δειξτε το/τα παλια σας κινητα (τα γηινα)
Δημοσίευση 01/09/2011 - 14:35
ξεκιναω πρωτος με 4 απο τα 10 που εχω
Ad
Δημοσίευση 01/09/2011 - 17:40
Εγώ απ' ότι θυμάμαι το πρώτο μου ήταν ένα motorola n95 (αν θυμάμαι) πάντως ήταν σίγουρα αυτό:
...μετά iPhone 3G και το πολυπόθητο iPhone 4!
Δημοσίευση 01/09/2011 - 21:38
Nokia N73 IMG_0125.JPG 1,7MB 4 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 01/09/2011 - 21:39
Δημοσίευση 02/09/2011 - 00:48
IMG_0441.JPG 1,43MB 6 λήψεις
Δημοσίευση 02/09/2011 - 01:00
Α ξέχασα μετα τα Ericsson με τα touch και 1 q-teck 9000 μεγάλη παντοφλαρα!
Τελευταία επεξεργασία από: DooMDiveR, 02/09/2011 - 01:02
Δημοσίευση 02/09/2011 - 06:54
Ήταν όποιος θυμάται το κινητό που το έκανε διαφήμιση ο Μπονάτσος που έλεγε τότε b-free δεν δίνεις δεν παίρνεις λογαριασμό.
Και έπερνε ολόκληρη την κάρτα μέσα ...;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:19
σκεφτικα να ανοιξω αυτο το topic και να θυμηθουμε τα παλια μας (γηινα) κινητα απο εχουμε στο συρταρη μας.
ξεκιναω πρωτος με 4 απο τα 10 που εχω
Tι μου θύμησες τώρα με το Τ68..
Ένα απο τα καλύτερα τηλ που έχουν βγει ποτέ.. Ακόμα και τώρα μετα απο τόσα χρόνια, μετανιώνω που το έδωσα..
Δημοσίευση 02/09/2011 - 16:32
Δυστυχώς τα παλιά μου κινητά δεν τα έχω κρατημένα.
Καλά καλά δεν θυμάμαι όλα όσα είχα. Μετά από ένα μεσημέρι που έστυψα το μυαλό μου να τα θυμηθώ όλα και που έψαχνα φωτογραφίες τους στο google να και τα κινητά που έχουν περάσει από τα δικά μου χέρια:
Το πρώτο μου κινητό ήταν αυτό:
Ασφαλώς αστειεύομαι!
Αρχίζουμε με το ΙΣΤΟΡΙΚΟ Sony CMD-Ζ1 (ήταν το πιο δύσκολο στο να βρω φωτογραφία του μιας και δεν θυμόμουν ούτε πως το έλεγαν παρά μόνο ότι ήταν sony! Αλλά google is your friend!):
Συνεχίζουμε με το Motorola Startac mini (Όταν ακόμα η Motorola έβγαζε καλά τηλέφωνα):
Στη συνέχεια το Panasonic GD-90 (τίποτα το τρομερό σαν συσκευή αλλά πολύ καλή μπαταρία και από τις πιο δυνατές δονήσεις τις εποχής. Ας μην ξεχνάμε ότι η δόνηση στα κινητά είναι πατέντα της Panasonic. Οπότε οι κοπέλες ξέρετε ποιον να ευχαριστήσετε! ):
Έπειτα πέρασε ένα διάστημα από τα χέρια μου το Ericsson T-20s (Πριν να γίνει η ένωση με τη Sony):
Κάπου εκεί με πήρε και εμένα η "μόδα" των Nokia με αποτέλεσμα να αποκτήσω το 3310 (Λιώσιμο στο φιδάκι και τα σχετικά):
Και τότε περίπου ήταν που ήρθαν στην Ελλάδα τα κινητά με τις κάμερες. Πρώτη η Vodafone είχε φέρει δύο μοντέλα. Το Panasonic GD-87 και ένα Sharp το οποίο ήταν πρακτικά ολόιδιο με το Panasonic αλλά ήταν Vodafone-branded για να προωθήσει το νέο τότε Vodafone Live δίνοντάς το σε πολύ χαμήλή τιμή. Στα χέρια μου έπεσε το Panasonic:
Μετά το Panasonic είχα την πρώτη μου επαφή με τα smartphones και πιο συγκεκριμένα με το Symbian λογισμικό. Το εργαλείο στα χέρια μου ήταν το Nokia 6600 με την πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Εκεί είχαμε αρχίσει να βλέπουμε το προς τα που πάνε τα κινητά (τι να πρωτοθυμηθώ? Που υπήρχε μέχρι και app και αλλάζαμε τα κανάλια στις τηλεοράσεις παντού με την θύρα υπερύθρων?):
Τα smartphones όμως και ειδικά τα symbian ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα και μετά από καιρό το τηλέφωνο γινόταν "βαρύ". Με βαριά καρδιά λοιπόν εγκατέλειψα το 6600 και έκανα ίσως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου αγοράζοντας το Motorola Razr v3i. Το αγόρασα κυρίως λόγω εμφάνισης. Πιστέψτε με μετά από μόλις δύο μήνες χρήσης είπα "Goodbye Moto" για ΠΑΝΤΑ:
Μετά την απογοήτευση του RAZR στράφηκα στη Sony Ericsson και συγκεκριμένα στο k750i (μικρό, απλό, φθηνό σχετικά αλλά με την τρομακτική για την αποχή κάμερα των 2!ΜΡ):
Καλό το k750i, αλλά έχοντας δει τι κάνει ένα smartphone, μοιραία επέστρεψα εκεί. Η Nokia είναι ήταν πιο έμπειρη, το symbian είχε εξελιχθεί σε σύγκριση με την εποχή του 6600 και κάπως έτσι πήρα το Nokia Ε-65:
Αυτό ήταν και το τελευταίο τηλέφωνό μου. Η ιστορία από εκεί και μετά γνωστή. iPhone 3G, iPhone 3GS και τέλος μέχρι και αυτή τη στιγμή iPhone 4. Και όσον αφορά την εταιρεία (Apple) δεν με βλέπω να αλλάζω προτιμήσεις σύντομα.....
Δημοσίευση 02/09/2011 - 23:55
1η συσκευή το Ericsson GA628
Mετα περάσαμε σε ποιο μικρό το Ericsson GF768
Στροφή σε Nokia 3210
Επόμενη συσκευή Panasonic GD75
Eπιστροφη πάλι σε Ericsson Τ39m. Ένα απο τα καλύτερα τηλ που είχα ποτέ.
Συνεχίζουμε με Ericsson T68. To 1o με χρώματα και ένα απο τα αγαπημένα μου. Ακομα μετανοιώνω που το έδωσα..
Η πιο αποτυχημενη μου αγορα σε τηλ.. Siemens SX1
Επιστροφή σε Sony Ericsson πλέον. Το συλλεκτικό S700i
Πάλι Sony Ericsson (μεγάλη αγάπη), W900i. Και αυτο συλλεκτικό.
Mετά σε Nokia N95 8GB.
Kαι τέλος στη μεγαλη μου αγάπη πλέον, 3GS και τώρα το 4.
Απο τα παραπάνω έχω κρατήσει τα Sony Ericsson S700i, W900i, Siemens SX1 και Nokia N95 8GB.
Aν κάποιος μου εβρισκε τα Τ39m και Τ68, ευχαρίστως να τα αγόραζα..
Δημοσίευση 03/09/2011 - 00:21
Δημοσίευση 11/10/2011 - 12:45
NOTE: λεπτομέρεια που σκοτώνει,το μήλο στο ΝΟΚΙΑ!! (μέχρι να αποκτήσω το δικό μου,τα έφερνα όλα όσο πιο κοντά μπορούσα!!! χαχαχαχα!!!)
λείπει το μαγικο P800 μου και κανα 2 ακομα,τα οποια ή τα ειχαν πατησει αυτοκίνητα,ή ειναι smashed beyond repair!!!
και ΝΑΙ,τα κραταω ολα ! ειμαι ραδιενεργός!!!!!!!!!
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: Kartisem, 11/10/2011 - 12:49
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες