Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Electronic King

• Please log in to reply
257 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:45

Χαχαχαχα ξέρεις και το Egham..Ναι αυτήν έχω..και νομίζω έχω διεύθυνση περίμενε.

Νύχτα μέρα, με αυτόν ασχολούμαι πλέον :P από εδώ και πέρα, θα εξουσιοδοτείται εμένα όταν θέλετε να παραγγείλετε κάτι από αυτόν!! :P θα τον στρώσω που θα πάει. Θα ακούει παραγγελία από Ελλάδα και θα πηγαινοέρχονται τα καράβια κάθε μέρα!

Σε ευχαριστώ. Τέλος καλό, όλα καλά ευτυχώς. Άντε με το καλό να το πάρεις και να στήσεις όπως θέλεις.

Βασικά jimmiko όλα είναι εδώ και το περιμένουν, τι τσάντες του πήρε, τι αντάπτορες τι καλώδια, blu ray drive προγράμματα έχω αγοράσει για να του βάλω!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:45

Πάντως πρέπει να "χάλασε" το τελευταίο έτος. Πριν πραγματικά ήταν κύριος και χωρίς πολλά πολλά.

Τον πλήρωνες και σε 4-5 εργάσιμες το μηχάνημα ήταν σπίτι σου.
Once You Go Mac You Never Go Back

#153   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:46

@John διεύθυνση σε μια "απόδειξη" που μου έστειλε

Electronic King Inc.
Unit 1
271 Merton Rd
London
SW18 5JS
United Kingdom

αλλά πρέπει να είναι μούφα δεν ξέρω

Πάντως πρέπει να "χάλασε" το τελευταίο έτος. Πριν πραγματικά ήταν κύριος και χωρίς πολλά πολλά.

Τον πλήρωνες και σε 4-5 εργάσιμες το μηχάνημα ήταν σπίτι σου.

Ισχύει αυτό..Όπως και να χει μακριά.Για κανά ipad max καλά είναι αλλά τόσα λεφτά με τίποτα.

Αναρτημένη εικόνα

#154   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:49

Νύχτα μέρα, με αυτόν ασχολούμαι πλέον :P από εδώ και πέρα, θα εξουσιοδοτείται εμένα όταν θέλετε να παραγγείλετε κάτι από αυτόν!! :P θα τον στρώσω που θα πάει. Θα ακούει παραγγελία από Ελλάδα και θα πηγαινοέρχονται τα καράβια κάθε μέρα!

Βασικά jimmiko όλα είναι εδώ και το περιμένουν, τι τσάντες του πήρε, τι αντάπτορες τι καλώδια, blu ray drive προγράμματα έχω αγοράσει για να του βάλω!!!

Μου θυμίζεις εμένα μικρό που είχα παραγγείλει ένα μηχανάκι στα 15 και δεν το είχα παραλάβει και είχα πάρει άλλη εξάτμιση και την είχα στο σπίτι χα χα χα.
Once You Go Mac You Never Go Back

#155   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:51

Πάντως δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω, ένα πραγματικό επιχείρημα για να σφίξει το κ...αράκι θα ήταν να αναφερθεί ότι οι εξελίξεις έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού ειδικού φόρουμ και εν δυνάμει μελλοντικοί αγοραστές μπαίνουν σε σκέψείς. Και μια κόπια αυτών των συζητήσεων που με οποιαδήποτε google translate ακόμη και σουαχίλι να διαβάζει , θα πειστεί ότι δεν τον παίρνει να υπεκφεύγει. Τέλος μια ερώτηση τα ret. MBP ήταν και των 2 που παραγγείλατε από κει (MarkKnopfer & johnmast) ήταν κάποιο BTO? (με 16 Gb RAM πχ?)

#156   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:53

Εμένα ήταν το basic model,αν του ζητήσεις ΒΤΟ παίζει να στο φέρει αλλά θα σε δουλεύει κανά μήνα οπότε δεν θα στο πρότεινα πραγματικά.

Αναρτημένη εικόνα

#157   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 17:03

AIG ναι εμένα είναι BTO. Για τέτοιες παραγγελίες επικοινωνείς μαζί του και τα στέλνει με paypal Invoice. // Του έχω πει απ την αρχή ότι άλλοι με σύστησαν σε αυτόν και τώρα τον κράζουμε όλοι ότι και καλά έχει χάσει παραγγελίες. Δε νιώθει όμως. 0 πόνος.

Jimmako εγώ την ίδια μέρα τα παρήγγειλα όλα, κάποια από τα πράγματα τα έφερα με απλό ταχυδρομείο από Αμερική και ήρθαν comple να σου όμως που μου το τσάλεψαν από τη Fedex.Ξέρεις πόσα χρόνια μάζευα χρήματα για mac να το έχω τώρα στη σχολή; Άσε!. Αυτό που λες ότι χάλασε τον τελευταίο χρόνο παίζει να έχεις απόλυτο δικιο, αν διαβάσεις όλο το topic από χθες, βρήκα κάποια έγγραφα που λένε ότι του έχουν δεσμεύσει λογαριασμούς με πολλές χιλιάδες δολάρια μέσα. Θα έχει μειώσει τις εξαγωγές, απ ότι συμπερένω πλέον μία φορά τη βδομάδα ξεφορτώνει Ευρώπη.

MarkKnopfler Μήπως αυτή είναι διεύθυνση αποστολής δηλαδή τα πήρε από την αποθήκη και τα πήγε στη διεύθυνση που λες για να τα στείλει, γιατί κι εμένα αν δεις από το tracking number μου από αυτή τη διεύθυνση τα παίρνει η fedex.Θα το ερευνήσω :P

#158   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 17:06

Παίζει να είναι αυτό που λες τι να σου πω...Δεν ξέρω....
Θα έρθει μην αγχώνεσαι, απλά μην τον ντραπείς γιατί είναι καθίκι πραγματικά. Παίζονται τόσα λεφτά και απαντάει κονσέρβα.

Αναρτημένη εικόνα

#159   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 17:44

Πάντως ρε φίλε johnmast μήπως η ταλαιπωρία σου έγκειται στο γεγονός ότι έιναι BTO το μοντέλο που παράγγειλες? Και εκεί χαλάει το όλο πράγμα? Γιατί και να είναι BTO και να το στείλει μέσω UK και είναι λίγο παγαποντάκος σαν πολλά μαζεύονται. Ελπίζω φίλε να βρεις άκρη γιατί και εγώ σκεφτόμουν για κατι τέτοιο και πραγματικά μετά από ολα αυτά που διαβάζω τέτοιο άγχος δεν αξίζει ακόμη κι αν γλιτώνεις 400-500 ευρώ. Οπότε αγορές από Electronic King μόνο μοντέλο που διαφημίζει στο ebay ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο , αλλιώς θα κυκλοφορείς (αν τα καταφέρεις ) με τελευταίο μοντέλο Apple αλλά και περουκίνι....

#160   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 17:44

Κι εμένα έκανε περίπου τα ίδια με μοντέλο που διαφήμιζε στο ebay φίλε...Πάντα τα κάνει μάλλον.

Αναρτημένη εικόνα

#161   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 17:47

Ναι αλλά θα έχει να κάνει και με ebay. Και κει τα πράγματα δεν είναι απλά . Εγώ προσωπικά το ebay το εμπιστεύομαι. Έχεις τρόπους να αμυνθείς ακόμη και για πράγματα που κοστίζουν ένα δολάριο

#162   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 17:49

Έχεις ναι αλλά εσύ τι θα περάσεις μέχρι να βγάλεις άκρη.Εμένα μια εβδομάδα το έστελνε κάθε μέρα εκτός του ότι άργησε να το "στείλει" απ όταν πήρα τα φράγκα..

Δεν έχει στοκ κι ας λέει ότι θέλει στο eBay και τα φέρνει μετά..Εσύ πληρώνεις και σα μακάκας περιμένεις.

Αναρτημένη εικόνα

#163   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 17:56

Πάντως ρε φίλε johnmast μήπως η ταλαιπωρία σου έγκειται στο γεγονός ότι έιναι BTO το μοντέλο που παράγγειλες? Και εκεί χαλάει το όλο πράγμα? Γιατί και να είναι BTO και να το στείλει μέσω UK και είναι λίγο παγαποντάκος σαν πολλά μαζεύονται. Ελπίζω φίλε να βρεις άκρη γιατί και εγώ σκεφτόμουν για κατι τέτοιο και πραγματικά μετά από ολα αυτά που διαβάζω τέτοιο άγχος δεν αξίζει ακόμη κι αν γλιτώνεις 400-500 ευρώ. Οπότε αγορές από Electronic King μόνο μοντέλο που διαφημίζει στο ebay ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο , αλλιώς θα κυκλοφορείς (αν τα καταφέρεις ) με τελευταίο μοντέλο Apple αλλά και περουκίνι....

Όταν ήταν να παραγγείλω με είχε διαβεβαιώσει ότι το έχει έτοιμο από Αγγλία να το στείλει, αλλά το έστειλα μετά από 6 μέρες! Όταν χάθηκε του είπα αν έχει κάποιο άλλο BTO ετοιμοπαράδοτο και να του συμπλήρωνα την διαφορά, αλλά και πάλι μου είπε ότι έχει στην Αγγλία BTO σαν αυτό που παρήγγειλα και θα μου έστελνε... και ακόμα δεν το έχει στείλει να φανταστείς!

#164   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 18:00

κοίτα σίγουρα έχεις απόλυτα δίκιο, αλλά και η συναλλαγή μέσω UK εφόσον έχει ώφελος για σένα , εμπεριέχει και το ρίσκο. Δηλαδή είναι ψιλοπαράνομη για το ebay που έχει πολύ αυστηρούς κανόνες όσον αφορά στο εμπόριο και τους εκτελωνισμούς κτλ που ρητά αναφέρει ότι βαρύνουν τον αγοραστή. Δηλαδή με λίγα λόγια το 50άρι για να στο στείλει από UK κρύβει λαθρεμπορία. Γιατί σε καμια περίπτωση δεν εκτελωνίζεται μηχάνημα αξίας 2500 δολαρίων για 50 ευρω

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 22/09/2012 - 18:01.

#165   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 18:17

Πάντως ένα είναι σίγουρο , είναι μπαγασάκος. φίλε johnmast ελπίζω σύντομα να λυτρωθείς , θα το παρακολουθώ το θέμα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες