίευση 13/04/2014 - 02:48
δεν πειράζει Αζαλεα,εμείς με τα 4αρια είμαστε πάντως καιρού ..πάμε παντού!! Αλήθεια σου το λέω ..εκτός απο τις διαστάσεις αν θες την άποψη μου χωρίς να θίγω κάποιον δεν διαφέρουμε σε τιποτα με τα 5αρια... Προσωπικά και αντικειμενικά μιλώντας πάντα.
Φυσικα και ναι !!! Δεν τιθεται ζητημα !!
Τα thread θα ηταν λιγο πιο ξεκαθαρα (λογω διαστασεων κατα κυριο λογο, αλλα και λογω iOS για οσους εχουν παραμεινει σε προηγουμενο) αν τα διατηρησετε εσεις ενεργα
Βοηθατε και αλλους, μην το ξεχνατε αυτο !!
Δημοσίευση 13/04/2014 - 02:55
σύμφωνο απόλυτα ! ! Άλλωστε για αυτο υπάρχει και το φόρουμ ,για να μας ανοίγει τα ματιά.Φυσικα και ναι !!! Δεν τιθεται ζητημα !!
Τα thread θα ηταν λιγο πιο ξεκαθαρα (λογω διαστασεων κατα κυριο λογο, αλλα και λογω iOS για οσους εχουν παραμεινει σε προηγουμενο) αν τα διατηρησετε εσεις ενεργα
Βοηθατε και αλλους, μην το ξεχνατε αυτο !!
Δημοσίευση 13/04/2014 - 21:47
πιο θέμα και πιο widget ειναι για τον καιρό;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες