Apple event στις 7 Σεπτεμβρίου (;)
Δημοσίευση 12/08/2011 - 11:08
Στο event αυτό παραδοσιακά παρουσιάζεται η νέα σειρά των iPod μοντέλων. Φέτος, ωστόσο, δεδομένης της απουσίας νέου iPhone τα πράγματα δεν είναι γνωστό πως θα εξελιχθούν. Δημοσίευμα της WSJ ανέφερε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5 θα ήταν στα τέλη Οκτώβρη κάτι που θα επέτρεπε στην Apple και δεύτερο event μέσα στο Σεπτέμβρη ή στις αρχές Οκτώβρη για την αποκλειστική παρουσίαση του επόμενου iPhone.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 12/08/2011 - 12:32
Δημοσίευση 12/08/2011 - 12:33
Δημοσίευση 12/08/2011 - 12:37
Δημοσίευση 12/08/2011 - 12:48
Δημοσίευση 12/08/2011 - 14:25
Δημοσίευση 12/08/2011 - 15:27
Κανουν διακοπες τωρα ρε συ!!!! μην εισαι βιαστικος.Μας τα χει πρηξει η Apple. Ας ανακοινωσει μια ημερομηνια να τελειωνουμε ...
Τελευταία επεξεργασία από: spartan29gr, 12/08/2011 - 15:27
Δημοσίευση 12/08/2011 - 17:07
Όλη αυτη η τακτική τουλάχιστον εμένα με κάνει να αισθάνομαι κάπως.
Νομίζω ότι ασχολούμαστε περισσότερο απ ότι πρέπει για κάτι όχι και τόσο σημαντικο.
Δημοσίευση 12/08/2011 - 22:06
ναι δυστυχως.Το εστειλα εγω παντως στο iphone hellas.τωρα δεν ξερω αν περιμενανε απο μενα.Παντως νευριασα γιατι δεν ειναι δυνατον να μας λενε οτι μαλλον ειναι τοτε και λιγες ωρες μετα ξερετε ακυρο τελικαΗ Apple δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το iPhone επόμενης γενιάς στις 7 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5mac
Δημοσίευση 12/08/2011 - 22:10
Ας εβγαζε η htc κανενα android της προκοπης και θα σου λεγα εγω αν επαιρνα παλι μηλαρακι!
Δημοσίευση 12/08/2011 - 22:11
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 12/08/2011 - 23:53
Δημοσίευση 12/08/2011 - 23:59
Δημοσίευση 13/08/2011 - 01:10
Τα περισσότερα τα λέμε για να πείσουμε τον εαυτό μαςπαιδες η apple μας εχει στην καψουρα επιτιδες!!μας δινει το hardware με το σταγονωμετρο!!διαβαζω καποιους που λενε για το 4ari σιγουρα μια πολλη καλη συσκευη ΑΛΛΑ μην κοροιδευομαστε ο διπηρινοσ cpu kai h μεγαλητερη οθονη ειναι βασικα πραματα...γιαυτο καλο θα ηταν να μην λεμε "σιγα μην το παρω"!!δεν ειναι ετσι και το ξερουμε ολοι μας!!
Ας ξυπνούσαν οι Κορεάτες και οι ταιβανεζοι της HTC να ανεβάσουν λίγο την ποιότητα των συσκευών τους.
Χρησιμοποιω και android συσκευη παράλληλα και γνωρίζω καλα που υστερούν και που υπερτερούν.
Το βασικό τους μειονέκτημα είναι ότι υστερούν σε πρεστιζ. Το iPhone είναι μοναδικό, είναι branded και κατασκευάζεται απο μια εταιρεία που είναι κορυφή στο να κάνει τα προϊόντα της να ξεχωρίζουν χωρίς απαραίτητα να είναι καλύτερα με αλλα της ίδιας κατηγορίας.
Έπειτα είναι το οικοσύστημα που έχει δημιουργήσει και τελειοποιει τώρα με το iCloud.
Και τέλος το AppStore που είναι κορυφαίο σε εφαρμογές αλλα κυρίως σε παιχνίδια.
Όπως ειπα και προηγουμένως, εμένα μ ενοχλεί η τακτικη της εταιρείας που έχοντας σίγουρο το ότι θα τρέξουμε όλοι, οπότε, όταν και όπως κι αν είναι το νέο iPhone, μας αγνοεί και απαξιει να ενημερώσει για το ποτε περίπου σκέπτεται να θέσει σε κυκλοφορία τη νέα συσκευη της.
Και δεν είναι για λόγους ανταγωνιστικούς αφου οι ενδιαφερόμενοι το γνωρίζουν καλύτερα. Η Samsung κατασκευάζει αρκετά εξαρτήματα, το ίδιο και η LG. Το κύκλωμα είναι μικρο μεταξύ κατασκευαστών, προμηθευτών κλπ.
Ούτε το κάνουν για να μην περιορίσουν τις πωλήσεις του i4. Ολοι γνωρίζουν ότι σε 1-2 αντε 3 μήνες θα βγει νέο iPhone.
Δεν απαιτούμε να κάνουν κανονική παρουσίαση. Θα ήταν αρκετό να ανακοινώσουν απλα τον μήνα που σκοπεύουν να αρχίσουν οι πωλήσεις του, όπως κάνουν όλες οι άλλες εταιρείες.
Όταν όμως τα blogs αντι να εκφράζουν αυτα τα παράπονα δημοσιεύουν γκάλοπ περιορισμένης εγκυρότητας τα οποία λένε ότι το 94% των κατόχων iPhone δεν σκέπτονται να αλλάξουν εταιρεία, φυσικό είναι να μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες