Θελω να Βγεί! Ειμαι χωρίς ιPhone, 6 μήνες! ΕΛΕΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από: eytyxhs, 17/09/2011 - 20:08.
Δημοσίευση 17/09/2011 - 20:08
Τελευταία επεξεργασία από: eytyxhs, 17/09/2011 - 20:08.
Δημοσίευση 17/09/2011 - 22:45
Δεν αντέχω αλλο με Αυτές τις φήμες!
Θελω να Βγεί! Ειμαι χωρίς ιPhone, 6 μήνες! ΕΛΕΟΣ!
Σε δέκα μέρες έχουμε 27 Σεπτέμβρη και ο Οκτώβρης δεν έχει "μ" αλλά έχει "ω"...
Αλλά το iphone5 είναι πρώτη ανάγκη!!!
και το ανακοινωσουν εχει ωμεγα και οχι ομικρον..
Δημοσίευση 17/09/2011 - 22:53
Δημοσίευση 18/09/2011 - 03:12
Έλεος σημαντική η ανάγκη σου δεν αντιλέγω.
Απλά θα ήθελα να ξερα αν τα παιδάκια που είναι χωρίς σπίτι και τρέφονται από συσσίτια πως νιώθουν?
Sorry κιόλας η απάντηση δεν πάει σε εσένα προσωπικά. Απευθύνομαι περισσότερο σε ένα τσούρμο καημένους που το μόνο ενδιαφέρον που έχουν είναι πότε θα βγει αυτό το IPHONE.
Αν πρόκειται για παιδάκια και δεν φταίτε εσείς - αλλα το κράτος μας και η παιδεία μας.
Και εσείς που άμεσος στραφήκατε εναντίον του παιδιού που έκανε ορθογραφικά και μάλιστα με προκλητικό όπως τουλάχιστον μπορώ να χαρακτηρίσω τρόπο απαντήσατε και απαντάντε καθημερινά - θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η Ελληνες δεν έχουν όρεξη από φωστήρες της ελληνικής γλώσσας...
Αν έκανε λάθος να το λέγατε μέσο Προσωπικού μηνύματος - σας πέρασε από το μυαλό εσάς? Μάλλον κάποια παιδιά στερούνται την δικιά σας παιδεία και πολιτισμό κηροί φωστήρες τις ελληνικής γλώσσας. Από εκεί και πέρα καταλαιβαίνει κανείς πως φτάσαμε εδώ.
Αντί να λέμε πάλι καλά που έχουμε να φάμε - Τελικά μας αξίζουν πολλές πτώχευσης μαζεμένες!
Ξέφυγα... αλλα τα πράγματα έχουν γίνει απελπιστικά τραγικά...
Εγώ προσωπικά σε αυτό το forum έμπαινα και έφερα και πολύ ακόμα κόσμο για να μάθουν 2-3 πράγματα παραπάνω χωρίς να είναι υπόχρεοι σε κανένα.
Και ναι και εγώ ήμουν ανυπόμονος για νέο iphone μέχρι που είδα πεινασμένα παιδιά να παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί - βέβαια ποίος είμαι εγώ που θα τα έσωνα - αποφάσισα λοιπόν να υιοθετήσω απο την UNICEF και να στερηθώ αυτό το μεγάλο αγαθό το IPHONE!
Αυτά και συγγνώμη αν ήταν έντονο το ύφος μου.
Αν η mod κρίνουν ανεπιθύμητο το μήνυμα ας το διαγράψουν.
Ευχαριστώ.
εχει κανει τα πραγματα απελπιστικα τραγικα, τοτε τι να σου πω, μαλλον ετσι ειναι οπως τα λες.. απελπιστικα τραγικα!και το ανακοινωσουν εχει ωμεγα και οχι ομικρον..
Δημοσίευση 18/09/2011 - 03:21
Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 18/09/2011 - 03:23.
Δημοσίευση 18/09/2011 - 08:50
φιλε μου αν οντως εχεις την εντυπωση οτι αυτη η προταση
εχει κανει τα πραγματα απελπιστικα τραγικα, τοτε τι να σου πω, μαλλον ετσι ειναι οπως τα λες.. απελπιστικα τραγικα!
προφανως και αστειευτηκα οπως και εγραψα 1-2 μηνυματα παρακατω αν διαβασες και δε νομιζω οτι μπορεις να μου απαγορευσεις να το κανω..
και πλακα φυσικα να μην εκανα, δεν βρισκω τον λογο να ενοχληθεις.. τουλαχιστον εσυ, γιατι αν ειχε ενοχληθει το ιδιο το μελος που του το ειπα ας μου εστελνε ενα πμ οπως λες και εσυ.. δεν ντρεπομαι να του ζητησω μια συγνωμη αν τον ενοχλησε το σχολιο μου.
μπραβο σου επισης για τις φιλανθρωπιες που κανεις, δεν εισαι ο μονος φυσικα οι περισσοτεροι απο μας εχουμε τις ευαισθησιες μας, αλλα προτιμουμε μαλλον να το κανουμε σιωπηλα, χωρις διαφημισεις..
αν και δεν υπηρχε λογος, αρκετα δικαιολογηθηκα νομιζω. αυτα..
Δημοσίευση 18/09/2011 - 12:51
Αν διάβασαν το μήνυμα μου άτομα που έπρεπε πίστεψε με δεν είναι διαφήμιση αλλα πολλά παραπάνω.
Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω εσένα? Συγχώρεσε με έχεις δίκιο.
Όλοι όσοι θεωρείτε ότι διαφημίζω κάτι έχετε δίκιο.
Για αυτό και δεν θα απαντήσω σε αλλα μηνύματα τουλάχιστον δεν θα συνεχίσω να γίνομαι κομμάτι μάρκετιν ΕΤΑΙΡΙΩΝ όπως η apple.
Με το καλο να έρθει το iphone 5 - 6 - 7 - 8 και εσείς να το αγοράσετε..
Δημοσίευση 18/09/2011 - 17:04
Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 18/09/2011 - 17:12.
Δημοσίευση 18/09/2011 - 17:14
συμφωνω μαζι σου φιλε...Πάντως παιδιά σε ότι αφορά εμένα δεν με βλέπω να το αγοράζω το καινούργιο iphone. Σύμφωνα με τις φήμες δεν βλέπω να έχει κάποιο χαρακτηριστικό "τρομερό" που να αξίζει να δώσεις 6-7 κατοστάρικα κ να αντικαταστήσεις το iphone 4. Σίγουρα θα το αγόραζα αν είχα ακόμα το 3GS η παλιότερο. Για μένα μεγάλη αλλαγή θα ήταν 3D φωτογραφία κ video όπως ήδη έχουν ξεκινησει καποιοι ανταγωνιστές της. Αλλαγές του τύπου "μισή ίντσα μεγαλυτερης οθόνης, 8 μεγκαπιξελ κάμερα δηλαδή από 720p σε 1080p, λιγότερο παχύ κ μεγαλύτερο κουμπί" δεν είναι κάτι σημαντικό. Βελτιώσεις ναι σίγουρα όχι όμως κάτι το πρωτοποριακό.
ΥΣ. Μια απάντηση κ στο φίλο με το σχόλιο "Με το καλο να έρθει το iphone 5 - 6 - 7 - 8 και εσείς να το αγοράσετε.."
Το site αυτό είναι ένα site για το χόμπυ μας (τα iphone-ipod-ipad κλπ) δεν είναι site κοινωνικο-πολιτικό-οικονομικο-φιλανθρωπικό. Το διαβάζουμε κ σχολιάζουμε για τη πλάκα μας. Ξεφεύγουμε από τη καθημερινότητά μας σχολίαζοντας ένα gadgetάκι που μας αρέσει. Εσύ που μας ειρωνευεσαι με τη συγκεκριμένη φράση κ λέγοντας μας ότι υιοθέτησες ένα παιδάκι της Αφρικής τί θέλεις να αποδείξεις? Απλα προκαλείς. Δεν σ' αρέσουν αυτά που διαβάζεις? Άλλαξε σελιδούλα κ διάβασε κάτι άλλο. Μην προσβάλεις όμως (καθώς κ αυτού του είδους η ειρωνία προσβολή είναι).
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 18/09/2011 - 19:34
Δημοσίευση 18/09/2011 - 20:34
Δημοσίευση 18/09/2011 - 20:38
Δημοσίευση 18/09/2011 - 20:48
ρε φιλε συγγνωμη αλλα προς τι ολα αυτα ? εχεις δικιο για την κατασταση της χωρας μας αλλα νομιζω οτι το κυρηγμα σου ειναι λιγο ακυρο. οταν μπανεις δηλαδη σε ενα tread που αναφερεται για iphone 5 τι περιμενες να διαβασεις? για την ΔΕΘ? ο καθενας μπορει νομιζω να ασχολειται με οτι εκεινος θελει. επισης μπορει ο ερχομος του iphone 5 για μερικους να ειναι χαρα. το τι ειναι χαρα για τον καθενα επισης ειναι δικο του θεμα. κανεις δεν μπορει να πει οτι εσυ εισαι λαθος αλλα ουτε και εσυ να πεις οτι οι αλλοι ειναι λαθος. ποτε δεν καταλαβα τις επιθεσεις τεοιου ειδους. εφυγα απο το myphone.gr για αυτο το λογο υστερα απο αρκετα χρονια.....
Απλά θα ήθελα να ξερα αν τα παιδάκια που είναι χωρίς σπίτι και τρέφονται από συσσίτια πως νιώθουν?
Sorry κιόλας η απάντηση δεν πάει σε εσένα προσωπικά. Απευθύνομαι περισσότερο σε ένα τσούρμο καημένους που το μόνο ενδιαφέρον που έχουν είναι πότε θα βγει αυτό το IPHONE.
Αν πρόκειται για παιδάκια και δεν φταίτε εσείς - αλλα το κράτος μας και η παιδεία μας.
Και εσείς που άμεσος στραφήκατε εναντίον του παιδιού που έκανε ορθογραφικά και μάλιστα με προκλητικό όπως τουλάχιστον μπορώ να χαρακτηρίσω τρόπο απαντήσατε και απαντάντε καθημερινά - θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η Ελληνες δεν έχουν όρεξη από φωστήρες της ελληνικής γλώσσας...
Αν έκανε λάθος να το λέγατε μέσο Προσωπικού μηνύματος - σας πέρασε από το μυαλό εσάς? Μάλλον κάποια παιδιά στερούνται την δικιά σας παιδεία και πολιτισμό κηροί φωστήρες τις ελληνικής γλώσσας. Από εκεί και πέρα καταλαιβαίνει κανείς πως φτάσαμε εδώ.
Αντί να λέμε πάλι καλά που έχουμε να φάμε - Τελικά μας αξίζουν πολλές πτώχευσης μαζεμένες!
Εγώ προσωπικά σε αυτό το forum έμπαινα και έφερα και πολύ ακόμα κόσμο για να μάθουν 2-3 πράγματα παραπάνω χωρίς να είναι υπόχρεοι σε κανένα.
Και ναι και εγώ ήμουν ανυπόμονος για νέο iphone μέχρι που είδα πεινασμένα παιδιά να παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί - βέβαια ποίος είμαι εγώ που θα τα έσωνα - αποφάσισα λοιπόν να υιοθετήσω απο την UNICEF και να στερηθώ αυτό το μεγάλο αγαθό το IPHONE!
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 18/09/2011 - 20:53
δακρυσα...
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 18/09/2011 - 20:53.
Δημοσίευση 19/09/2011 - 00:14
ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω βαρεθει να διαβαζω φημες φημες φημες φημες και την μηλο εταιρια πουθενα , ανακοινωσε το πλεον το ρημαδι τι περιμενεις να σαπισει το μηλο στο logo και μετα ειναι ανεπιτρεπτο μια τοσο μεγαλη εταιρια να μην δειχνει λιγο σεβασμο στο αγοραστικο κοινο της , αφηνοντας τις φημες να κανουν παρτυ και η apple τον κινεζο !
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες