Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ανακοίνωση του iPhone 5 στις 5 Οκτωβρίου (;)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
52 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   eytyxhs

eytyxhs

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Twitter:@Eytyxhs
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:eytyxhs

Δημοσίευση 17/09/2011 - 20:08

Δεν αντέχω αλλο με Αυτές τις φήμες!

Θελω να Βγεί! Ειμαι χωρίς ιPhone, 6 μήνες! ΕΛΕΟΣ!

Τελευταία επεξεργασία από: eytyxhs, 17/09/2011 - 20:08

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   cosstal

cosstal

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 22:45

Δεν αντέχω αλλο με Αυτές τις φήμες!

Θελω να Βγεί! Ειμαι χωρίς ιPhone, 6 μήνες! ΕΛΕΟΣ!

Έλεος σημαντική η ανάγκη σου δεν αντιλέγω.
Απλά θα ήθελα να ξερα αν τα παιδάκια που είναι χωρίς σπίτι και τρέφονται από συσσίτια πως νιώθουν?

Sorry κιόλας η απάντηση δεν πάει σε εσένα προσωπικά. Απευθύνομαι περισσότερο σε ένα τσούρμο καημένους που το μόνο ενδιαφέρον που έχουν είναι πότε θα βγει αυτό το IPHONE.

Αν πρόκειται για παιδάκια και δεν φταίτε εσείς - αλλα το κράτος μας και η παιδεία μας.

Σε δέκα μέρες έχουμε 27 Σεπτέμβρη και ο Οκτώβρης δεν έχει "μ" αλλά έχει "ω"...
Αλλά το iphone5 είναι πρώτη ανάγκη!!!

και το ανακοινωσουν εχει ωμεγα και οχι ομικρον.. :P

Και εσείς που άμεσος στραφήκατε εναντίον του παιδιού που έκανε ορθογραφικά και μάλιστα με προκλητικό όπως τουλάχιστον μπορώ να χαρακτηρίσω τρόπο απαντήσατε και απαντάντε καθημερινά - θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η Ελληνες δεν έχουν όρεξη από φωστήρες της ελληνικής γλώσσας...
Αν έκανε λάθος να το λέγατε μέσο Προσωπικού μηνύματος - σας πέρασε από το μυαλό εσάς? Μάλλον κάποια παιδιά στερούνται την δικιά σας παιδεία και πολιτισμό κηροί φωστήρες τις ελληνικής γλώσσας. Από εκεί και πέρα καταλαιβαίνει κανείς πως φτάσαμε εδώ.

Αντί να λέμε πάλι καλά που έχουμε να φάμε - Τελικά μας αξίζουν πολλές πτώχευσης μαζεμένες!

Ξέφυγα... αλλα τα πράγματα έχουν γίνει απελπιστικά τραγικά...

Εγώ προσωπικά σε αυτό το forum έμπαινα και έφερα και πολύ ακόμα κόσμο για να μάθουν 2-3 πράγματα παραπάνω χωρίς να είναι υπόχρεοι σε κανένα.
Και ναι και εγώ ήμουν ανυπόμονος για νέο iphone μέχρι που είδα πεινασμένα παιδιά να παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί - βέβαια ποίος είμαι εγώ που θα τα έσωνα - αποφάσισα λοιπόν να υιοθετήσω απο την UNICEF και να στερηθώ αυτό το μεγάλο αγαθό το IPHONE!

Αυτά και συγγνώμη αν ήταν έντονο το ύφος μου.
Αν η mod κρίνουν ανεπιθύμητο το μήνυμα ας το διαγράψουν.

Ευχαριστώ.

#33   jiliad

jiliad

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/09/2011 - 22:53

Φιλε το οτι καποιοι ειναι ανυπομονοι για ενα υλικο αγαθο ειναι μερος αυτου του forum και δεν αναιρει καμια φιλανθρωπικοι η αλλου ειδους ευαισθησια που μπορει να εχει ο καθενας εδω μεσα!

#34   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 18/09/2011 - 03:12

Απλά θα ήθελα να ξερα αν τα παιδάκια που είναι χωρίς σπίτι και τρέφονται από συσσίτια πως νιώθουν?

Sorry κιόλας η απάντηση δεν πάει σε εσένα προσωπικά. Απευθύνομαι περισσότερο σε ένα τσούρμο καημένους που το μόνο ενδιαφέρον που έχουν είναι πότε θα βγει αυτό το IPHONE.

Αν πρόκειται για παιδάκια και δεν φταίτε εσείς - αλλα το κράτος μας και η παιδεία μας.

Και εσείς που άμεσος στραφήκατε εναντίον του παιδιού που έκανε ορθογραφικά και μάλιστα με προκλητικό όπως τουλάχιστον μπορώ να χαρακτηρίσω τρόπο απαντήσατε και απαντάντε καθημερινά - θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η Ελληνες δεν έχουν όρεξη από φωστήρες της ελληνικής γλώσσας...
Αν έκανε λάθος να το λέγατε μέσο Προσωπικού μηνύματος - σας πέρασε από το μυαλό εσάς? Μάλλον κάποια παιδιά στερούνται την δικιά σας παιδεία και πολιτισμό κηροί φωστήρες τις ελληνικής γλώσσας. Από εκεί και πέρα καταλαιβαίνει κανείς πως φτάσαμε εδώ.

Αντί να λέμε πάλι καλά που έχουμε να φάμε - Τελικά μας αξίζουν πολλές πτώχευσης μαζεμένες!

Εγώ προσωπικά σε αυτό το forum έμπαινα και έφερα και πολύ ακόμα κόσμο για να μάθουν 2-3 πράγματα παραπάνω χωρίς να είναι υπόχρεοι σε κανένα.
Και ναι και εγώ ήμουν ανυπόμονος για νέο iphone μέχρι που είδα πεινασμένα παιδιά να παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί - βέβαια ποίος είμαι εγώ που θα τα έσωνα - αποφάσισα λοιπόν να υιοθετήσω απο την UNICEF και να στερηθώ αυτό το μεγάλο αγαθό το IPHONE!

Ευχαριστώ.

φιλε μου αν οντως εχεις την εντυπωση οτι αυτη η προταση

και το ανακοινωσουν εχει ωμεγα και οχι ομικρον.. :P

εχει κανει τα πραγματα απελπιστικα τραγικα, τοτε τι να σου πω, μαλλον ετσι ειναι οπως τα λες.. απελπιστικα τραγικα! ::)
προφανως και αστειευτηκα οπως και εγραψα 1-2 μηνυματα παρακατω αν διαβασες και δε νομιζω οτι μπορεις να μου απαγορευσεις να το κανω..
και πλακα φυσικα να μην εκανα, δεν βρισκω τον λογο να ενοχληθεις.. τουλαχιστον εσυ, γιατι αν ειχε ενοχληθει το ιδιο το μελος που του το ειπα ας μου εστελνε ενα πμ οπως λες και εσυ.. δεν ντρεπομαι να του ζητησω μια συγνωμη αν τον ενοχλησε το σχολιο μου.
μπραβο σου επισης για τις φιλανθρωπιες που κανεις, δεν εισαι ο μονος φυσικα οι περισσοτεροι απο μας εχουμε τις ευαισθησιες μας, αλλα προτιμουμε μαλλον να το κανουμε σιωπηλα, χωρις διαφημισεις..
αν και δεν υπηρχε λογος, αρκετα δικαιολογηθηκα νομιζω. αυτα..

#35   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/09/2011 - 03:21

δε θεωρω καθολου απιθανο να βαλουν νεα φορολογικα μετρα που θα πληρωνουμε ακομα κ για τη συσκευη κινητου που εχουμε στη τσεπη μας! για να εχεις κινητο 800 ευρω απο τη στιγμη που ειμαστε στη ¨γενια των 500¨ ειναι ειδος πολυτελειας! αρα η βγαζεις λεφτα ή φοροδιαφευγεις συμφωνα με τη λογικη του κρατους μας!

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 18/09/2011 - 03:23

#36   cosstal

cosstal

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2011 - 08:50

φιλε μου αν οντως εχεις την εντυπωση οτι αυτη η προταση

εχει κανει τα πραγματα απελπιστικα τραγικα, τοτε τι να σου πω, μαλλον ετσι ειναι οπως τα λες.. απελπιστικα τραγικα! ::)
προφανως και αστειευτηκα οπως και εγραψα 1-2 μηνυματα παρακατω αν διαβασες και δε νομιζω οτι μπορεις να μου απαγορευσεις να το κανω..
και πλακα φυσικα να μην εκανα, δεν βρισκω τον λογο να ενοχληθεις.. τουλαχιστον εσυ, γιατι αν ειχε ενοχληθει το ιδιο το μελος που του το ειπα ας μου εστελνε ενα πμ οπως λες και εσυ.. δεν ντρεπομαι να του ζητησω μια συγνωμη αν τον ενοχλησε το σχολιο μου.
μπραβο σου επισης για τις φιλανθρωπιες που κανεις, δεν εισαι ο μονος φυσικα οι περισσοτεροι απο μας εχουμε τις ευαισθησιες μας, αλλα προτιμουμε μαλλον να το κανουμε σιωπηλα, χωρις διαφημισεις..
αν και δεν υπηρχε λογος, αρκετα δικαιολογηθηκα νομιζω. αυτα..

Αν διάβασαν το μήνυμα μου άτομα που έπρεπε πίστεψε με δεν είναι διαφήμιση αλλα πολλά παραπάνω.

Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω εσένα? Συγχώρεσε με έχεις δίκιο.

Όλοι όσοι θεωρείτε ότι διαφημίζω κάτι έχετε δίκιο.

Για αυτό και δεν θα απαντήσω σε αλλα μηνύματα τουλάχιστον δεν θα συνεχίσω να γίνομαι κομμάτι μάρκετιν ΕΤΑΙΡΙΩΝ όπως η apple.

Με το καλο να έρθει το iphone 5 - 6 - 7 - 8 και εσείς να το αγοράσετε..

#37   g4m1st3r1x

g4m1st3r1x

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/09/2011 - 12:51

Αν διάβασαν το μήνυμα μου άτομα που έπρεπε πίστεψε με δεν είναι διαφήμιση αλλα πολλά παραπάνω.

Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω εσένα? Συγχώρεσε με έχεις δίκιο.

Όλοι όσοι θεωρείτε ότι διαφημίζω κάτι έχετε δίκιο.

Για αυτό και δεν θα απαντήσω σε αλλα μηνύματα τουλάχιστον δεν θα συνεχίσω να γίνομαι κομμάτι μάρκετιν ΕΤΑΙΡΙΩΝ όπως η apple.

Με το καλο να έρθει το iphone 5 - 6 - 7 - 8 και εσείς να το αγοράσετε..

Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω !!!
Το ότι αναμένουμε ένα αγαθό υλικό το οποιο μπορεί να χρειάζεται στον καθένα για δουλειά προσωπική χρήση και ότι άλλο θέλει κάποιος ένα iPhone δεν πάει να πει ότι είμαστε αναίσθητοι !!! Ποιος σου είπε εσένα ότι δεν κάνουμε δωρεές στην Unisef και στην κάθε Unisef? Ποιος είσαι εσύ που κρίνεις κάποιον μονο και μονο επειδή ανυπομονεί να πάρει κάτι? Οτιδήποτε και αν είναι αυτό? Αυτό είναι το τραγικό για σένα? Ότι περιμένει ΚΑΠΟΙΟΣ να πάρει ΚΑΤΙ?

"Με το καλο να έρθει το iphone 5 - 6 - 7 - 8 και εσείς να το αγοράσετε.."

Μήπως πρέπει να σε ρωτήσουμε για να πάρουμε όσα επόμενα iPhone πρέπει να βγούνε? Όχι, τίποτα άλλο μήπως παρεξηγηθείς αν δεν σε ρωτήσουμε...
Get A Life !!!

#38   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 18/09/2011 - 17:04

Πάντως παιδιά σε ότι αφορά εμένα δεν με βλέπω να το αγοράζω το καινούργιο iphone. Σύμφωνα με τις φήμες δεν βλέπω να έχει κάποιο χαρακτηριστικό "τρομερό" που να αξίζει να δώσεις 6-7 κατοστάρικα κ να αντικαταστήσεις το iphone 4. Σίγουρα θα το αγόραζα αν είχα ακόμα το 3GS η παλιότερο. Για μένα μεγάλη αλλαγή θα ήταν 3D φωτογραφία κ video όπως ήδη έχουν ξεκινησει καποιοι ανταγωνιστές της. Αλλαγές του τύπου "μισή ίντσα μεγαλυτερης οθόνης, 8 μεγκαπιξελ κάμερα δηλαδή από 720p σε 1080p, λιγότερο παχύ κ μεγαλύτερο κουμπί" δεν είναι κάτι σημαντικό. Βελτιώσεις ναι σίγουρα όχι όμως κάτι το πρωτοποριακό.

ΥΣ. Μια απάντηση κ στο φίλο με το σχόλιο "Με το καλο να έρθει το iphone 5 - 6 - 7 - 8 και εσείς να το αγοράσετε.."
Το site αυτό είναι ένα site για το χόμπυ μας (τα iphone-ipod-ipad κλπ) δεν είναι site κοινωνικο-πολιτικό-οικονομικο-φιλανθρωπικό. Το διαβάζουμε κ σχολιάζουμε για τη πλάκα μας. Ξεφεύγουμε από τη καθημερινότητά μας σχολίαζοντας ένα gadgetάκι που μας αρέσει. Εσύ που μας ειρωνευεσαι με τη συγκεκριμένη φράση κ λέγοντας μας ότι υιοθέτησες ένα παιδάκι της Αφρικής τί θέλεις να αποδείξεις? Απλα προκαλείς. Δεν σ' αρέσουν αυτά που διαβάζεις? Άλλαξε σελιδούλα κ διάβασε κάτι άλλο. Μην προσβάλεις όμως (καθώς κ αυτού του είδους η ειρωνία προσβολή είναι).

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 18/09/2011 - 17:12

#39   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 18/09/2011 - 17:14

Πάντως παιδιά σε ότι αφορά εμένα δεν με βλέπω να το αγοράζω το καινούργιο iphone. Σύμφωνα με τις φήμες δεν βλέπω να έχει κάποιο χαρακτηριστικό "τρομερό" που να αξίζει να δώσεις 6-7 κατοστάρικα κ να αντικαταστήσεις το iphone 4. Σίγουρα θα το αγόραζα αν είχα ακόμα το 3GS η παλιότερο. Για μένα μεγάλη αλλαγή θα ήταν 3D φωτογραφία κ video όπως ήδη έχουν ξεκινησει καποιοι ανταγωνιστές της. Αλλαγές του τύπου "μισή ίντσα μεγαλυτερης οθόνης, 8 μεγκαπιξελ κάμερα δηλαδή από 720p σε 1080p, λιγότερο παχύ κ μεγαλύτερο κουμπί" δεν είναι κάτι σημαντικό. Βελτιώσεις ναι σίγουρα όχι όμως κάτι το πρωτοποριακό.

ΥΣ. Μια απάντηση κ στο φίλο με το σχόλιο "Με το καλο να έρθει το iphone 5 - 6 - 7 - 8 και εσείς να το αγοράσετε.."
Το site αυτό είναι ένα site για το χόμπυ μας (τα iphone-ipod-ipad κλπ) δεν είναι site κοινωνικο-πολιτικό-οικονομικο-φιλανθρωπικό. Το διαβάζουμε κ σχολιάζουμε για τη πλάκα μας. Ξεφεύγουμε από τη καθημερινότητά μας σχολίαζοντας ένα gadgetάκι που μας αρέσει. Εσύ που μας ειρωνευεσαι με τη συγκεκριμένη φράση κ λέγοντας μας ότι υιοθέτησες ένα παιδάκι της Αφρικής τί θέλεις να αποδείξεις? Απλα προκαλείς. Δεν σ' αρέσουν αυτά που διαβάζεις? Άλλαξε σελιδούλα κ διάβασε κάτι άλλο. Μην προσβάλεις όμως (καθώς κ αυτού του είδους η ειρωνία προσβολή είναι).

συμφωνω μαζι σου φιλε...

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#40   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 18/09/2011 - 19:34

Παιδιά δεν είναι έτσι.. Ακούω συνέχεια να λέτε ότι έχουμε κρίση και είμαστε έτοιμη να σκάσουμε την 700άρα για να πάρουμε το iphone 5 και να φορολογηθούμε κτλ κτλ.. Δεν είναι έτσι. Πόσοι νομίζετε είναι αυτοί που το παίρνουν σκέτη συσκευή. Εγώ ξέρω (μαζί με μένα) ότι οι περισσότεροι πουλάμε το παλιότερο και μαζί με την επιδότηση από τα συμβόλαια μας έρχεται σχεδόν τσάμπα ή ακόμα και με κέρδος (στην περίπτωσή μου πχ)... Και έτσι συνεχίζεται αυτό κάθε χρόνο.. Οκ.. κάποια στιγμή την πρώτη φορά μπορεί να τα σκασες αλλά και εκεί με τρομερή οικονομία. Άσε που πλέον έχουμε ξεφύγει από κινητό οπότε το βλέπεις σαν υπολογιστής τσέπης..

#41   Heartl3ss

Heartl3ss

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/09/2011 - 20:34

παιδιά έχουμε ξεφύγει εντελώς απο το θέμα όμως...το θέμα μας είναι πότε θα ανακοινωθεί το νέο μηλόφωνο, αφήστε την εφορία, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και την οικονομική κρίση...

#42   hackgeo

hackgeo

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • GameCenter:hackgeo19

Δημοσίευση 18/09/2011 - 20:38

καπου ειχα δει το εξης: ios5,iphone5, και 8α παρουσιαστει 5 οκτωβρη

ποτε δεν ξερεις :)

#43   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 18/09/2011 - 20:48

Ευχαριστώ.

ρε φιλε συγγνωμη αλλα προς τι ολα αυτα ? εχεις δικιο για την κατασταση της χωρας μας αλλα νομιζω οτι το κυρηγμα σου ειναι λιγο ακυρο. οταν μπανεις δηλαδη σε ενα tread που αναφερεται για iphone 5 τι περιμενες να διαβασεις? για την ΔΕΘ? ο καθενας μπορει νομιζω να ασχολειται με οτι εκεινος θελει. επισης μπορει ο ερχομος του iphone 5 για μερικους να ειναι χαρα. το τι ειναι χαρα για τον καθενα επισης ειναι δικο του θεμα. κανεις δεν μπορει να πει οτι εσυ εισαι λαθος αλλα ουτε και εσυ να πεις οτι οι αλλοι ειναι λαθος. ποτε δεν καταλαβα τις επιθεσεις τεοιου ειδους. εφυγα απο το myphone.gr για αυτο το λογο υστερα απο αρκετα χρονια.....

#44   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 18/09/2011 - 20:53

Ευχαριστώ.

δακρυσα...

Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 18/09/2011 - 20:53

#45   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 00:14

ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω βαρεθει να διαβαζω φημες φημες φημες φημες και την μηλο εταιρια πουθενα , ανακοινωσε το πλεον το ρημαδι τι περιμενεις να σαπισει το μηλο στο logo και μετα ??? ειναι ανεπιτρεπτο μια τοσο μεγαλη εταιρια να μην δειχνει λιγο σεβασμο στο αγοραστικο κοινο της , αφηνοντας τις φημες να κανουν παρτυ και η apple τον κινεζο !

οι πιο πολλες φημες διαρεουν απο την ιδια την apple..! το hype της συσκευης ειναι απιστευτο !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες