Η Apple απαιτεί καινοτόμα και αξεπέραστη εμπειρία για ένα πιθανό φθηνό iPhone
Δημοσίευση 05/08/2011 - 15:49
Συγκεκριμένα, η Apple συνεχίζει να πιστεύει ότι η Κίνα αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία με μια εν δυνάμει τεράστια ανάπτυξη για την εταιρεία. Ήδη η Apple έχει τζίρο από την περιοχή στα $9 δις και είναι μόνο η αρχή.
Η συνομιλία περιστράφηκε και γύρω από το φημολογούμενο «φθηνό iPhone» που θα έδινε τρομερή ώθηση στην Apple σε πολλές χώρες και ειδικά στην Κίνα. Τα στελέχη της Apple ανέφεραν ότι μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να είναι «καινοτόμα και να προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία στην κατηγορία της». Δεν επιβεβαίωσαν, όμως, την κυκλοφορία μιας τέτοιας συσκευής αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο είναι στα προσεχή σχέδια της Apple.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 05/08/2011 - 19:02
Δημοσίευση 05/08/2011 - 19:06
Δημοσίευση 05/08/2011 - 19:49
κατα τν γνωμη μ δυσκολο αυτο γτ τι θα δινει η apple σε αυτο το μοντελο π δν θα εχει το κανονικο μοντελο?εαν το περνουν για να κανουν μουρη ουι εχω iphone ναι επειδη θα ειναι φτηνο αλλα για σκεψου να δοσουν 300 ευρω λεγοντας κ να μν εχει βλου τουθ η να μν μπορει να βαλει απλα μεσα ενα τραγουδει να χτυπαει να πρεπει να κανουν ολοκληρη διαδικασια?εμεις ξερουμε γτ τα εχουμε κ τι κ πως αλλα τι να πω?εγω ξερω μερικους παντως π για iphone δν κανουν κ δν θελουν γτ δν το εχουν με τν τεχνολογια.τι να πω δν ξερω.Πάντως αν γίνει, τότε απλά οι άλλες εταιρείες θα πρέπει να κλείσουν!
Δημοσίευση 05/08/2011 - 21:07
Τι ακριβώς εννοείς φιλέ/η με τα μονγκος;Ας βγάλουν σύντομα το 5αρι και ας βγάλουν κ ένα μικρό μοντέλο και για τα μόνγκος
Δημοσίευση 05/08/2011 - 21:09
Ορίστε!!!!κατα τν γνωμη μ δυσκολο αυτο γτ τι θα δινει η apple σε αυτο το μοντελο π δν θα εχει το κανονικο μοντελο?εαν το περνουν για να κανουν μουρη ουι εχω iphone ναι επειδη θα ειναι φτηνο αλλα για σκεψου να δοσουν 300 ευρω λεγοντας κ να μν εχει βλου τουθ η να μν μπορει να βαλει απλα μεσα ενα τραγουδει να χτυπαει να πρεπει να κανουν ολοκληρη διαδικασια?εμεις ξερουμε γτ τα εχουμε κ τι κ πως αλλα τι να πω?εγω ξερω μερικους παντως π για iphone δν κανουν κ δν θελουν γτ δν το εχουν με τν τεχνολογια.τι να πω δν ξερω.
Δημοσίευση 05/08/2011 - 21:29
Δημοσίευση 05/08/2011 - 21:54
Το λέω γιατί ο τίτλος λέει καινοτομία και αξεπέραστη τεχνολογία... Ε όλο και κάτι θα έχει.κατα τν γνωμη μ δυσκολο αυτο γτ τι θα δινει η apple σε αυτο το μοντελο π δν θα εχει το κανονικο μοντελο?εαν το περνουν για να κανουν μουρη ουι εχω iphone ναι επειδη θα ειναι φτηνο αλλα για σκεψου να δοσουν 300 ευρω λεγοντας κ να μν εχει βλου τουθ η να μν μπορει να βαλει απλα μεσα ενα τραγουδει να χτυπαει να πρεπει να κανουν ολοκληρη διαδικασια?εμεις ξερουμε γτ τα εχουμε κ τι κ πως αλλα τι να πω?εγω ξερω μερικους παντως π για iphone δν κανουν κ δν θελουν γτ δν το εχουν με τν τεχνολογια.τι να πω δν ξερω.
Δημοσίευση 05/08/2011 - 22:05
Το λέω γιατί ο τίτλος λέει καινοτομία και αξεπέραστη τεχνολογία... Ε όλο και κάτι θα έχει.
θα εχει ραδιοφωνο
Δημοσίευση 06/08/2011 - 11:00
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες