φιλε μου απλα δεν γινεται.υπαρχουν σαιτ που η ασχολια τους ειναι μονο η apple , που θα εδιναν τα παντα για μια πληροφορια(θυμησου περυσι τι εγινε με το πρωτοτυπο που βρηκανε πως ορμιξανε ολοι) και τωρα ο αλλος απο την κοσμοτε εμαθε ολα αυτα.δεν γινεται ουτε μια στο εκατομμυριο.απλα τα πραγματα.συγγνώμη κιόλας αλλά αυτό μου θυμίζει κλασσικό Έλληνα. Αντί να πείτε οκ μπορεί και μία στο εκατομύριο αυτή η πληροφορία να είναι αληθινή είστε σίγουροι για τη γνώμη σας και μάλιστα χλευάζεται και τις υπόλοιπες γνώμες....δυστυχώς έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες ξερόλες και μονόπλευροι...αλλά οκ παιδιά δέχομαι τις απόψεις σας μιας και υπάρχει απόλυτη ελευθερία του λογου
φίλε nsxbass μιλάω γενικά και πάντα φιλικά απλά πήρα αφορμή το αστείο σου..!!!
Cosmote iPhone 5
Δημοσίευση 01/09/2011 - 13:56
Ad
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:02
φίλε δεν αντιλέγω στο θέμα με τα site εγώ απλά είπα τι έμαθα...αν θα είναι αλήθεια ή όχι θα το μάθω σε μια εβδομάδα...αν θα είναι σε μια εβδομάδα το iphone διαθέσιμο δεν θα είναι κάτι κακό αλλά αντιθέτως πολύ καλό....αν πάλι δεν είναι σε μια εβδομάδα εγώ και πάλι θα το περιμένω....είναι απλά τα πράγματα....φιλε μου απλα δεν γινεται.υπαρχουν σαιτ που η ασχολια τους ειναι μονο η apple , που θα εδιναν τα παντα για μια πληροφορια(θυμησου περυσι τι εγινε με το πρωτοτυπο που βρηκανε πως ορμιξανε ολοι) και τωρα ο αλλος απο την κοσμοτε εμαθε ολα αυτα.δεν γινεται ουτε μια στο εκατομμυριο.απλα τα πραγματα.
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:02
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:07
δεν θα πω κατι περισσοτερο, αλλα ειλικρινα, πιστευω συμφωνουν και αλλα ατομα απο εδω μεσα θα το θελουν, κανε μας την χαρη και πηγαινε την αλλη βδομαδα απο εκει!! και γραψε μας τι θα σου πει!!
αυτό εννοείτε..αν δεν με προλάβουν τα γεγονότα...αλλά τι να πω μακάρι να βγουν όλα αυτά ψεύτικα γιατί ήταν μάλλον και λάθος μου που ήθελα να το μοιραστώ
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:08
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:09
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:10
μιλάω για προπαραγγελεία και όχι για αγορά..Ακομα και να βγει το iPhone σημερα στην Αμερικη,δεν θα το εχει ο Γερμανος ουτε σε ενα μηνα.Η Ευρωπη αργει παντα και ιδικα η Ελλαδα.
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:11
εσύ πρέπει να είσαι αστείοςΜηπως ο φιλος σου εχει ηδη και την συσκευη? Τουλαχιστον να μαθουμε και την εμφανιση...
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:13
Τελευταία επεξεργασία από: thachri, 01/09/2011 - 14:14
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:18
φιλε θα παω να ρωτησω και εγω στον γερμανο βεροιαw και στην vodafone Καθως και οι δυο διευθηντες φιλοι του πατερα μου και στην wind και βλεπουμε γενικος τους ξερω ολους θα σας ενημερωσω κατα το βραδακη αλλα απο λιγες πληροφοριες που πηρα απο την διευθηντρια του καταστημας και ως μητερα συμμαθητη μου ειπε δεν ξερει τιποτα τωρα μενει ο γερμανος και η vodafoneΤέλος πάντων παιδιά εγώ αυτό που έμαθα το είπα....αν θα είναι σε μια εβδομάδα ή σε ένα μήνα δεν με απασχολεί και πολύ γιατί θα το πάρω και στις δυο περιπτώσεις....εγώ απλά το κρατάω στην άκρη του μυαλού μου και συνεχίζω...καλό σας απόγευμα..!!!
Τελευταία επεξεργασία από: fasman, 01/09/2011 - 14:18
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:40
Ισως οι κατοχοι μαγαζιων , resselers κτλ μαθαινουν κατι παραπανω απο εμας γιατι μην ξεχνατε οτι γεμιζουν τις αποθηκες τους καμποσο καιρο πριν για να εχουν να σπρωξουν στην πιατσα την ημερα κυκλοφοριας..
Ουτως η αλλος δεν μας ειπε οτι ξερει ποτε θα βγει πως θα ειναι η οτι το εχει στα χεια του , ουτε το εγραψε για να το παιξει μουρη !!
Τεςπα υπομονη αλλα κι αυτη η apple δεν λεει κουβεντα, το θεμα ειναι τι κανουμε πουλαμε το 4αρι τωρα και περιμενουμε ανακοινωση?
Γιατι αν το πουλησουμε μετα θα χασουμε καμποσα ευρακια..
Αλλα παλι αν το πουλησουμε και βγει το καινουριο μουφα με 3.5 οθονη παλι?
Εδω σας θελω ..
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:48
ποιος ο λογος να παρεις το 5 απο τους πρωτουσ??
παλι αν το δεις και το δουλεψουν και βγει καλο ας δωσεισ το 4αρι μετα.... σιγα τα λεφτα που θα χασεις....
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:58
εσύ πρέπει να είσαι αστείος
Κανουμε και καμια πλακα να περναει η ωρα.. Εξαλλου το νημα εχει χασει το νοημα του αρκετα πριν..
Δημοσίευση 01/09/2011 - 15:15
ΑΝ ο γνωστός σου έχει δίκιο τότε το iphonehellas Θα έχει μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αποκλειστικότητα.
Αν πάλι όχι, τότε όλο αυτό είναι ακόμη μία από τις τόσες ενοχλητικές φήμες που κυκλοφορούν και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο...
Ας το αφήσουμε εδώ μέχρι νεοτέρας...
Δημοσίευση 01/09/2011 - 16:37
Ήξερα και ένα με τον Τοτο...
Sent from the Dark Side using the Force
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες