νομιζω χωρις να ειμαι και σιγουρος πρεπει να πας privat/var/mobile/sbsettings/toggle/vibe silent και να το μετονομασεις..Αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος..Και αν θελω να αλλαξω το ονομα και να το κανω Vibrate
Πως είναι η δική σας status bar- SBSettings
Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:38
Ad
Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:46
Φιλε μου το δοκιμασες??νομιζω χωρις να ειμαι και σιγουρος πρεπει να πας privat/var/mobile/sbsettings/toggle/vibe silent και να το μετονομασεις..Αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος..
Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:47
Το δοκιμασα και αφαιρει τελειως το toggle απο την οθονηΦιλε μου το δοκιμασες??
Μηπως ειναι var............
Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:49
Περιμενε ενα λεπτακι να δοκιμασω κατι και θα σου πω..Το δοκιμασα και αφαιρει τελειως το toggle απο την οθονη
Μηπως ειναι var............
Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:55
Το εκανα.. πας .. private/var/mobile/library/sbsettings/toggle αλλαζεις το vibe silent σε Vibrate και μετα πας private/var/mobile/library/sbsettings/theme και αλλαζεις το name του vibe silent σε Vibrate respring και εισαι ετοιμος!!!!!Περιμενε ενα λεπτακι να δοκιμασω κατι και θα σου πω..
Δημοσίευση 30/12/2011 - 17:04
Δεν ειναι αυτο.Παλι αφαιρει το toggleΤο εκανα.. πας .. private/var/mobile/library/sbsettings/toggle αλλαζεις το vibe silent σε Vibrate και μετα πας private/var/mobile/library/sbsettings/theme και αλλαζεις το name του vibe silent σε Vibrate respring και εισαι ετοιμος!!!!!
Δημοσίευση 30/12/2011 - 17:09
Σε μενα παντως δουλεψε φιλε μου κατσε να σου ανεβασω φοτο να δεις πριν και μετα..Δεν ειναι αυτο.Παλι αφαιρει το toggle
Δημοσίευση 30/12/2011 - 17:15
Μηπως δεν εχεις γραψει επακριβως τα names στο Toggle η στο θεμα??Σε μενα παντως δουλεψε φιλε μου κατσε να σου ανεβασω φοτο να δεις πριν και μετα..
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 30/12/2011 - 17:27
Δημοσίευση 30/12/2011 - 17:32
Βασικα φιλε μου δοκιμασε κατι αλλο που θα σου πω..Καλα αστο...Δεν παει στα κομματια
Μεσα στο φακελο του θεματος στο sbsettings δημιουργησε δυο φακελους..Εναν Vibrate και εναν Vibe Silent(οποιον εχεις απο τους δυο μην τον πειραξεις απλα δημιουργησε τον αλλον.απλα σιγουρεψου οτι εχουν ακριβως αυτα τα δυο ονοματα που σου ειπα)Μετα παρε τις φοτο απο αυτον που ηδη εχεις με αντιγραφη και μετα επικοληση στον αλλον που εφτιαξες.Επειτα πανε παλι private/var/mobile/library/sbsettings/toggle
και πανε στον φακελο που εχεις Vibe Silent και μετονομασετον σε Vibrate!!Αν δεν βαριεσαι δοκιμασετο..Εγω ετσι το εκανα για να σου δειξω πριν την διαφορα και δουλεψε!!
Δημοσίευση 30/12/2011 - 18:01
Ευχαριστω θα το κανω καποια στιγμη...Βασικα φιλε μου δοκιμασε κατι αλλο που θα σου πω..
Μεσα στο φακελο του θεματος στο sbsettings δημιουργησε δυο φακελους..Εναν Vibrate και εναν Vibe Silent(οποιον εχεις απο τους δυο μην τον πειραξεις απλα δημιουργησε τον αλλον.απλα σιγουρεψου οτι εχουν ακριβως αυτα τα δυο ονοματα που σου ειπα)Μετα παρε τις φοτο απο αυτον που ηδη εχεις με αντιγραφη και μετα επικοληση στον αλλον που εφτιαξες.Επειτα πανε παλι private/var/mobile/library/sbsettings/toggle
και πανε στον φακελο που εχεις Vibe Silent και μετονομασετον σε Vibrate!!Αν δεν βαριεσαι δοκιμασετο..Εγω ετσι το εκανα για να σου δειξω πριν την διαφορα και δουλεψε!!
Δημοσίευση 30/12/2011 - 18:33
Φιλε μου μπορεις να μου στειλεις το σηματακι του wifi η ειναι ενσωματομενο σαν carrier logo?(οχι στο sbsettings διπλα στο carrier)
Δημοσίευση 30/12/2011 - 18:34
To Ringer ειναι σαν να λεμε αθορυβο-δυνατο προφιλ ? αν εισαι 5.0.1 πως λεγεται το tweak ? Μπορεις να μου το δωσεις ζιπαρισμενο γτ δεν εχω στο σπιτι wifi ?
Τελευταία επεξεργασία από: niav, 30/12/2011 - 18:36
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες