Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Electronic King

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
257 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/09/2012 - 09:00

Παιδιά νιώθω την συγκίνηση :P
Μετά από τόσες μέρες πήρα τον κωδικό αποστολής, ελπίζω αυτή τη φορά να μην χαθεί, ενώ μόλις πάρω το rMBP θα γράψω για όλες τις λαμογές του King.

Ελπίζω από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλά!
Φίλε marknopfler ευχαριστώ για την ψυχολογική υποστήριξη τόσο καιρό ;)

Μπράβο ρε Γιάννη. Πραγματικά χαίρομαι. Ενημέρωσε μας!
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 29/09/2012 - 09:11

Μετά από τόσες μέρες πήρα τον κωδικό αποστολής, ελπίζω αυτή τη φορά να μην χαθεί, ενώ μόλις πάρω το rMBP θα γράψω για όλες τις λαμογές του King.

Με το καλό να τελειώσουν όλα και εδώ θα είμαστε να σε ακούσουμε.

Έχω πολύ περιέργεια να διαβάσω το συγκεντρωτικό report των ερευνών σου. :P

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 29/09/2012 - 09:12

#198   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 29/09/2012 - 10:17

Σήμερα τελικά ρε μετα απο τόσες μέρες στον έδωσε; Ρε το λαμόγιο. Λογικά Τετάρτη- Πέμπτη θα είναι στη διεύθυνση που έδωσες.. Ελπίζω όλα να πανε καλα..
Επίσης δεν θέλω να σε ξενερωσω αλλα για να εισαι έτοιμος οταν έρθει δες αν Εχει ghosting , εμένα είναι στο σέρβις για αλλαγη οθόνης. Την άλλαξαν βασικά και δεν το έχουν στείλει ακόμα. Αν Εχει lg panel λογικα θα το Εχει.
Δες και στο Mac corner υπάρχει ολόκληρο topic...

Αναρτημένη εικόνα

#199   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1.735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 29/09/2012 - 10:23

Τελικά μόνο για καλό δεν είναι ο τύπος. Κάποτε έμπαινα και έβλεπα ότι όλοι αυτόν προτείνουν, αλλά τελικά όλοι τον κράζουν για απατεωνιές. Καλά να πάθει!!

#200   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 10:30

Δεν είναι θέμα καλα να πάθει ρε. Απλα οταν προκαταβαλλεις το ποσο και σε δουλεύει λέγοντας σου ότι έφυγε απο αγγκια ενω δεν έφυγε και δεν δίνει tracking number όσο να το κανεις με τόσα λεφτα αγχωνεσαι.Εμενα 3-4 μέρες μου έλεγε ότι στάλθηκε του ζητούσα αριθμό αποστολής και μου τον έδωσε με πίεση πολυ στο τέλος της εβδομάδας που υποτίθεται θα τον έπαιρνα στα χέρια μου . Μολις του είπα ότι με δούλευε μου έδωσε ενα χρόνο εγγύηση δικο του.. Τρεχα γύρευε Δλδ Δεν μας κάνει χάρη βγάζει πολλα φράγκα.
Αυτο που κάνει είναι οτι δεν Εχει στοκ και εμφανίζει ότι Εχει, κάτι που το eBay απαγορευει.
Ο John το περιμένει απο τέλος Αυγούστου χάθηκε κτλ. Εγώ θα είχα παει αγγλία να τον πλακωσω στο ξύλο το συνεργάτη του.
Εγώ απο αυτόν τίποτα πάλι και προτείνω το ίδιο σε όποιον θέλει την ψυχική του υγεία.

Αναρτημένη εικόνα

#201   stefplak

stefplak

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/09/2012 - 13:38

παιδια δεν ξερω τι επαθε ο φιλος με τον electronic king αλλα εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος .το 17αρι μου macbook pro το αγορασα 800 ευρω πιο κατω σε σχεση με την Ελλαδα .Μεσα στο κουτακι του ολα ετοιμα και καθαρα.Σε 5ημερες ειχα παραλαβει απο Αγγλια.

#202   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 13:38

Πριν ποσο καιρο;

Αναρτημένη εικόνα

#203   stefplak

stefplak

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 13:51

φιλε μου το ειχα παραγγειλει πρωτοχρονια 2012 και το παρελαβα 5 ή 6 Ιανουαριου .Ολα αψογα.Αφου διαβεβαιωθηκα απο φιλους οτι δεν ειναι refurbished γιατι αυτο φοβομουνα μονο, το παρηγγειλα και ειπα ο θεος βοηθος.Ολα τελεια ομως μεσα στο κουτι του ολοκαινουργιο και κατευθειαν register στην apple .Μιλησα και με Ελλαδα εαν θυμαμαι με isquare και μου ειπαν ισχυει κανονικα η εγγυηση σου.Επισης οταν αναβαθμισα την ram εκει κατεληξα πως ολα ειναι γνησια .Ειναι ενταξει ο electronic king τωρα εαν αργησε να το στειλει υπαρχει θεμα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην παραλαβεις.Απο οτι ειχα ψαξει μονο θεμα υπηρχε σε μερικους αγοραστες για τις καμερες που εχει cannon.

#204   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 13:52

Εχει χαλάσει τον τελευταίο καιρο φίλε, Υπαρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι μέσα κι εγώ...

Αναρτημένη εικόνα

#205   stefplak

stefplak

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 13:54

δεν ξερω παιδια σιγουρα θα ξερετε καλυτερα, αλλα θα παρετε τα προιοντα σας....

Τελευταία επεξεργασία από: stefplak, 29/09/2012 - 13:55

#206   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/09/2012 - 21:15

Ευχαριστώ παιδιά, άντε να έρθει και με Samsung οθόνη (κορεάτες φίλοι μου σας αγαπώ έχω τηλεόραση Samsung και ακούω όλη μέρα gangam style :P , λίγο το στυλ σας δε μ αρέσει... αλλά είμαι και μακριά να τρέχω στην Apple )
Στο.. report :P που ήδη γράφω, απλά θα συγκεντρώσω όλα τα στοιχεία που έμαθα για τον τρόπο που λειτουργεί ο Βασιλιάς μας... π.χ.σήμερα ψάχνω να δω τελικά πόσοι είναι οι Sam και πόσοι οι john με τους οποίους έχω μιλήσει :P

Ενώ ταυτόχρονα βλέπω πως η παραγγελία μου βρίσκεται εκεί που χάθηκε η προηγούμενη, ώρα για προσευχές και τάματα ! :P

#207   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2012 - 08:23

Φίλε σου εύχομαι σύντομα να τελειώσει η περιπ τειά σου. Θ λω να μου πεις γιατι ψάχνω για κάτι ανάλογο, πήρες μοντ λο BTO ΜΕ 16Gb RAM απ´ ότι μου είπες. Θα θ λατε να ήξερα πότε κανες την πληρωμή , πότε φτασε και τι πόσο ακριβώς σου πήρε η πιστωτική. Η συναλλαγή γινε με PayPal

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 30/09/2012 - 08:23

#208   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 30/09/2012 - 08:50

johnmast αξιζει τετοια ταλαιπωρια που περασες?αγοραζες ενα απο ελλαδα εστω και πιο ακριβο και τελειωνες.ναι ακριβοτερο αλλα δεν κυνηγας το καθενα λατινο-αγγλο-αμερικανο λαμογιο!

#209   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/09/2012 - 08:53

johnmast αξιζει τετοια ταλαιπωρια που περασες?αγοραζες ενα απο ελλαδα εστω και πιο ακριβο και τελειωνες.ναι ακριβοτερο αλλα δεν κυνηγας το καθενα λατινο-αγγλο-αμερικανο λαμογιο!

Η αλήθεια είναι ότι όπως έγινε στον Γιάννη δεν αξίζει παιδιά. Εγώ πέρυσι που πήρα το δικό μου, γλίτωσα 700 ευρώ και σε 4 εργάσιμες ήταν σπίτι μου χωρίς ντράβαλα.

Τώρα κάτι παίζει με τον τύπο.
Once You Go Mac You Never Go Back

#210   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2012 - 11:33

Κι εγώ γλύτωσα γύρω στα 400Ε αλλά με δούλευε για το tracking 1 εβδομάδα. Συνολικά έκανε 2,5 εβδομάδες απ όταν τον πλήρωσα,μέσα στος οποίες πολλά ψέματα και πολύ κονσέρβα απάντηση.

Εγώ δεν θα ξαναέπαιρνα με τίποτα.Με 300Ε κανονίζεις με easyjet πας Αγγλία και το παίρνεις και γλυτώνεις και πάλι κάποια και κάνεις τη βόλτα σου.
ΕΠίσης είναι λίγο πιο ακριβός από Apple Store UK απ ότι έβλεπα οπότε και πάλι κερδίζεις κι από εκεί.

Ή ακόμα καλύτερα πας Ελβετία που είναι ακόμα πιο φθηνά...

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3