Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Electronic King

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
257 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:07

Thanks mate//
Δεν το σηκώνει, εγώ το αφήνω να χτυπάει, μάλλον θα τον ξύπνησε η γυναίκα του, να πάει να πάρει ντόνατς από τον φούρνο για τα παιδιά που κλαίνε :P και δεν τον πρόλαβα.

Ο επιμένων νικά!!

To be continued...

Δεν κατάλαβα τι έγινε.. μάλλον μου το έκλεισε... γιατί πρόλαβε να με χρεώσει μερικά δευτερόλεπτα...

Εγώ θα ξανά πάρω, κι ας μου κάνει και μήνυση, μπορεί εναλλακτικά να βγάλει την πρίζα του τηλεφώνου

Τελευταία επεξεργασία από: johnmast, 22/09/2012 - 01:09

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:17

Τι λες τώρα ρε; Και γιατί να στο κλείσει;Πως να σε καταλάβει δλδ; Γιατί να σου κάνει μήνυση; Γιατί πήρες τηλέφωνο; Σιγά ρε.

Αναρτημένη εικόνα

#123   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:23

Χαχαχα ξέρω γω, αν είναι λεφτάς, αν έχει μυστήρια γυναίκα και δεν ανέχεται την κρεβατομουρμούρα της;
Anyway, την τελευταία φορά που τον πήρα χτύπησε μπορεί και ένα λεπτό. Αν και 8 η ώρα το πρωί εκεί, μου απάντησε Normal, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
Εγώ- Γεια σας θέλω να μιλήσω με τον Victor
Άγνωστος- ... Πήρατε λάθος νούμερο
Εγώ- Μου δώσανε αυτό το τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με τον electronic king, μήπως είσαι ο Sam?
Άγνωστος- Συγνώμη όχι.
Εγώ- Ευχαριστώ πολύ γεια σας.

Δεν ξέρω τι παίζει πάντως αν γράψεις αυτό 410-461-1201 στο google όλα τα αποτελέσματα λένε για τον electronic king

Μεγάλο λαμόγιο... ή μεγάλη γκάφα μου;

Τελευταία επεξεργασία από: johnmast, 22/09/2012 - 01:23

#124   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:25

Τελικά είναι μεγαλα λαμόγια και οι Άγγλοι (πιθανώς ισπανοφωνοι :P )

Εχω μείνει με την εξέλιξη της κατάστασης και το είχα για καλό κατάστημα με βάση τα σχόλια.

Τι να πω, καλή τύχη-δικαιοσύνη!

#125   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:28

Αμερικανός είναι φίλε όχι Άγγλος.

Τι να σου πω ρε john περίμενε 2-3 μέρες ακόμα κι αν δεν σου δώσει αριθμό αποστολής τότε απαίτησε λεφτά πίσω.. Δεν γίνεται κάτι άλλο.Είναι πολλά τα λεφτά πραγματικά..

Ότι είναι ισπανόφωνος είναι σίγουρο πάντως γιατί κάποια στιγμή που τον ζόρισα απάντησε σε ισπανοαγγλική διάλεκτο..

Αναρτημένη εικόνα

#126   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:35

Τελικά είναι μεγαλα λαμόγια και οι Άγγλοι (πιθανώς ισπανοφωνοι :P )

Εχω μείνει με την εξέλιξη της κατάστασης και το είχα για καλό κατάστημα με βάση τα σχόλια.

Τι να πω, καλή τύχη-δικαιοσύνη!

Φίλε μου αν θες αγόρασε από αυτόν δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, εγώ είμαι γκαντέμης, αν πάλι θες από κάπου αλλού, κοίταξε για musicstore.de και cuberport.de

Αμερικανός είναι φίλε όχι Άγγλος.

Τι να σου πω ρε john περίμενε 2-3 μέρες ακόμα κι αν δεν σου δώσει αριθμό αποστολής τότε απαίτησε λεφτά πίσω.. Δεν γίνεται κάτι άλλο.Είναι πολλά τα λεφτά πραγματικά..

Ότι είναι ισπανόφωνος είναι σίγουρο πάντως γιατί κάποια στιγμή που τον ζόρισα απάντησε σε ισπανοαγγλική διάλεκτο..

Θα περιμένω ως την άλλη βδομάδα και την Παρασκευή ανοίγω case στο paypal αν όλα πάνε καλά τραβάω τα χρήματά μου πίσω, και φεύγω για αγορά από το Musicstore που βρήκα εκεί τον Έλληνα Σπύρο και μάλιστα κοντοχωριανό μου!!

btw πως την καταλαβαίνεις της ισπανοαγγλική διάλεκτο; Μπας και βρω δείγματα αυτής στους διαλόγους μου μαζί του από τον Ιούλιο ακόμα!!

Τελευταία επεξεργασία από: johnmast, 22/09/2012 - 01:36

#127   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:37

Με τι μαφιες πατε και μπλέκετε :P

#128   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:40

Φίλε μου αν θες αγόρασε από αυτόν δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, εγώ είμαι γκαντέμης, αν πάλι θες από κάπου αλλού, κοίταξε για musicstore.de και cuberport.de

Θα περιμένω ως την άλλη βδομάδα και την Παρασκευή ανοίγω case στο paypal αν όλα πάνε καλά τραβάω τα χρήματά μου πίσω, και φεύγω για αγορά από το Musicstore που βρήκα εκεί τον Έλληνα Σπύρο και μάλιστα κοντοχωριανό μου!!

btw πως την καταλαβαίνεις της ισπανοαγγλική διάλεκτο; Μπας και βρω δείγματα αυτής στους διαλόγους μου μαζί του από τον Ιούλιο ακόμα!!

Λογικά αυτήν την εβδομάδα θα σου δώσει tracking number,δεν τον παίρνει αλλιώς.
Θα ψάξω να σου βρω διάλογο να σου πω τι λένε περίπου τέτοιοι τύποι. Δε θυμάμαι ακριβώς τι είχε πει αλλά έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Αναρτημένη εικόνα

#129   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:44

Λογικά αυτήν την εβδομάδα θα σου δώσει tracking number,δεν τον παίρνει αλλιώς.
Θα ψάξω να σου βρω διάλογο να σου πω τι λένε περίπου τέτοιοι τύποι. Δε θυμάμαι ακριβώς τι είχε πει αλλά έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Να μη σε βάζω και σε κόπο, όποτε έχεις χρόνο, εγώ εδώ θα είμαι μιας και λειτουργεί απόψε το τηλέφωνο που δίνει το paypal για τον "Sam" (301-641-8869) ώρα να πάρω κι εκεί καμιά 10αριά φορές :P

Τελευταία επεξεργασία από: johnmast, 22/09/2012 - 01:44

#130   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:52

Δεν με βάζεις σε κόπο,θα δω τις συνομιλίες.Κι εγώ τον είχα πρήξει,κάθε βράδυ τουλάχιστον 3-4 μειλ μέχρι να μου δώσει tracking number. ΌΤαν μου έδωσε tracking νομίζω ήταν δευτέρα κι ενώ μου είχε πει ότι το είχε στείλει από Πέμπτη. Του λέω λοιπόν ότι με δουλεύεις κι εκεί μου είπε κάτι ισπανοαγγλικό και τον έπιασα..

Εκεί μου είπε για εγγύηση 1 χρόνο ακόμα.Βλακίες δλδ. Ποιος θα το στελνε σ αυτόν το μηχάνημά του..

Εσύ να τον πιέσεις,αν τον πιέσεις έξυπνα θα πάρεις AppleCare..Εύκολα.

Αναρτημένη εικόνα

#131   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:59

Δεν με βάζεις σε κόπο,θα δω τις συνομιλίες.Κι εγώ τον είχα πρήξει,κάθε βράδυ τουλάχιστον 3-4 μειλ μέχρι να μου δώσει tracking number. ΌΤαν μου έδωσε tracking νομίζω ήταν δευτέρα κι ενώ μου είχε πει ότι το είχε στείλει από Πέμπτη. Του λέω λοιπόν ότι με δουλεύεις κι εκεί μου είπε κάτι ισπανοαγγλικό και τον έπιασα..

Εκεί μου είπε για εγγύηση 1 χρόνο ακόμα.Βλακίες δλδ. Ποιος θα το στελνε σ αυτόν το μηχάνημά του..

Εσύ να τον πιέσεις,αν τον πιέσεις έξυπνα θα πάρεις AppleCare..Εύκολα.

Έτσι μου έκανε κι εμένα με την πρώτη παραγγελία 1 χρόνο εγγύηση και αηδίες, στάχτη στα μάτια. Τώρα από βδομάδα apple care στα σίγουρα. Αυτός απ ότι κατάλαβα φοβάται μία αναφορά στο paypal,
"Please don't open case on paypal, because your order will be with you very shortly.

Thank you.
Sam"

οπότε εκεί που πονάει θα πατήσω, θα του πω ότι δεν είναι εντάξει και αν δε μου δώσει 3ετή εγγύηση apple care και μόνο εγώ θα τον αναφέρω.

Το Paypal μετά ξέρει πως να προστατέψει τους επόμενους υποψήφιους αγοραστές που θα πάνε να συνεργαστούν μαζί του.

#132   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 02:06

Κι εγώ έτσι τον απείλησα σε μια φάση με το PayPal,μου είχε πει κι εμένα κάτι αντίστοιχο....

Φοβάται γιατί αν τον θεωρούν επισφαλή με πολλές αιτήσεις για refund του ανεβάζουν την προμήθεια και μπορεί να κάνουν και suspend τον λογαριασμό του...Γι αυτόν τον καίει πολύ...

Μην τον ντραπείς....

Αναρτημένη εικόνα

#133   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 02:17

Α... Δεν ήξερα πως λειτουργούσε το PayPal από την πλευρά των πωλητών.. Πολύ καλές πληροφορίες ευχαριστώ.
Ελπίζω λοιπόν στο τέλος να βγω διπλά κερδισμένος ;)

#134   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 02:33

Τράπεζα είναι το PayPal στην ουσία....Καλο κουράγιο φίλε και πες μας τις εξελίξεις!!Για να ξέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές.Εγω πάντως στο μέλλον δύσκολα θα τον ξαναπροτιμησω...

Αναρτημένη εικόνα

#135   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 22/09/2012 - 13:17

Κρίμα και είχα σκοπό να πάρω από εκεί...1000 φορές ταξιδάκι στην Αγγλία μόνος μου να δώσει και την πόλη χαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες