Cosmote iPhone 5
Δημοσίευση 01/09/2011 - 16:50
Ad
Δημοσίευση 01/09/2011 - 16:52
Τόσο απλό!!
Edit:Προσπεράστε την υπογραφή μου!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: turbomakis, 01/09/2011 - 16:54
Δημοσίευση 01/09/2011 - 18:14
Μπορεί και να τους το είπαν να το λένε γιατί όλοι λέμε ''ας βγει το 5αρι και βλέπουμε''....
Δημοσίευση 01/09/2011 - 18:44
συγγνώμη κιόλας αλλά αυτό μου θυμίζει κλασσικό Έλληνα. Αντί να πείτε οκ μπορεί και μία στο εκατομύριο αυτή η πληροφορία να είναι αληθινή είστε σίγουροι για τη γνώμη σας και μάλιστα χλευάζεται και τις υπόλοιπες γνώμες....δυστυχώς έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες ξερόλες και μονόπλευροι...αλλά οκ παιδιά δέχομαι τις απόψεις σας μιας και υπάρχει απόλυτη ελευθερία του λογου
φίλε nsxbass μιλάω γενικά και πάντα φιλικά απλά πήρα αφορμή το αστείο σου..!!!
Καλά πήγαινε και στα φόρουμ του εξωτερικού να πεις την εμπειρία σου..εκεί να δεις αντίδραση!!!
Δημοσίευση 01/09/2011 - 18:49
ανηψιός του Jobs θα είναιΠεριεργα πραγματα....Πως γινεται να ξερει πρωτα αυτος πριν την επισημη παρουσιαση περιεργο πραγμα...
Δημοσίευση 01/09/2011 - 19:08
μπορει να παραιτηθηκε ο jobs γτ διευρευεσε το πως θα ειναι το νεο iphone και αυτος που ελαβε την πληροφορια για το πως θα ειναι,να ειναι ο υπαλληλος στην vodafone.εγω ενα ξερω.εμεις εδω στο φορουμ,στην χειροτερη των περιπτωσεων ξερουμε οτι και ενας υπαλληλος σε vodafone,cosmote κτλ.ανηψιός του Jobs θα είναι
Δημοσίευση 01/09/2011 - 23:18
Δημοσίευση 01/09/2011 - 23:22
Δημοσίευση 01/09/2011 - 23:28
πες τα ρε συ αι γιωργη θαυματουργε!φιλε μου την σεβομαστε την αποψη σου.δεν κανουμε πλακα με εσενα.με αυτον τον τυπο κανουμε.γτ υπαρχουν πολυ που το παιζουν ξερολες σαν και αυτον.συγγνωμη απο την μερια μου αν σε προσβαλλα σε κατι.εννοειται και το ξαναλεω οτι τον υπαλληλο κοροιδευαμε
ρε συ thachri, γιατι το πηρες το ολο ζητημα τοσο προσωπικα; αφου εσυ απλα μας μετεφερες την πληροφορια, δεν το αμφισβητησε κανενας αυτο, ουτε ειπε κανεις οτι την εβγαλες απο το κεφαλι σου! τα παιδια προφανως και κανουν πλακα, αλλα οχι μαζι σου!
εννοειται οτι πρεπει (και) σεβομαστε την αποψη σου οπως και ολων των μελων του φορουμ, αλλα η συγκεκριμενη, δεν ειναι αποψη σου!
Δημοσίευση 01/09/2011 - 23:38
μετανοειτεπες τα ρε συ αι γιωργη θαυματουργε!
ρε συ thachri, γιατι το πηρες το ολο ζητημα τοσο προσωπικα; αφου εσυ απλα μας μετεφερες την πληροφορια, δεν το αμφισβητησε κανενας αυτο, ουτε ειπε κανεις οτι την εβγαλες απο το κεφαλι σου! τα παιδια προφανως και κανουν πλακα, αλλα οχι μαζι σου!
εννοειται οτι πρεπει (και) σεβομαστε την αποψη σου οπως και ολων των μελων του φορουμ, αλλα η συγκεκριμενη, δεν ειναι αποψη σου!
Δημοσίευση 01/09/2011 - 23:45
Παρει προσκληση για να πανε στην παρουσιαση.Οποτε εχει καποια
Δοση αληθειας.Ενταξει δεν γινεται να ξερουν λεπτομερειες για τη
συσκευη και τα λοιπα,αλλα ξερουν πχ οτι την παρουσιαση θα την
κανει ο *καινουριος*
Δημοσίευση 01/09/2011 - 23:50
Λοιπον για να μην τρελεναιστε ολοι οι Premium Reseilers εχουν
Παρει προσκληση για να πανε στην παρουσιαση.Οποτε εχει καποια
Δοση αληθειας.Ενταξει δεν γινεται να ξερουν λεπτομερειες για τη
συσκευη και τα λοιπα,αλλα ξερουν πχ οτι την παρουσιαση θα την
κανει ο *καινουριος*
Δηλαδή εννοείς ότι έχει οριστεί ημερομηνία?
Μου κάνει εντύπωση το να έχει οριστεί ημερομηνία, να έχουν ενημερωθεί οι εκατοντάδες resellers σε όλον τον κόσμο και να μην έχει διαρρεύσει....
Δημοσίευση 01/09/2011 - 23:52
Αυτονόητο δεν είναι?
Τι έχουμε να χωρίσουμε με τον συμφορουμίτη?
Δημοσίευση 01/09/2011 - 23:59
Δηλαδη,αν ειναι 6/10 λεω εγω η παρουσιαση,τους reseilers ολου τουΔηλαδή εννοείς ότι έχει οριστεί ημερομηνία?
Μου κάνει εντύπωση το να έχει οριστεί ημερομηνία, να έχουν ενημερωθεί οι εκατοντάδες resellers σε όλον τον κόσμο και να μην έχει διαρρεύσει....
Κοσμου θα τους ειδοποιησουνε στις 5/10 να πανε στην California???
Δημοσίευση 01/09/2011 - 23:59
μα αυτο λεμε.νομιζε οτι του επιτεθηκαμε προσωπικα.που ισα ισα.τον αλλον κοροιδευαμε.Και καλά δηλαδή έπρεπε να εξηγήσουμε ότι κανείς δεν επιτέθηκε προσωπικά στο μέλος που έκανε το τόπικ αλλά στον υπάλληλο που ξεστόμισε το "tip"
Αυτονόητο δεν είναι?
Τι έχουμε να χωρίσουμε με τον συμφορουμίτη?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες