Electronic King
Δημοσίευση 11/09/2012 - 11:15
Περιμένω νεα σας....
Ad
Δημοσίευση 11/09/2012 - 11:18
Δημοσίευση 11/09/2012 - 11:19
Ορίστε το λινκ του King: http://myworld.ebay....tronic-king-inc
Δημοσίευση 11/09/2012 - 16:05
Δημοσίευση 11/09/2012 - 17:21
Δημοσίευση 11/09/2012 - 17:47
Ψάξε στο skroutz.gr
Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:32
Δημοσίευση 15/09/2012 - 12:28
Τίποτα φίλε..Κι εμένα μου έδωσε εγγύηση έξτρα 1 χρόνο αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι δικιά του και πρέπει να του το στείλεις πίσω. Εγώ δεν τον εμπιστεύομαι πάντως να του το στείλω,και που ξέρω μετά τι δουλειά θα κάνει πάνω στο λαπτοπ;Μακριά.
Θα πάρω Apple Care ούτως ή άλλως.
Τελικά ή είμαι πολύ γκαντέμης ή η FedEx δεν ξέρουν από courier (λογικά το πρώτο), η παραγγελία μου χάθηκε λίγο πριν πατήσει Ελλάδα, κάποιο λαμόγιο της FedEx θα μυρίστηκε rMBP και θα το τσίμπησε, ευτυχώς υπάρχει καλή συνεννόηση με τον electronic king. Άντε να δω πότε θα πάρω εγώ το retinaki μου που παρήγγειλα στις 31 Αυγούστου!!!
Δημοσίευση 15/09/2012 - 12:33
για αυτό ακριβώς το λόγο το αγόρασα το δικό μου το 13αρι απο Virgin face to face...Τελικά ή είμαι πολύ γκαντέμης ή η FedEx δεν ξέρουν από courier (λογικά το πρώτο), η παραγγελία μου χάθηκε λίγο πριν πατήσει Ελλάδα, κάποιο λαμόγιο της FedEx θα μυρίστηκε rMBP και θα το τσίμπησε, ευτυχώς υπάρχει καλή συνεννόηση με τον electronic king. Άντε να δω πότε θα πάρω εγώ το retinaki μου που παρήγγειλα στις 31 Αυγούστου!!!
Δημοσίευση 15/09/2012 - 13:46
Δεν γίνονται αυτά ρε φίλε...Τώρα τι θα γίνει θα σου στείλει άλλο;
Στο tracking ποιος είναι ο τελευταίος προορισμός;Έχεις κρατήσει screens από το tracking?

Ορίστε και το screenshot, απ ότι έχω δει και από άλλες παραγγελίες, λογικά είχε αναχωρήσει για Ελλάδα.
Κι εγώ που νόμιζα ότι η FedEx ήταν εταιρία της προκοπής, λίγο αν ψάξεις στο Internet θα δεις ότι αυτό το φαινόμενο να χάνονται δεν είναι σπάνιο, βέβαια στην περίπτωσή μου είναι σπάνιο γιατί χάθηκε στην εσωτερική διανομή που κάνει η εταιρία ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις χάνονται κατά την τελική παράδοση στον παραλήπτη.
Έχω διαβάσει ιστορίες που κάποιος περίμενε δέμα στην Ινδία και κατά λάθος είχε πάει Βραζιλία.
Μίλησα με τον electronic king και μου είπε ότι και να γίνει εγώ θα το πάρω ή θα το βρουν αυτοί στη fedex ή θα μου στείλει άλλο, βέβαια του είπα πως αν μέχρι την Παρασκευή δεν έχει έρθει στα χέρια μου εγώ θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω.
Δημοσίευση 15/09/2012 - 13:51
Προφανώς καθυστέρησε και παρα πολυ εμένα σε 3 εργάσιμες ήταν Πάτρα.Εισαι γκαντεμης φουλ.
Ελπιζω να βγάλεις άκρη σύντομα και εννοείται ζητά τα λεφτά αν αργήσει πολυ ακόμα.Με PayPal δεν θα τα χάσεις όμως με τίποτα.
Χαράς στο κουράγιο σου εγώ θα είχα τρελαθεί...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες