ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ-TWEAKS
Ad
Δημοσίευση 20/11/2011 - 22:56
λοιπόν σβήνεις αυτό που έχει μέσα στα " δλδ "AWAY_LOCK_LABEL" = "εδώ σβήνεις και γραφεις ότι θες"Οκ περιμένω. Εδώ είμαι : /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/en_GB.lproj/SpringBoard.strings
Δημοσίευση 20/11/2011 - 23:15
http://www.youtube.com/watch?v=shjQxXU8geUΟκ περιμένω. Εδώ είμαι : /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/en_GB.lproj/SpringBoard.strings
δες και αυτο το video αν δεν τα καταφερεις
Δημοσίευση 21/11/2011 - 00:42
/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj/SpringBoard.strings
/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/en_GB.lproj/SpringBoard.strings
δοκίμασα και στα δύο αλλάζοντας το εξής --> AWAY_LOCK_LABEL σε Irene La Gamatius
έκλεισα το iPod και το ξανάνοιξα αλλά το κείμενο ήταν ακριβώς το ίδιο όπως πριν. (Έχει το κείμενο ενός θέματος που κατέβασα - "BuffYoCouch!"). Έχω την 4.3.3...
Δημοσίευση 21/11/2011 - 01:08
Λοιπόν, έβγαλα τελείως το θέμα και κάνω Lock και μου λέει στο slide to unlock --> AWAY_LOCK_LABEL
και αντί για Enter passcode ---> ENTER_PASSCODE (μπλά μπλά, δεν βλέπω πιο μετά)
για turn off --> POWER_DOWN -- POWER_DOWN_CANCEL
Λέω να το αφήσω στην ησυχία του.. ή αξίζει να το παλέψω; Όταν βάζω το θέμα όλα διορθώνονται.. Μάλλον δεν αλλάζει λόγω του θέματος.
Τελευταία επεξεργασία από: sp3cial, 21/11/2011 - 01:09
Δημοσίευση 21/11/2011 - 01:15
Mήπως το plist το πειραξες παραπάνω απ'οσο έπρεπε?
Αν δε βγάλεις άκρη, πες μου να σου στείλω το δικο μου αρχειο να το περάσεις.
Αυτό το σκέφτηκα! Μπορείς να μου το στείλεις γράφοντας Irene La Gamatius εκεί που πρέπει να αλλάξει? Μάλλον το διέλυσα.. Αλλά εαν έχω το θέμα που μου αρέσει ίσως δεν αλλάξει! Σνιφ! Θα περιμένω PM με την ησυχία σου. Σε ευχαριστώ πολύυυυ! :-)
Δημοσίευση 21/11/2011 - 01:23
γιατι δεν κατεβάζεις καποιο tweak απο cydia που το κανει κατευθείαν να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο ?? και να το αλλάζεις οποτε θες μπαμ μπαμΑυτό το σκέφτηκα! Μπορείς να μου το στείλεις γράφοντας Irene La Gamatius εκεί που πρέπει να αλλάξει? Μάλλον το διέλυσα.. Αλλά εαν έχω το θέμα που μου αρέσει ίσως δεν αλλάξει! Σνιφ! Θα περιμένω PM με την ησυχία σου. Σε ευχαριστώ πολύυυυ! :-)
Δημοσίευση 21/11/2011 - 15:48
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 21/11/2011 - 16:50
ThanksxBackUp & Pkgbackup.
Δημοσίευση 21/11/2011 - 17:27
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες