Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.
Ο τίτλος του άρθρου ΔΕΝ είναι παραπλανητικός. Τα τεστ είναι ξεκάθαρα: το iPad 2 έχει τον ταχύτερο επεξεργαστή σε mobile συσκευές στην αγορά. Μετράει αυτό πρακτικά; Ο αναγνώστης θα κρίνει με βάση τα δικά του κριτήρια. Στο άρθρο, επίσης, ΔΕΝ παραλήφθηκε η πληροφορία ότι το iPhone 4 είναι τελευταίο.
Όταν κατηγορείς τον άλλον για μεροληψία δώσε στοιχεία.
Οχι, δεν κατεληξε εκει το τεστ, εκει ΘΕΣ να καταληξεις εσυ ως μεροληπτης τον αναγνωστη σας/μας.
Τελος παντων, για να ληξει το θεμα χωρις τσακωμους και χαζα, η εν λογω φωτο (που εγινε και πρωτοσελιδο) εχει παρθει απο το τεστ της σελιδας
GPU PERFORMANCE: STAGGERING (αν δεν διαβασατε καλα το ξαναγραφω -
GPU PERFORMANCE - ... αλλη μια...
GPU PERFORMANCE...
G P U λεει ετσι? το ειδαμε ολοι? ) και μια ιδεα του τι κανει η cpu μπορειτε να παρετε απο τη σελιδα
http://www.anandtech...st-redefined/14Φυσικα οταν δεν υπαρχει αμεροληψια, δεν μπορεις να γραψεις αυτο που γραφει η AnandTech στο τεστ της. Samsung Galaxy S2 is the fastest smartphone today... παιρνεις αυτο που σε εξυπηρετει (μια-δυο εικονες απο ενα τεστ 18 σελιδων!!!) και νομιζεις οτι παρουσιασες ειδησεις...
Πιστευω αυτα τα στοιχεια (που κακως ζητησες να σου γραψω) να κατατοπισαν και τους αλλους χρηστες για το ποσο "ξεκαθαρο" ηταν το τεστ, ποσο "αμεροληπτα" εκανες το πρωτοσελιδο δινοντας στοιχεια ΜΟΝΟ μιας "βολικης" εικονας, ποσο δεν αφησες τελικα με την μια φωτο τον αναγνωστη "να κρινει με δικα του στοιχεια"...
Ουτε ελληνικο δελτιο ειδησεων του μεγα να ησουν ρε φιλε... Αρθρο παρουσιασης σπιτιου μισης ωρας, ριχνεις μια ματια μεσα απο κλειδαροτρυπα και ειδες καπνο που εβγαινε απο ενα τασακι που καινε τσιγαρα και λες οτι το σπιτι καιγεται γιατι δεν θες εσκεμενα να ανοιξεις την ριμαδα την πορτα γιατι ψαχνεις για εντυπωσεις και τιποτα παραπανω...
Δεν μου καιγεται καρφι, εγω το ξεκινησα σαν μια προταση για παραπανω αμεροληψια αρα και βελτιωση του φορουμ σας/μας. Δεν θες να εχει την παραμικρη? Δεν επιδεχεσαι καμια προταση βελτιωσης? Ειμαι ΟΚ και θα ζησω με αυτο. Και τελειωνει εδω το ολο θεμα γιατι βαρεθηκα να προσπαθω να σου δειξω το αυτονοητο...
Τελευταία επεξεργασία από: eNeRGy, 18/09/2011 - 11:58