Το iPhone 5 θα διαθέτει εμπρόσθιο LED για ειδοποιήσεις (;)
Δημοσίευση 30/08/2011 - 23:18
Ad
Δημοσίευση 30/08/2011 - 23:19
Αυτό που θέλω να κάνω τα κάνω με 3rd party apps και το μηλαράκι μου δεν το αλλάζω με τίποτα , απλά
Μου τη δίνει που κάποια αυτονόητα πράγματα δεν είναι native. Δεν είμαι από τους χρήστες που πήραν ένα iPhone
Για μόστρα , το έχω ξεπατώσει το τηλ. Στο maximum των δυνατοτήτων του
Όταν λες το χρησιμοποιείς στο maximum? πιστεύω πως κανένας δεν μπορει να δουλέψει το μηλαράκι στο max. Μιλάω σαν χρήστης iphone από τα πρώτα 3g και φυσικά απο τους μεγάλους οπαδους του jb.
Τωρα στο θέμα του led προσωπικα θα μου άρεσε, πρακτικά δεν ξέρω όμως πως μπορεί να υλοποιειθεί.
Μιλάω σαν hardware. Το 4αρι έχει 2 connectors όπου 1 για lcd και 1για digitizer τα οποία συνδέονται πάνω στο logicboard.
Τι θα κάνουν (υποτιθέμενα πως θα βασιστούν στα leaks που έχουμε δει μέχρι σήμερα μεχρι και το σημερινό με τα connectors της οθόνης )?
Extra connector μόνο για το led ή ενσωμάτωση πάνω στο digitizer (ποιο πιθανό το βλέπω)!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: katsulas, 30/08/2011 - 23:21.
Δημοσίευση 30/08/2011 - 23:24
Δημοσίευση 30/08/2011 - 23:36
Δημοσίευση 30/08/2011 - 23:55
Τελευταία επεξεργασία από: Antong, 30/08/2011 - 23:56.
Δημοσίευση 30/08/2011 - 23:55
....
Δημοσίευση 30/08/2011 - 23:57
ναι... και το τούρκικο θα λεει... "Kit, Gel burda" και θα απαντάει "buyurum michael"Ένα καλό mockup τύπου knight rider θα ταίριαζε πολύ με το iphone 5 ... φανταστείτε ... retro style σε μαύρο bezel.. όταν έρχεται το mail στο i-messages θα μας ειδοποιεί με το γνωστό κινούμενο led effect.. και φυσικά (κινούμενος στα πλαίσια αυτής της φαντασίωσης) θα μας μιλάει ( michael - you've got a message..) και εμείς μέσω nuance-assistant στο ios5 θα του ζητούμε με φωνητική εντολή να μας το διαβάσει... Μόνο έτει θα συμβιβασθώ με το την ιδέα του led. όλα τ'αλλα ... χριστουγενιάτικο δένδρο !
Δημοσίευση 31/08/2011 - 00:00
Ένα καλό mockup τύπου knight rider θα ταίριαζε πολύ με το iphone 5 ... φανταστείτε ... retro style σε μαύρο bezel.. όταν έρχεται το mail στο i-messages θα μας ειδοποιεί με το γνωστό κινούμενο led effect.. και φυσικά (κινούμενος στα πλαίσια αυτής της φαντασίωσης) θα μας μιλάει ( michael - you've got a message..) και εμείς μέσω nuance-assistant στο ios5 θα του ζητούμε με φωνητική εντολή να μας το διαβάσει... Μόνο έτει θα συμβιβασθώ με το την ιδέα του led. όλα τ'αλλα ... χριστουγενιάτικο δένδρο ! lol
καρφώθηκες ηλικιακά... μικρό δεν σε αφήνανε να το δεις ελεύθερα και σου έμεινε απωθημένο?
μιλάς στο ρολόι σου μερικές φορές?
για το iphone 6 σκέφτεσαι κάτι σε Star Trek? Star Warriors? Dukes? McGyver?
κάνω πλάκα, μην με παρεξηγήσεις, το post σου ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο, με έκανες και γέλασα, thanks
Δημοσίευση 31/08/2011 - 00:14
Ίσως το iphone 6 να έχει κάτι από thundercats ... πχ προβολή φωτορυθμικών , κόκκινων αιλουροειδών σημάτων στον ουρανό και υπερφυσική ενόραση ... lol !
Τελευταία επεξεργασία από: Antong, 31/08/2011 - 00:15.
Δημοσίευση 31/08/2011 - 03:08
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧαχαχαχαχαχ ελιωσα μολις το ειδα..!!!ναι... και το τούρκικο θα λεει... "Kit, Gel burda" και θα απαντάει "buyurum michael"
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Δημοσίευση 31/08/2011 - 10:18
Ναι, και μετα θα πληρωνει δικαιωματα στην htc...θυμάται κανείς ένα βίντεο που έδειχνε να αναβοσβήνει το περίγραμμα του home button σαν ειδοποίηση Notification?
Δημοσίευση 31/08/2011 - 10:39
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 01/09/2011 - 02:35
Δεν ξέρω αν κάποιος απο εσάς έχει τύχει να πραγματοποιήσει κλήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (κυρίως σκοτάδι) και να περιμένει να απαντηθεί η κλήση κοιτώντας την οθόνη.
Θα παρατηρήσετε ότι στο ίδιο ακριβώς σημείο φαίνεται αμυδρά ένα κόκκινο φως. Εικάζω ότι είναι πομπός υπέρυθρης (ή αντίστοιχου φάσματος) ακτινοβολίας, ο οποίος σε συνδυασμό με τον αισθητήρα πάνω ακριβώς από το ακουστικό, λειτουργούν για την απενεργοποίηση της οθόνης κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, όταν η συσκευή τοποθετηθεί κοντά στο πρόσωπο του χρήστη..
Το έθεσα όσο καλύτερα μπορούσα, ελπίζω να καταλάβατε αυτό που θέλω να πω.. Αν πάλι όχι, δοκιμάστε το και θα δείτε ακριβώς τι εννοώ..
Τελευταία επεξεργασία από: gizmo9002, 01/09/2011 - 02:38.
Δημοσίευση 01/09/2011 - 02:59
Μετά από μια γρηγόρη μάτια στο topic δεν είδα κάπου να αναφέρεται αυτό που θα γράψω..
Δεν ξέρω αν κάποιος απο εσάς έχει τύχει να πραγματοποιήσει κλήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (κυρίως σκοτάδι) και να περιμένει να απαντηθεί η κλήση κοιτώντας την οθόνη.
Θα παρατηρήσετε ότι στο ίδιο ακριβώς σημείο φαίνεται αμυδρά ένα κόκκινο φως. Εικάζω ότι είναι πομπός υπέρυθρης (ή αντίστοιχου φάσματος) ακτινοβολίας, ο οποίος σε συνδυασμό με τον αισθητήρα πάνω ακριβώς από το ακουστικό, λειτουργούν για την απενεργοποίηση της οθόνης κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, όταν η συσκευή τοποθετηθεί κοντά στο πρόσωπο του χρήστη..
Το έθεσα όσο καλύτερα μπορούσα, ελπίζω να καταλάβατε αυτό που θέλω να πω.. Αν πάλι όχι, δοκιμάστε το και θα δείτε ακριβώς τι εννοώ..
αυτο υπαρχει σε ολα, αλλα δεν καταλαβα γιατι το ειπες
Δημοσίευση 01/09/2011 - 07:06
αυτο υπαρχει σε ολα, αλλα δεν καταλαβα γιατι το ειπες
Σαν απάντηση στις υποτιθέμενες εικόνες του front screen που δημοσιεύτηκαν.. Ότι η οπή αυτή που φαίνεται στο υποτιθέμενο iPhone 5, υπάρχει και στο 4..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες