To iPad 2 παραμένει η γρηγορότερη συσκευή στην αγορά
Δημοσίευση 16/09/2011 - 20:30
Συγκεκριμένα, στο τεστ συμπεριλήφθηκε ο Exynos 4210 (dual-core- Cortex A9 με τη Mali-400 GPU της ARM) που βρίσκετε στο νέο Galaxy S 2. Όσον αφορά τα smartphones το S 2 έχει πολύ καλή απόδοση ξεπερνώντας κατά πολύ τον A4 του iPhone 4. Ωστόσο, παραμένει σημαντικά πιο αργός από τον A5 του iPad 2.
Σίγουρα τα πράγματα αναμένονται να αλλάξουν με τον ερχομό του iPhone 5 αλλά μέχρι τότε η κατάσταση στην αγορά σε «καθαρούς αριθμούς» φαίνεται παραπάνω στο διάγραμμα.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:11
Σίγουρα τα πράγματα αναμένονται να αλλάξουν με τον ερχομό του iPhone 5 αλλά μέχρι τότε η κατάσταση στην αγορά σε «καθαρούς αριθμούς» φαίνεται παραπάνω στο διάγραμμα.
Η κατασταση σε ποια αγορα? Κινητου ή tablet? Δηλαδη εγω που ψαχνω να παρω κινητο να παρω το ipad2 μιας και στην αγορα οπως λες παραπανω φαινεται το καλυτερο?
Πολυ biased εχει γινει το φορουμ ρε παιδια... Ντε και καλα τα iκατι ειναι καλυτερα. Σε περιπτωση που καποιo tablet της samsung βγει γρηγοροτερο απο το ipad2 θα βαλετε imac μετα στο διαγραμμα για να φαινεται η κατασταση στην "αγορα"?
Και εγω γουσταρω το iphone και περιμενω το 5αρι για να αποφασισω τι θα παρω αλλα θα ντρεπομουν να εχω στο φορουμ μου τετοιο πρωτοσελιδο...
Ελεος!!!
Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:20
Follow me on twitter
Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:55
Μην ακούω βλακείες. Το τεστ δεν το κάναμε εμείς καταρχάς. Αυτό που φαίνεται είναι ότι στα κινητά το S 2 είναι το γρηγορότερο και αυτό πάρε εάν κρίνεις από τέτοια τεστ. Ωστόσο, ο Α5 του iPad 2 είναι αρκετά γρηγορότερος και πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι ΕΑΝ μπει ο Α5 στο iPhone 5 θα έχουμε «νέο νικητή». That's all. Αν ήμασταν προκατειλημμένοι δεν θα το βγάζαμε καν εφόσον το iPhone 4 «χάνει»
Σωστος! Πρακτικά αυτο που φαίνεται ειναι οτι σε καθαρούς αριθμούς το iphone 4 ειναι πολυυυυ πισω.
Οπότε σε καμια περιπτωση δεν ειναι μεροληπτικο το δημοσιευμα!
Προφανώς και δεν προτρέπει κανέναν να παρει το ipad2 αντι του galaxy!
Δημοσίευση 17/09/2011 - 11:12
Τελευταία επεξεργασία από: musiclover, 17/09/2011 - 11:13
Δημοσίευση 17/09/2011 - 11:17
Δημοσίευση 17/09/2011 - 11:20
Επιβεβαιωνω και εγω τα παραπανω καθως εχω Galaxy2 και ipad2 και το βλεπω καθημερινα.
Εγω περιμενα το αντιθετο , μιας και το galaxy2 εχει 1,2Ghz cpu και 1024 ram.
Δημοσίευση 17/09/2011 - 11:26
Δημοσίευση 17/09/2011 - 12:28
"ARM's Mali-400 MP4 is the Fastest Smartphone GPU...for Now" μετάφραση: "Στο κομμάτι των γραφικών (GPU) ο επεξεργαστής Mali-400 MP4 (αυτός που φοράει το Samsung Galaxy S 2) που είναι ARM είναι ο πιο γρήγορος επεξεργαστής που έχει φορεθεί σε κινητό τηλέφωνο ... για την ώρα"
λέει επίσης παρακάτω: " it's anywhere from 1.7 - 4x faster than anything that's shipping in a smartphone today. "
μετάφραση: "είναι 1.7 μέχρι 4 φορές πιο γρήγορος από όποιον άλλον επεξεργαστή υπάρχει σε κινητό σήμερα"
Αλλά:
Λέει επίσης: " Although it's still not as fast as the PowerVR SGX 543MP2 found in the iPad 2 "
μετάφραση: " Ωστόσο δεν είναι ταχύτερος από τον επεξεργαστή PowerVR SGX 543MP2 που έχουμε βρει στο ipad 2 "
Δηλαδή συνοψίζοντας κάνει σύγκριση επεξεργαστών γραφικών κινητών τηλεφώνων με νικητή το Samsung Galaxy S2 αλλά ενημερώνει έμμεσα και τους φίλους του site - μελλοντικούς αγοραστές κάποιου κινητού τηλεφώνου ότι περιμένετε να δείτε και τι θα φοράει το iphone 5 μιας και είναι 100% σίγουρο ότι θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το ipad 2 ... και τότε με δεδομένο ότι το ipad 2 νικάει σε ταχύτητα, θα έχουμε νέο νικητή ... (όπως είπε και ο φίλος sepsis"). Τώρα στο θέμα i7 και οτιδήποτε άλλου παρομοίου δεν αξίζει πιστεύω να απαντήσω μιας και τέτοιον επεξεργαστή δεν θα τον δεις ποτέ σε κινητό τηλέφωνο αλλά αξίζει να κάνουμε την ίδια συζήτηση όταν θα βγουν οι καινούργιοι Atom επεξεργαστές της Intel για κινητά τηλέφωνα.
Δημοσίευση 17/09/2011 - 12:32
Οταν κανεις μια σοβαρη ερευνα δεν κοιτας τι ΘΑ βγει, γιατι αναμενονται τερατα ΑΠΟ ΟΛΕΣ τις πλατφορμες και ολους τους κατασκευαστες cpu-gpu...
Αν η ερευνα ΔΕΝ εψαχνε ΝΤΕ και καλα να δει πρωτο ενα apple θα επρεπε να δειξει:
Και σε μια υποκατηγορια να ειχε και:
Και μετα να σχολιαζε οτι ισως τελικα ο Α5 που θα μπει στο iphone5(?) να το φερει μπροστα στα κινητα...
Φυσικα αυτο θα ηθελε αμεροληψια που απ'οτι βλεπω ισως (λεω ισως) ειμαι ο μονος χρηστης iphone που την εχει??
Τελευταία επεξεργασία από: eNeRGy, 17/09/2011 - 12:37
Δημοσίευση 17/09/2011 - 13:01
Απλώς εγώ εξήγησα στο φίλο jeronimos το πως κατάλαβα εγώ την έρευνα και να ηρεμήσω λίγο τα πνεύματα!
Πάντως ισχύει και αυτό που λες! και θα ήταν πιο πρέπων να γίνει με τον τρόπο που λες ...
Δημοσίευση 17/09/2011 - 13:14
Σιγα το πράγμα...από που και ως που ντε και καλά να βγει η Apple πρώτη αφού το iPhone 4 είναι τελευταίο;
Follow me on twitter
Δημοσίευση 17/09/2011 - 13:16
Είπαμε το τεστ αφορά επεξεργαστές..περιλαμβάνονται smartphones και δύο tablets (iPad, Galaxy Tab). Εάν σύγκρινε smartphones θα έπρεπε να αφαιρέσει τα δύο tablets. Δεν έχει σχέση με την «σοβαρότητα» της έρευνας κάτι τέτοιο. Όταν κάνεις ένα review για το Air πχ θα βάλεις και το iMac μέσα να δει ο αναγνώστης συγκριτικά και πιο σφαιρικά τα πράγματα. Έτσι και δω βάζει και άλλους mobile επεξεργαστές.
Σιγα το πράγμα...από που και ως που ντε και καλά να βγει η Apple πρώτη αφού το iPhone 4 είναι τελευταίο;
Ναι, το τεστ αντε και το καταλαβαινω... ο τιτλος του iphonehellas?
"To iPad 2 παραμένει η γρηγορότερη συσκευή στην αγορά"
Ποια αγορα? Ιδια αγορα ειναι τα pads με τα phones? Ή επειδη δεν εβγαινε αλλιως η πρωτια??
Πραγματικα ντρεπομαι που βλεπω τετοια μεροληψια σε φιλους iphoneακιδες που μαλιστα πιστευουν οτι ειναι και αμεροληπτοι, βλεπε: "σιγα το πραμα"!!!
Τελευταία επεξεργασία από: eNeRGy, 17/09/2011 - 13:18
Δημοσίευση 17/09/2011 - 13:44
Τελευταία επεξεργασία από: chresto, 17/09/2011 - 13:45
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες