Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Electronic King

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
257 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2012 - 14:23

Κάπου κόλλησε Παρίσι τότε γιατι αν έφευγε αεροπορικώς (τα μαζεύουν Μόναχο και τα στέλνουν αεροπορικώς έτσι έγινε σε μένα) θα το έγραφε.Τα πάντα γράφονται...Μάλλον κάποιος το καβατζωσε η πιο πιθανή εκδοχή ή κλαπηκε.
Προφανώς καθυστέρησε και παρα πολυ εμένα σε 3 εργάσιμες ήταν Πάτρα.Εισαι γκαντεμης φουλ.
Ελπιζω να βγάλεις άκρη σύντομα και εννοείται ζητά τα λεφτά αν αργήσει πολυ ακόμα.Με PayPal δεν θα τα χάσεις όμως με τίποτα.
Χαράς στο κουράγιο σου εγώ θα είχα τρελαθεί...

Εμένα μου λες! Ξέρεις, έχω πάρει όλα τα σχετικά, τσάντα μεταφοράς, αντιγραφικό blu-ray, καλώδια, αντάπτορες μέχρι και τα αυτοκόλλητα με τα ελληνικά γράμματα για το keyboard που είχα παραγγείλει με απλό ταχυδρομείο από Αμερική ήρθαν, και αυτό ακόμα το περιμένω...

Το πήρα απόφαση θα γράψω βιβλίο με το που θα έρθει, προς το παρόν όμως, καλύτερα να πάρω ένα τηλέφωνο στον electonic king να δω τι γίνεται!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 15/09/2012 - 14:27

ΧαΧα γράψε ένα βιβλίο ναι...
Μιλάτε και τηλεφωνικως γίνατε φίλοι ; :)
Κι εγώ έτσι τα είχα πάρει όλα και περίμενα..ΧαΧα
Τι blu ray πήρες;;;τα αυτοκόλλητα λίγο άχρηστα για μένα τι τα θες τα ελληνικά;;

Αναρτημένη εικόνα

#93   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 14:40

ΧαΧα γράψε ένα βιβλίο ναι...
Μιλάτε και τηλεφωνικως γίνατε φίλοι ; :)
Κι εγώ έτσι τα είχα πάρει όλα και περίμενα..ΧαΧα
Τι blu ray πήρες;;;τα αυτοκόλλητα λίγο άχρηστα για μένα τι τα θες τα ελληνικά;;

Βρήκα το τηλ του από το paypal στα στοιχεία της παραγγελίας :P όποιος το χρειαστεί πμ
Πήρα αυτό το οποίο είναι samsung (μη του το πεις ούτε του παπά λοιπόν) http://www.skroutz.g...g-SE-506AB.html επειδή είναι και Portable, δεν θέλει ρεύμα από πρίζα, comple.
Τα αυτοκόλλητα τα πήρα επειδή ήθελε ένας γνωστός μου για το laptop του, επειδή χρησιμοποιεί εφαρμογές γραφείου... οπότε είπα να πάρω κι εγώ, ευκαιρία ήταν. :D

#94   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 14:52

Χαχαχα ωραίος αλλά μην περιμένεις αν το σηκώσει κιόλας...

Εγώ έχω πάρει το SuperDrive και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Αναρτημένη εικόνα

#95   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 14:56

Χαχαχα ωραίος αλλά μην περιμένεις αν το σηκώσει κιόλας...

Εγώ έχω πάρει το SuperDrive και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Στην κατάσταση που είμαι, ας έρθει το Macbook που τόσο καιρό περιμένω, και ας μη το σηκώσει! Πάντως μπορεί να είναι λίγο λαμόγιο ο King αλλά αφού λέει ότι μπορεί να στείλει καινούργιο, του βγάζω το καπέλο!

#96   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 15:06

Θα έρθει δεν παίζει να κάνει τέτοια λαμογιά γιατί θα έχει πρόβλημα με PayPal μετά και τα λεφτά είναι πολλά...

Θα βγάλει άκρη αυτός με FedEx σίγουρα..

Αναρτημένη εικόνα

#97   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 15/09/2012 - 15:08

φιλε οταν με το καλο σου ερθει το macbook και δοκιμασεις και το blu ray γραψε ενα review κατα ποσο δουλευει καλα γιατι σκεφτομαι να παρω και γω ενα...

#98   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 15:22

Θα έρθει δεν παίζει να κάνει τέτοια λαμογιά γιατί θα έχει πρόβλημα με PayPal μετά και τα λεφτά είναι πολλά...

Θα βγάλει άκρη αυτός με FedEx σίγουρα..

Μακάρι, μακάρι, τώρα περιμένω να δω τι θα μου πει, του έστειλα email γιατί δεν είχα κάρτα για τηλ :P αλλά θέλω να το πάρω να δω τι θα μου πει και από το τηλέφωνο.

φιλε οταν με το καλο σου ερθει το macbook και δοκιμασεις και το blu ray γραψε ενα review κατα ποσο δουλευει καλα γιατι σκεφτομαι να παρω και γω ενα...

Επειδή τώρα έχω το αντιγραφικό στα χέρια μου έκατσα και το χρησιμοποίησα λίγο στο PC. Το καλώδιο της συσκευής από την μία πλευρά που συνδέεται με Pc/mac έχει δύο USB για καλύτερη τροφοδοσία. Το σύνδεσα στο desktop μου σε ΜΙΑ θύρα και διάβαζε κανονικά CD/DVD και Blu-Ray.
Αν θες να δοκιμάσω τίποτα άλλο τώρα στο PC πες που ελεύθερα...! ;)

#99   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 15:33

Απο Skype παρτον ρε γιατι να χρεωθεις τόσο;Βάλε μέσα κανά 2€ και εισαι Όκ..

Αναρτημένη εικόνα

#100   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 15:47

Τα αυτοκόλλητα για ελληνικούς χαρακτήρες πόσο καλής ποιότητας είναι? Κάνουν και για macbook air βέβαια αυ΄το που έχω έχουν φωτιζόμενα πλήκτρα άρα προφανώς όχι

#101   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 15/09/2012 - 15:59

Επειδή τώρα έχω το αντιγραφικό στα χέρια μου έκατσα και το χρησιμοποίησα λίγο στο PC. Το καλώδιο της συσκευής από την μία πλευρά που συνδέεται με Pc/mac έχει δύο USB για καλύτερη τροφοδοσία. Το σύνδεσα στο desktop μου σε ΜΙΑ θύρα και διάβαζε κανονικά CD/DVD και Blu-Ray.
Αν θες να δοκιμάσω τίποτα άλλο τώρα στο PC πες που ελεύθερα...! ;)

Βασικα ποσο καλα θα συνεργαζεται με το προγραμμα που θα περασεις στο mac για αντιγραφη blu ray...το toast να φανταστω? Για αυτο σου ειπα για το mac.

#102   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 20:24

Τα αυτοκόλλητα για ελληνικούς χαρακτήρες πόσο καλής ποιότητας είναι? Κάνουν και για macbook air βέβαια αυ΄το που έχω έχουν φωτιζόμενα πλήκτρα άρα προφανώς όχι

Βασικα ποσο καλα θα συνεργαζεται με το προγραμμα που θα περασεις στο mac για αντιγραφη blu ray...το toast να φανταστω? Για αυτο σου ειπα για το mac.

Όταν πάρω επιτέλους το εργαλείο μου ;) θα απαντήσω και στις δυο ερωτήσεις!
Τα αυτοκόλλητα εγώ πάντως τα πήρα από το 4keyboard.com αυτός μου είπε ότι κάθε μέρα για Ελλάδα φεύγουν γύρο στις 50 παραγγελίες, υπέθεσα ότι όσοι επαγγελματίες φέρνουν παραεισαγωγές, από εκεί θα τα παίρνουν.

#103   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 20:37

κοίταξα εκεί που λες , mac apple έχει για πολλές γλώσσες μέχρι και Farsi αλλά ελληνικά γιοκ. ποια σειρά παράγγηλες?

#104   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 20:49

κοίταξα εκεί που λες , mac apple έχει για πολλές γλώσσες μέχρι και Farsi αλλά ελληνικά γιοκ. ποια σειρά παράγγηλες?

Εγώ πήρα αυτό http://cgi.ebay.co.u...6#ht_4030wt_952
To οποίο περιέχει όλα τα γράμματα τους αριθμούς πάνω από τα γράμματα και τα σύμβολα, δεξιά από τα γράμματα στο πληκτρολόγιο.
Σκεφτόμουν ξέρω γω, αν ταιριάξουν πάνω στο Macbook να τα έβαζα όχι παντού αλλά μόνο εκεί που τα αγγλικά αλλάζουν, π.χ. στο j το w το u. κλπ, ενώ να μην βάλω τίποτα σε γράμματα όπως το a, z, x.

#105   tempo

tempo

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/09/2012 - 20:59

μήπως μπορεί να δώσει κάνείς το link για τον Electronic King στο ebay? εγώ γιατί δεν τον βρίσκω.....?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες