iPhone 4/4S: Δείξτε την home screen του iPhone σας!
Δημοσίευση 09/03/2012 - 03:24
Ad
Δημοσίευση 09/03/2012 - 03:47
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/03/2012 - 04:06
Δημοσίευση 09/03/2012 - 08:48
ok azaleea sory για την καθυστεριση εμπλεξα με τη δουλεια ασχημα,ενταξει το προσπαθω οπως λες και αν θελω κατι ρωταω ευχαριστωλοιπον το κοιταξα, ο καιρος υπαρχει ηδη (κ μαλιστα με υπεροχες εικονες) αν δεις το ποστ του Νικου στην προηγουμενη σελιδα, ειναι το κεντρικο εικονιδιο (σ εσενα εχει κρυφτει απο το a εικονιδιο που εχεις βαλει/ δεν ξερω ποια εφαρμογη ειναι)
η στοιχιση στην κορδελα, αν δεν την εχεις πειραξει, ειναι σωστη (αν εχεις καποιο προβλημα μου το λες)
βαλε λοιπον κ το Wallpaper.html (του Cazoobi-κορδελα), στο h1UI σου, κ πρεπει να εισαι ετοιμος (διορθωσε μονο την τοποθεσια σου κ τους βαθμους κελσιου)
Δημοσίευση 09/03/2012 - 09:24
οκ κοιταξε το,εκανα τη βλακεια και ανοιγα το φακελο που εδωσε ο φιλος που τα εχει ολα μεσα (Ribbon CazoobiAB99),και χρησημοποιουσα επιμερους πραγματα,με photoshop πηρα το wallpaper και το παντρεψα με το γυαλινο πλαισιο που εχει την κορδελα και προσπαθουσα να βαλω πανω τα στοιχεια μεμονομενα,καταλαβες?απο το pc επαιρνα ενα ενα και τα ταιριαζα εγω,ενω ειναι ολα ετοιμα,το εβαλα ολοκληρο στο winter,το επελεξα και νατο,σε κουφανα και σενα,που θα παει θα μαθουμε, καλιο αργα...,μονο μενει να ευθυγραμισουμε τα στοιχεια στην κορδελλα γιατι ειναι χαλια ετσι,δεν μου λες οπως ειπε ο φιλος ο romeo πιο πανω θα μπορεσω να το κανω οπως το εχει στην εικονα η θα τα κανω σκ...α?λοιπον το κοιταξα, ο καιρος υπαρχει ηδη (κ μαλιστα με υπεροχες εικονες) αν δεις το ποστ του Νικου στην προηγουμενη σελιδα, ειναι το κεντρικο εικονιδιο (σ εσενα εχει κρυφτει απο το a εικονιδιο που εχεις βαλει/ δεν ξερω ποια εφαρμογη ειναι)
η στοιχιση στην κορδελα, αν δεν την εχεις πειραξει, ειναι σωστη (αν εχεις καποιο προβλημα μου το λες)
βαλε λοιπον κ το Wallpaper.html (του Cazoobi-κορδελα), στο h1UI σου, κ πρεπει να εισαι ετοιμος (διορθωσε μονο την τοποθεσια σου κ τους βαθμους κελσιου)
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 09/03/2012 - 10:45
Παιδια καλημερα αν μπορει καποιος να βοηθησει,1.πως αλλαζουμε τη θεση του καιρου,2.πως αλλαζουμε τα γραμματα και τη στοιχιση τους πανω στην κορδελα,μεσα στο wallpαper html,καταφερα και αλλαξα το χρωμα της ωρας,επισης ανω και κατω τελεια στην ωρα πως βαζουμε,αν θελετε συγκεκριμενες κινησεις γιατι ψαχνω αλλα δεν τα καταφερνωοκ κοιταξε το,εκανα τη βλακεια και ανοιγα το φακελο που εδωσε ο φιλος που τα εχει ολα μεσα (Ribbon CazoobiAB99),και χρησημοποιουσα επιμερους πραγματα,με photoshop πηρα το wallpaper και το παντρεψα με το γυαλινο πλαισιο που εχει την κορδελα και προσπαθουσα να βαλω πανω τα στοιχεια μεμονομενα,καταλαβες?απο το pc επαιρνα ενα ενα και τα ταιριαζα εγω,ενω ειναι ολα ετοιμα,το εβαλα ολοκληρο στο winter,το επελεξα και νατο,σε κουφανα και σενα,που θα παει θα μαθουμε, καλιο αργα...,μονο μενει να ευθυγραμισουμε τα στοιχεια στην κορδελλα γιατι ειναι χαλια ετσι,δεν μου λες οπως ειπε ο φιλος ο romeo πιο πανω θα μπορεσω να το κανω οπως το εχει στην εικονα η θα τα κανω σκ...α?
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 09/03/2012 - 11:15
Δημοσίευση 09/03/2012 - 11:34
2<!--Compose the string for display-->
και σβησε της εντολες
:var currentTimeString = currentHours_name_array[currentHours];
:var currentTimeString1 = currentMinutes_name_array[currentMinutes]; και βαλε την εντολη
var currentTimeString = currentHours + ":" + currentMinutes;
Δημοσίευση 09/03/2012 - 11:52
Δημοσίευση 09/03/2012 - 12:06
Δημοσίευση 09/03/2012 - 12:13
Δημοσίευση 09/03/2012 - 12:18
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες