φιλε μου αν οντως εχεις την εντυπωση οτι αυτη η προταση
εχει κανει τα πραγματα απελπιστικα τραγικα, τοτε τι να σου πω, μαλλον ετσι ειναι οπως τα λες.. απελπιστικα τραγικα!
προφανως και αστειευτηκα οπως και εγραψα 1-2 μηνυματα παρακατω αν διαβασες και δε νομιζω οτι μπορεις να μου απαγορευσεις να το κανω..
και πλακα φυσικα να μην εκανα, δεν βρισκω τον λογο να ενοχληθεις.. τουλαχιστον εσυ, γιατι αν ειχε ενοχληθει το ιδιο το μελος που του το ειπα ας μου εστελνε ενα πμ οπως λες και εσυ.. δεν ντρεπομαι να του ζητησω μια συγνωμη αν τον ενοχλησε το σχολιο μου.
μπραβο σου επισης για τις φιλανθρωπιες που κανεις, δεν εισαι ο μονος φυσικα οι περισσοτεροι απο μας εχουμε τις ευαισθησιες μας, αλλα προτιμουμε μαλλον να το κανουμε σιωπηλα, χωρις διαφημισεις..
αν και δεν υπηρχε λογος, αρκετα δικαιολογηθηκα νομιζω. αυτα..
+100000000
και να προσθεσω, οτι απο μεγαλα λογια εχουμε χορτασει. οπως επισης να υπενθυμησω στον φιλο, οτι εδω ειναι iphonehellas, και οχι unicef.! οτι εδω μπαινουν ατομα για συγκεκριμενο λογο. με την ιδια λογικη φιλε μου, μπες στα βλογκ και στις σελιδες που δημοσιευουν ανεκδοτα, και χωστα τους επιδη εδω ο κοσμος καιγεται, και αυτοι δημοσιευουν ανεκδοτα και αστεια.!
ευτυχως η δυστυχως, ο κοσμος μας ετσι ειναι. καποιοι εχουν αλλες προτεραιοτητες, και καποιοι αλλοι διαφορετικες.,! το ποια ειναι η προταιρεοτητα και η επυθυμια του καθενος ειναι δικαιωμα του.!
θα μπορουσα να σου φερω πολλα παραδειγματα, αλλα το σταματαω εδω.