Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

πως να φυγω απο pwned dfu?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/08/2011 - 21:40

εδω θα ειμαστε... ενημερωσε μας...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   GiannisD21

GiannisD21

iPH Enthousiast

• 363 μηνύματα
  • GameCenter:GiannisD21

Δημοσίευση 11/08/2011 - 23:11

λοιπον.. τωρα εχω error 1618.

#18   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 11/08/2011 - 23:48

To ireb δεν έκανε τίποτα επιλήψιμο . Απλά έτρεξε το limerain ή greenpoison για να βάλει το κινητό σε pwned dfu mode . Εχει βγάλει κατα καιρούς ο Hi8snow κάποια βιαστικά tools αλλα γενικά τα tools του είναι αρκετά καλά . Απλα οταν βγάζει κάτι πρέπει να περιμένεις να σκάσουν όλα τα bugs και αφού το διορθώσει μετά να το χρησιμοποιήσεις . Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το snowbreeze και το ireb πάρα πολλές φορές και κανένα πρόβλημα . Συνήθως τα προβλήματα ξεκινούν απο λάθος επιλογή ή συνδυασμό κάποιων tool .

Φαντάζομαι οτι το πρόβλημα σου δημιουργήθηκε ,προσπαθώντας να κάνεις downgrade . Χρησιμοποίησες κάποιο custom ipsw ή προσπαθούσες να κάνεις downgrade σε official ipsw ;

Μάλλον έχει μπερδευτεί ο bootloader του κινητού σου . Κατέβασε απο το site του tinyumbrella το fixrecovery και τρέχτο μήπως και ξεκολλήσεις . Αν δεν δεις φως εγώ θα δοκίμαζα να τρέξω redsnow ή και ακόμα πιο ριζοσπαστικά το greenpoison να δώ αν θα ξεκολλούσε απο τη μαύρη οθόνη ,'ωστε να κάνω μετά restore . Επίσης μπορέις ν τρέξεις ξανα το ireb και να διαλέξεις ξανά στη δευτερη καρτέλα auto boot recovery loop fix .

Αν δοκιμάσεις τα πάντα και συνεχίσουν τα 1618 error και η μαύρη οθόνη ,υπάρχει λύση για να κάνεις reset τον bootloader και αυτή είναι η εξής μία και δοκιμασμένη πολλάκις .Θα πρέπει να ανοιχτεί το iphone και να το διαλύσεις μέχρι να φτάσεις στην πλακέτα και να την αποσυνδέσεις απο την μπαταρία για λίγη ώρα .Μετα το ξανασυνδέεις και κάνεις restore κανονικά .

#19   GiannisD21

GiannisD21

iPH Enthousiast

• 363 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2011 - 08:20

To ireb δεν έκανε τίποτα επιλήψιμο . Απλά έτρεξε το limerain ή greenpoison για να βάλει το κινητό σε pwned dfu mode . Εχει βγάλει κατα καιρούς ο Hi8snow κάποια βιαστικά tools αλλα γενικά τα tools του είναι αρκετά καλά . Απλα οταν βγάζει κάτι πρέπει να περιμένεις να σκάσουν όλα τα bugs και αφού το διορθώσει μετά να το χρησιμοποιήσεις . Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το snowbreeze και το ireb πάρα πολλές φορές και κανένα πρόβλημα . Συνήθως τα προβλήματα ξεκινούν απο λάθος επιλογή ή συνδυασμό κάποιων tool .

Φαντάζομαι οτι το πρόβλημα σου δημιουργήθηκε ,προσπαθώντας να κάνεις downgrade . Χρησιμοποίησες κάποιο custom ipsw ή προσπαθούσες να κάνεις downgrade σε official ipsw ;

Μάλλον έχει μπερδευτεί ο bootloader του κινητού σου . Κατέβασε απο το site του tinyumbrella το fixrecovery και τρέχτο μήπως και ξεκολλήσεις . Αν δεν δεις φως εγώ θα δοκίμαζα να τρέξω redsnow ή και ακόμα πιο ριζοσπαστικά το greenpoison να δώ αν θα ξεκολλούσε απο τη μαύρη οθόνη ,'ωστε να κάνω μετά restore . Επίσης μπορέις ν τρέξεις ξανα το ireb και να διαλέξεις ξανά στη δευτερη καρτέλα auto boot recovery loop fix .

Αν δοκιμάσεις τα πάντα και συνεχίσουν τα 1618 error και η μαύρη οθόνη ,υπάρχει λύση για να κάνεις reset τον bootloader και αυτή είναι η εξής μία και δοκιμασμένη πολλάκις .Θα πρέπει να ανοιχτεί το iphone και να το διαλύσεις μέχρι να φτάσεις στην πλακέτα και να την αποσυνδέσεις απο την μπαταρία για λίγη ώρα .Μετα το ξανασυνδέεις και κάνεις restore κανονικά .

Εξηγησε μου λιγο για custom και official firmwares γιατι ειμαι σχετικα καινουριος σε αυτα..

Με τo ireb και τη δευτερη καρτελα δεν γινεται απολυτως τιποτα, με το fixrecovery ασπριζει η οθονη και βγαζει συνηθως κατι με το greenp0ison(οπως ειναι στην αρχη του jailbreak) και απλα επαρχεται ξανα στη μαυρη οθονη, με greenp0ison rc6.1 κολλαει λιγο στη διαδικασια λεγοντας "Failed to get AppleS5L8920XARM7M" και τελος με redsn0w δεν αναγνωριζει το 4.3.5 firmware και χθες προσπαθησα το 4.3.4, το οποιο μολις τελειωσε απλα ξαναμαυρισε η οθονη και με την επιλογη tethered boot εδειχνε τον ανανα και μετα ξανα-μαυριλα! Εν το μεταξυ εκανα το restore σημερα και δουλεψε! Μου εμφανιζει πως δεν εχει μπαταρια και χρειαζεται φορτιση..

Ευχαριστω πολυ που ασχολιθηκες με το προβλημα μου ελπιζω τωρα να λυθηκε επιτελους.

#20   GiannisD21

GiannisD21

iPH Enthousiast

• 363 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2011 - 08:30

παιδια δουλεψε!!! τι jailbreak προτινετε? δυστηχως μονο tethered μπορω με αυτην την εκδοση και χωρις τα shshs.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες