Hardcase είναι είδος θήκης για κιθάρες που μοιάζουν με βαλίτσες και προέρχονται από την εταιρία κατασκευής της κιθάρας... Είναι ουσιαστικά η συσκευασία της... Hardcase για iMac δεν υπάρχει, αλλά λογικά όλη η υπόλοιπη συσκευασία θα είναι όπως την περιγράφω...Όταν λες από εκεί όταν με το καλό βγει , δηλαδη από τον Electronic King.....για τον νέο iMac 2012 ??
Δηλαδη υπάρχει πιθανότητα με 200+$ για μεταφορικά η συσκευασία να είναι , τύπου όπως περιγράφεις hardcase....?? Αυτά θέλω να ρωτήσω στο παλικάρι που ανέφερες !!

Electronic King
Δημοσίευση 06/09/2012 - 22:55
Ad
Δημοσίευση 06/09/2012 - 23:02

Δημοσίευση 06/09/2012 - 23:10
Ακριβώς... Δεν μπορεί να τα στέλνει όπως να'ναι και να έχει τόσες χιλιάδες πωλήσεις και τέτοιο feedback.. Όπως θα τα στέλνει ένα Apple Store έτσι θα τα στέλνει και αυτός...Γιατί αν πάρεις από Apple Store imac (σε χώρα που υπάρχει) πως θα τον στέλνουν; Κάτι παρόμοιο θα κάνει κι αυτός..Έχει εξωφρενικά πολλές πωλήσεις ο τύπος για να μην ξέρει τέτοια πράγματα.
Δημοσίευση 06/09/2012 - 23:24
Χαχαχαχα καλή φάση...αλλά δεν θα κλείνει το βαλιτσάκι , λόγο της βάσης που προεξέχει !! Γενικά πολύ καλή ιδέαΈτσι τα στέλνει..
Λογικό , αν π.χ. το παραγγείλεις από το Texas - από κάποιο Apple Store - και που ως πολιτεία έχει μηδέν φορολογία στην αρχική τιμή και μένεις π.χ. Νεα Υορκη , το μηχάνημα θα έρθει πακεταρισμένο με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο είτε σταλεί από τον Electronic King είτε από το Apple Store !!Ακριβώς... Δεν μπορεί να τα στέλνει όπως να'ναι και να έχει τόσες χιλιάδες πωλήσεις και τέτοιο feedback.. Όπως θα τα στέλνει ένα Apple Store έτσι θα τα στέλνει και αυτός...
!!
Δημοσίευση 06/09/2012 - 23:28
Ε ναι... Γνώμη μου είναι να το πάρεις από εκεί... Είναι μεγάλη η διαφορά χρημάτων και για μένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...Χαχαχαχα καλή φάση...αλλά δεν θα κλείνει το βαλιτσάκι , λόγο της βάσης που προεξέχει !! Γενικά πολύ καλή ιδέα
Λογικό , αν π.χ. το παραγγείλεις από το Texas - από κάποιο Apple Store - και που ως πολιτεία έχει μηδέν φορολογία στην αρχική τιμή και μένεις π.χ. Νεα Υορκη , το μηχάνημα θα έρθει πακεταρισμένο με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο είτε σταλεί από τον Electronic King είτε από το Apple Store !!
!!
ΥΓ: Το βαλιτσάκι θα κλείνει, γιατί το πάνω μέρος θα είναι αρκετά ψηλό... Στην φώτο είναι το μισό βαλιτσάκι...
Δημοσίευση 06/09/2012 - 23:37
Με τα βαλιτσάκια δεν το εχω τελικά χαχαχαχαΕ ναι... Γνώμη μου είναι να το πάρεις από εκεί... Είναι μεγάλη η διαφορά χρημάτων και για μένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...
ΥΓ: Το βαλιτσάκι θα κλείνει, γιατί το πάνω μέρος θα είναι αρκετά ψηλό... Στην φώτο είναι το μισό βαλιτσάκι...

Να βγουν με το καλό και θα το ψάξω , θα του στείλω μάλλον και μειλ να τον ρωτήσω για πληροφορίες !! Πάντως zarzonis αν μπορούσες όποτε ευκαιρείς να μου έβρισκες το όνομα του χρήστη που ανέφερες νωρίτερα , να παίρναμε μια ποιο ειδική γνώμη θα το εκτιμούσα αγαπητέ !! Απλά μην το ξεχάσεις

Έλεος..............χαχαχαχαχαχα..........εχω λυθεί........χαχαχαχα !! Κοντέινερ....... χαχαχαχαχα !!Χαχαχαχα όχι και να μην κλείνει...
Τώρα το θέμα είναι όμως πως θα το φέρεις.Θα μισθώσεις κοντέινερ;
Δημοσίευση 06/09/2012 - 23:37
Στείλε μου αν θες και ένα pm αύριο να μου το θυμήσεις... Θα προσπαθήσω να σου βρω όλο το thread γιατί το username δεν το θυμάμαι... Νομίζω ότι είχα απαντήσει σε αυτό το θέμα οπότε θα το έχει στο περιεχόμενό μου αλλά σε πολύ πίσω σελίδα...Με τα βαλιτσάκια δεν το εχω τελικά χαχαχαχα
!!
Να βγουν με το καλό και θα το ψάξω , θα του στείλω μάλλον και μειλ να τον ρωτήσω για πληροφορίες !! Πάντως zarzonis αν μπορούσες όποτε ευκαιρείς να μου έβρισκες το όνομα του χρήστη που ανέφερες νωρίτερα , να παίρναμε μια ποιο ειδική γνώμη θα το εκτιμούσα αγαπητέ !! Απλά μην το ξεχάσεις
Δημοσίευση 06/09/2012 - 23:40
Θα σου στείλω φυσικά...και όποτε εχεισ χρόνο δες το....όλο το thread και από εκεί θα το βρω το όνομα...κανένα πρόβλημα !!Στείλε μου αν θες και ένα pm αύριο να μου το θυμήσεις... Θα προσπαθήσω να σου βρω όλο το thread γιατί το username δεν το θυμάμαι... Νομίζω ότι είχα απαντήσει σε αυτό το θέμα οπότε θα το έχει στο περιεχόμενό μου αλλά σε πολύ πίσω σελίδα...
Δημοσίευση 06/09/2012 - 23:46
Δημοσίευση 06/09/2012 - 23:48
Θα το κάνω Φώτη , όταν βγουν τα νέα μοντέλα....τότε θα το ψάξω καλύτερα όταν το προϊόν θα κυκλοφορήσει !! Σίγουρα θα το κάνω , διοτι αν όντως δεν υπάρχει κάποιο θέμα....κερδίζεις πολλά !!Κυριάκο στείλε ένα μήνυμα σον τύπο στο eBay και ρώτα τον απευθείας. Απαντάει μέσα σε ώρες.Αν του στείλεις τώρα,σε 1-2 ώρες θα απαντήσει σίγουρα γιατί είναι μεσημέρι Αμερική..
Σωστός....!! Πολύ σωστό....!!Α μπράβο κάνε και αυτό... Και αν θες πες του να σου στείλει και μια φώτο με ένα iMAC που να είναι έτοιμο για αποστολή... Θα στείλει χαλαρά...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες