Αν το τεστ συγκρινε άπλα επεξεργαστες τότε πρώτα θα είχε τον επεξεργάστη και σε παρένθεση την συσκευή και τον κατασκευαστή. Λεπτομέρεια θα μου πεις. Αν μη τι άλλο εκτός απο διαφημιση μοιάζει το γραφημα παρά σαν σύγκριση. Και γιατί ο τίτλος του θέματος να μην είναι "Το iPhone παραμένει η ποιο αργή συσκευή στην αγορά" Θα μου πεις το tag του θέματος είναι iPad.Είπαμε το τεστ αφορά επεξεργαστές..περιλαμβάνονται smartphones και δύο tablets (iPad, Galaxy Tab). Εάν σύγκρινε smartphones θα έπρεπε να αφαιρέσει τα δύο tablets. Δεν έχει σχέση με την «σοβαρότητα» της έρευνας κάτι τέτοιο. Όταν κάνεις ένα review για το Air πχ θα βάλεις και το iMac μέσα να δει ο αναγνώστης συγκριτικά και πιο σφαιρικά τα πράγματα. Έτσι και δω βάζει και άλλους mobile επεξεργαστές.
Σιγα το πράγμα...από που και ως που ντε και καλά να βγει η Apple πρώτη αφού το iPhone 4 είναι τελευταίο;
Και επειδή έχω έρθει σε κόντρα αρκετές φορές για το θέμα apple απλά να πω πως και γω έχω iσυσκευές και μερεσει αυτη η εταιρεια αλλα να λέμε και κάποια πράγματα με το ονομα τους.