Αρχικα να αναφερουμε τον Peter Hajas που προσεληφθηκε ηδη απο την apple για το γνωστο notifications και εν συνεχεια τωρα αυτο με τον Comex. Προσπαθουν να το περιορισουν αν οχι να το σταματησουν,μονο εγω δηλαδη το βλεπω?
Ακριβώς έτσι έιναι Βασίλη.
Δημοσίευση 26/08/2011 - 12:52
Αρχικα να αναφερουμε τον Peter Hajas που προσεληφθηκε ηδη απο την apple για το γνωστο notifications και εν συνεχεια τωρα αυτο με τον Comex. Προσπαθουν να το περιορισουν αν οχι να το σταματησουν,μονο εγω δηλαδη το βλεπω?
Δημοσίευση 26/08/2011 - 12:56
Δημοσίευση 26/08/2011 - 12:58
Η ουσία ρε παιδιά είναι άλλη.
H Samsung πριν από μερικές μέρες προσέλαβε τον βασικό developer-προγραμματιστή της κορυφαίας CyanogenMod και έστελνε δωρεάν Samsung Galaxy S2 στα μέλη της ομάδας ώστε να μπορούν να δουλέψουν τη συσκευή οι developers.
Από την άλλη η apple προσλαμβάνει τους hackers για να μην έχει κανείς τη δυνατότητα στο μέλλον να κάνει jailbreak στις συσκευές της.
Έχω ένα Samsung Galaxy S2 και ένα iphone 4 τα οποία χρησιμοποιώ παράλληλα εδώ και 2+ μήνες(εταιρικό-προσωπικό).
Ξεκίνησα με χρήση 50-50 και έχω φτάσει να χρησιμοποιώ το iphone μόνο για ορισμένα παιχνίδια ,το navigon και όταν με παίρνουν τηλέφωνο...
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 26/08/2011 - 12:58.
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:00
Λογικά αναφέρεσαι στο ότι κερδίζει λεφτά από την πώληση συσκευών (π.χ. αν δεν υπήρχε jailbreak κάποιοι δεν θα το έπαιρναν), γιατί γνωρίζεις ότι για οτιδήποτε αγοράζεται από το Cydia ή κατεβάζεται από το Installus, η Apple δεν κερδίζει τίποτα.πραγματικα πιστευεις οτι το j/b θα σταματησει?
Εχει στηθεί ολοκληρη επιχειρηση απο πισω(βλεπε cydia κ.τ.λ ...... ) και πιστευεις οτι θα σταματησει.(Μιλαμε για πολλα λεφτα )δεν σταματαει ετσι απλα ,διοτι ολοι κερδιζουν απο αυτο .Αποψη μου .
Υ.Γ δεν μπορει η apple (κολοσσός)Νουμερο ενα εταιρια στον κοσμο ,να τους μαζεψει ολους και να σταματησει το j/b ?Ας μην γελιόμαστε..........Πολυ απλα δεν θελει ,διοτι κερδιζει money .......
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:05
Από εκεί και έπειτα όμως το τέλος του jailbreak δεν έρχεται από την Apple (Ως εμπόδιο) αλλά από τους χρήστες οι οποίοι βλέπουν ότι με τον καιρό τα αιτήματα τους για την χρήση της συσκευής πιάνουν τόπο ,με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας λόγος για γίνει το jailbreak στις συσκευές τους.
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:09
το αν κερδιζει η apple η οχι ποσοστα απο το cydia (tweaks),νομιζω τελικα κανεις απο εμας δεν το γνωριζειΛογικά αναφέρεσαι στο ότι κερδίζει λεφτά από την πώληση συσκευών (π.χ. αν δεν υπήρχε jailbreak κάποιοι δεν θα το έπαιρναν), γιατί γνωρίζεις ότι για οτιδήποτε αγοράζεται από το Cydia ή κατεβάζεται από το Installus, η Apple δεν κερδίζει τίποτα.
Καλώς ή κακώς, όμως, μόνο κάπου 9% σύμφωνα με έρευνες έχει jailbreak στην συσκευή του. Και από αυτούς, δεν ξέρω πόσοι θα άλλαζαν συσκευή αν δεν υπήρχε jailbreak. Αυτοί που το έχουν για σπασμένες εφαρμογές (οι μισοί και παραπάνω δηλαδή), νομίζω θα συνέχιζαν να το έχουν, απλά δεν θα είχαν εφαρμογές, θα είχαν μόνο τις free. Ή θ'αναγκάζονταν να αγοράσουν κάποιες. Όσον αφορά τους υπόλοιπους (ιδεολόγους του jailbreak ή ανθρώπους που πραγματικά το χρειάζονται {και όταν λέω το χρειάζονται, δεν εννοώ για tweaks και themes, αλλά π.χ. για μιά εφαρμογή tethering, για Unlock σε χώρα που δεν κυκλοφορεί το τηλέφωνο, κτλ.}), αυτοί όντως θα άλλαζαν συσκευή. Αλλά ένα 3-4% των χρηστών είναι πολύ μικρό τίμημα για την Apple, ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Επομένως, θεωρίες ότι το jailbreak την συμφέρει ή την βολεύει, είναι υπερβολικές ή αφελείς !
Τελευταία επεξεργασία από: entzo, 26/08/2011 - 13:10.
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:10
δεν κατανοω ενα πραγμα αφου εισαι υπερμαχος των android και μενα μου ψιλοαρεσουν(αλλα προτιμω ios για το χ,ψ λογο) γιατι πας και τα σκας για να παρεις iphone και απο πανω τα κραζεις?Sorry αλλά διαφωνώ εντελώς...
iphone χωρίς jailbreak σημαίνει ακόμα μικρότερη ελευθερία...
Το flash δεν το χρειαζόμαστε.
Το bluetooth δεν το χρειαζόμαστε.
Το jailbreak δεν το χρειαζόμαστε.
Το να μην περνάνε όλα με το ζόρι από το itunes δεν το χρειαζόμαστε.
Το που πρέπει να χρειαζόμαστε πρέπει να είναι η κοροϊδία και να σκάμε 700άρια κάθε χρόνο...
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:18
Τελευταία επεξεργασία από: giannisg2004, 26/08/2011 - 13:19.
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:20
Sorry αλλά διαφωνώ εντελώς...
iphone χωρίς jailbreak σημαίνει ακόμα μικρότερη ελευθερία...
Το flash δεν το χρειαζόμαστε.
Το bluetooth δεν το χρειαζόμαστε.
Το jailbreak δεν το χρειαζόμαστε.
Το να μην περνάνε όλα με το ζόρι από το itunes δεν το χρειαζόμαστε.
Το που πρέπει να χρειαζόμαστε πρέπει να είναι η κοροϊδία και να σκάμε 700άρια κάθε χρόνο...
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 26/08/2011 - 13:22.
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:34
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:36
δεν κατανοω ενα πραγμα αφου εισαι υπερμαχος των android και μενα μου ψιλοαρεσουν(αλλα προτιμω ios για το χ,ψ λογο) γιατι πας και τα σκας για να παρεις iphone και απο πανω τα κραζεις?
1. html5 δεν σε καλυπτει θες το αρχαιολογικο flash?
2. bluetooth?εδω συμφωνω ειναι μια σημαντικη ελλειψη αλλα την γνωριζαμε απο το iphone 3g που κυκλοφορησε στην Ελλαδα δεν ειναι σημερινο θεμα,αλλα φωτογραφιες στελνεις και με email
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:41
1)Nαι αλλά για να κάνεις root το τηλέφωνο ένας που δεν γνωρίζει απο unix δεν μπορεί να το κάνει ουτε βημα προς βήμα και όσοι λίγο γνωρίζουν τα βασικά απο unix του βγαινει ο κ@λ@ς και στην καλυτερη το περιπτώσεων να το τουβλιάσoυν σε σχεση με το jailbreak στο iPhone που απλα επισκέπτεσε την σελίδα και γίνονται όλα στο αυτόματο.
2)οσο για το αν βγαίνει γρήγορα και στο htc hd που έιχα πέρυσι για να μπορώ να κάνω το radio on-off +rooted περίμενα ακριβώς 20-25 μέρες ωστε να βγει tool στο xda-developers.com
έχει αναθεωρηθεί κατα πολύ εαν είναι εύκολο η δύσκολο το rooted σε android.
Για το πιο απλο ασχετο χρηστη είναι απίθανο
Δημοσίευση 26/08/2011 - 13:44
Δημοσίευση 26/08/2011 - 14:10
όχι απαραίτητα.hackers υπάρχουν πολλοί ουδείς αναντικατάστατος.δεν θέλω να μου αγχώνεστεεε.ζωάρα ο πιτσιρικάς μια χαρά τού κατσε.όλο και κάποιος θα θέλει να γίνει ήρωας στην jailbreak σκηνή.μην ξεχνάμε και τον geohot.δεν καταλαβαίνω πως γίνεται και καθε φορά άρθρα περι της apple καταλήγουν και πόσο μάλλον το συγκεκριμένο post καταλήγει στο να προσπαθούν να προμοτάρουν android με το ζόρι.μάλλον το μήλο κάθεται στο "λαιμό" πολύ εύκολα..Καλά νέα για τον Comex κακά για εμάς...
Δημοσίευση 26/08/2011 - 14:57
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες