Η Apple ετοιμάζετε να δώσει 15 εκατομμύρια iPads σε τουρκικά σχολεία
Δημοσίευση 21/08/2011 - 19:43
Θα παρακαλέσω τα μελη να περιορίσουνε την συζήτηση στην είδηση του τίτλου, χωρίς να μετατρέψουμε το τοπικ σε Κυπριακό!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Ad
Δημοσίευση 21/08/2011 - 19:43
Εχω προβλημα με το κρατος επειδη αυτο το κρατος ηταν ο λογος χιλιαδων ελληνων και μεσα σε αυτους και διαφοροι συγγενεις μου....Ναι ειμαι ρατσιστης αλλα οχι με τα υπολοιπα αλλα συγκεκριμενα με την Τουρκια και την Γερμανια μπορει εμενα προσοπικα να μην μου εχουν προκαλεσει ενα προβλημα αλλα εχουν προκαλεσει προβληματα και θανατους σε εκκατομυρια ανθρωπους.
Βέβαια υπάρχουν και οι κούρδοι και αρμένιοι που υπέστησαν τα ίδια (βλέπε γενοκτονία WW1) οι οποίοι αποτελούν πάνω απο το 18% ..
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 21/08/2011 - 20:54
Δημοσίευση 21/08/2011 - 19:56
και εγω αυτο θα κανω!εγω θα αγοραζω και 8α κοιταω και αν λεει Made in Turkey πεταμα και καψιμο....μονο κινεζικα (περιεργο μου καουγεται που λεο κατι τετοιο)
Τελευταία επεξεργασία από: ANASTASISHELLAS, 21/08/2011 - 19:57
Δημοσίευση 21/08/2011 - 20:11
Επειδη βαλανε οι τουρκοι τα μεμετια πρεπει να βαλουμε και εμεις? δηλαδη αν βαλουμε θα ειμαστε πλεον οι ξεχωριστοι? οι επιστημονες?
Η ελλαδα εχει αποδειξη οτι βγαζει τρανους επιστημονες με τα καλα απλα και κλασικα βιβλια και οχι με τις σκατο ταμπλετες!!
Για πεστε μου πιο καλοπαιδο θα εχει μεσα στην ταμπλετα του μονο τα μαθηματα?? ή για να το πω καλυτερα.....ΠΙΟ σκατοπαιδο θα εχει την ταμπλετα ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για παιχνιδια!?
Επισης για πιο λογο πρεπει να παρουνε iPad??? εχω iphone και ΟΤΑΝ φαει φλασια πρεπει παλι ΟΛΑ να τα βαλεις απο την αρχη αφου ΔΕΝ υπαρχει καποιο προγραμμα ασφαλειας ή mirror του περιεχουμενου οπως γινεται σε windows και android!!!!
λεω εγω τωρα ετσι......!!
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 21/08/2011 - 20:52
Δημοσίευση 21/08/2011 - 20:17
αν ειδες παραπανω το ιδιο πραγμα λεωΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ δηλαδη η ελλαδα να βαλει ταμπλετες στα σχολεια οπως λενε μερικοι εδω μεσα!??
Επειδη βαλανε οι τουρκοι τα μεμετια πρεπει να βαλουμε και εμεις? δηλαδη αν βαλουμε θα ειμαστε πλεον οι ξεχωριστοι? οι επιστημονες?
Η ελλαδα εχει αποδειξη οτι βγαζει τρανους επιστημονες με τα καλα απλα και κλασικα βιβλια και οχι με τις σκατο ταμπλετες!!
Για πεστε μου πιο καλοπαιδο θα εχει μεσα στην ταμπλετα του μονο τα μαθηματα?? ή για να το πω καλυτερα.....ΠΙΟ σκατοπαιδο θα εχει την ταμπλετα ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για παιχνιδια!?
Επισης για πιο λογο πρεπει να παρουνε iPad??? εχω iphone και ΟΤΑΝ φαει φλασια πρεπει παλι ΟΛΑ να τα βαλεις απο την αρχη αφου ΔΕΝ υπαρχει καποιο προγραμμα ασφαλειας ή mirror του περιεχουμενου οπως γινεται σε windows και android!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 21/08/2011 - 20:52
Δημοσίευση 21/08/2011 - 20:19
Αντε να χαλαρωσουμε παιδες...
Δημοσίευση 21/08/2011 - 20:26
Κοίτα αν και γενικά συμφωνώ μαζί σου η ουσία είναι ότι η τουρκία βάζει κάτι που είναι στο πνεύμα της εποχής τη στιγμή που στην Ελλάδα η έννοια παιδία είναι για γέλια με σχολεία υπό κατάρρευση με έλλειψη σε διδακτικό προσωπικό με βιβλία που σε μαθαίνουνε ότι η Μικρασιατική κατασροφή ήταν απλά συνωστισμός στην...παραλία!!! και που για να βγάλεις ακόμα και το δημοτικό χρειάζεται να πάς φροντιστήριο!!!ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ δηλαδη η ελλαδα να βαλει ταμπλετες στα σχολεια οπως λενε μερικοι εδω μεσα!??
Τώρα αν είναι iPad η xoom η οτιδήποτε άλλο δε νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία,
Buck up παρεπιπτώντως σε οτιδήποτε i συσκευή παίρνεις από iTunes και κάνεις restore from backup και δε χάνεις τίποτα αν και νομίζω ότι μιλάς για native εφαρμογή backup η οποία όντως δεν υπάρχει αλλά αυτό εμένα δε μου χρειάστηκε ποτέ...
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 21/08/2011 - 20:55
Δημοσίευση 21/08/2011 - 21:27
Να ξέρετε οτι έχουν βιομηχανίες που δεν είναι του παρόντος να αναφέρουμε που ούτε στα όνειρά μας δεν έχουμε εμείς οι Έλληνες.....και στο τέλος θα καταντήσουμε υπάλληλοί τους σκύβοντας το κεφάλι στους αγάδες...γι'αυτό κάποιοι να ξέρετε πολεμούν κάθε μέρα με αυτούς τους ''γείτονες''.
off topic αλλά ......σορρυ απο τους admins
Δημοσίευση 21/08/2011 - 21:53
Συμφωνώ και επαυξάνω.Δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Δεν έχει ούτε δυναμική ούτε αγοραστικό κοινό η Ελλάδα. Οι άλλοι έχουν 15 εκατομμύρια μαθητές, εμείς είμαστε 11 όλοι μαζί. Για ποιο λόγο μια εταιρεία να δώσει μερικά εκατομμύρια δολλάρια για να ανοίξει στην Ελλάδα γραμμή παραγωγής. Εδώ ολόκληρη ΗΡ και σκέφτεται να κλείσει γενικώς το τμήμα υπολογιστών. Όσο και να μας πονάει στον κόσμο του χρήματος και του παγκόσμιου ενδιαφέροντος η χώρα μας είναι μόνο για παραλίες και φαγητό!
Δεν υπάρχουν ούτε οι υποδομές αλλά ούτε κι οι απλές προϋποθέσεις για να μπορέσει κάτι τέτοιο να γίνει στην Ελλάδα του 2011.
Βέβαια είμα 100% σίγουρος ότι ούτε σε 50 χρόνια θα έχουμε τα εχέγγυα για κάτι αντίστοιχο.
Δημοσίευση 21/08/2011 - 23:08
Κοίτα αν και γενικά συμφωνώ μαζί σου η ουσία είναι ότι η τουρκία βάζει κάτι που είναι στο πνεύμα της εποχής τη στιγμή που στην Ελλάδα η έννοια παιδία είναι για γέλια με σχολεία υπό κατάρρευση με έλλειψη σε διδακτικό προσωπικό με βιβλία που σε μαθαίνουνε ότι η Μικρασιατική κατασροφή ήταν απλά συνωστισμός στην...παραλία!!! και που για να βγάλεις ακόμα και το δημοτικό χρειάζεται να πάς φροντιστήριο!!!
Τώρα αν είναι iPad η xoom η οτιδήποτε άλλο δε νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία,
Buck up παρεπιπτώντως σε οτιδήποτε i συσκευή παίρνεις από iTunes και κάνεις restore from backup και δε χάνεις τίποτα αν και νομίζω ότι μιλάς για native εφαρμογή backup η οποία όντως δεν υπάρχει αλλά αυτό εμένα δε μου χρειάστηκε ποτέ...
Για να ξέρουμε τι λέμε: το επίμαχο απόσπασμα έχει ως εξής. "Ένα χρόνο µετά, οι τουρκικές δυνάµεις, µε ηγέτη τον Κεµάλ, επιτίθενται και αναγκάζουν τα ελληνικά στρατεύµατα να υποχωρήσουν προς τα παράλια. Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός µπαίνει στη Σµύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιµάνι προσπαθώντας να µπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα".
Αν τώρα εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος πιστεύει πως είναι καλύτερο να μιλήσεις σε ένα 11χρονο παιδί για την μικρασιατική καταστροφή αναφέροντας σφαγές, βιασμούς, ξυλοδαρμούς και εμπρησμούς απο το να κάνεις μια ανώδυνη περιγραφή, αφήνοντας τις ανατριχιαστικές περιγραφές για αργότερα, όταν το παιδί θα έχει μεγαλώσει τόσο ώστε να μπορεί να αφωμοιώσει την ιστορική αλήθεια χωρίς να βλέπει εφιάλτες το βράδυ, τότε αναρωτιέμαι πως μεγαλώνετε τα παιδιά σας (αν έχετε) και τι ψυχικά τραύματα θα κουβαλάνε όταν μεγαλώσουν...
Δημοσίευση 21/08/2011 - 23:12
οχι θα μεγαλωσει ενα παιδι ξερωντας οτι εχουμε τους καλους γειτονες τους τουρκαλαδες...Για να ξέρουμε τι λέμε: το επίμαχο απόσπασμα έχει ως εξής. "Ένα χρόνο µετά, οι τουρκικές δυνάµεις, µε ηγέτη τον Κεµάλ, επιτίθενται και αναγκάζουν τα ελληνικά στρατεύµατα να υποχωρήσουν προς τα παράλια. Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός µπαίνει στη Σµύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιµάνι προσπαθώντας να µπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα".
Αν τώρα εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος πιστεύει πως είναι καλύτερο να μιλήσεις σε ένα 11χρονο παιδί για την μικρασιατική καταστροφή αναφέροντας σφαγές, βιασμούς, ξυλοδαρμούς και εμπρησμούς απο το να κάνεις μια ανώδυνη περιγραφή, αφήνοντας τις ανατριχιαστικές περιγραφές για αργότερα, όταν το παιδί θα έχει μεγαλώσει τόσο ώστε να μπορεί να αφωμοιώσει την ιστορική αλήθεια χωρίς να βλέπει εφιάλτες το βράδυ, τότε αναρωτιέμαι πως μεγαλώνετε τα παιδιά σας (αν έχετε) και τι ψυχικά τραύματα θα κουβαλάνε όταν μεγαλώσουν...
Δημοσίευση 22/08/2011 - 00:30
Είστε όλοι εκτός τοπικ.
Ριξτε μια ματια στον τίτλο, και θυμηθείτε οτι βρισκόμαστε σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, με επίκεντρο τα προϊόντα της Apple, και τις εξελίξεις αυτών!
ps: Άσχετα σχόλια θα διαγράφονται αυτομάτως, και χωρίς καμία προειδοποίηση.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 23/08/2011 - 02:13
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 22/08/2011 - 11:44
Δημοσίευση 22/08/2011 - 12:19
Ακριβώς. Γι αυτό όλες οι εκπαιδευτικές συσκευές στην ελάδα θέλουν ένα καλό RAT.Αν βαλουν ipad στην Ελλαδα και πεταξουν τα βιβλια μονο video θα βλεπουν την ωρα του μαθηματος να ακουν τραγουδια και να παιζουν το angry birds σιγα που θα κοιτανε το iwork και το μαθημα...
Δημοσίευση 24/08/2011 - 11:21
το παρεμπόριο θα πάει σύννεφο παίδες,φανταστήστε στην Ανατόλια πόσο θα το πουλάνε τσάμπα...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες